2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Cok teşekkürler canım benim Rabbim herkese evlat sahibi etsin...
Aminnn hepimizin evlatları inşallah pek akıllı, terbiyeli, tertipli ve başarılı okulda ablası son sene doktor olmak istiyor Allah nasip ederse :KK68:
maşallah maşallah oğluna allah daim etsin

HOŞGELDİN TATLIM
KOLAY GELSİN YOĞUN GEÇİYOR DEMEK

Saah yoğundu şimdi iyi ama. Zaten 1 saat falan kaldı bitiyor.

Yarın yeni eltimin ailesi kayınvalidemlere gelecek ikramlık yapacağım öğleden sonra da. Hareketli bir gün. Adetim de başlayacak gibi. Aslında yumurtlamadan sonra tam 14. gündeyim bugün olması lazım.

Sen yine 8 sene önce...
Benim oğlum 17 sene önce herşeyi unuttum ve tam bugün doğdu ablası bugün doğum günü :KK73::KK73::KK73:
Rabbim hayırlı ömürler versin oğluşum benim herşeyim Rabbimin bana hediyesi Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın canım :KK36::KK36:

Oyyy kıyamam mutlu yaşlar oğluna.

Yarın yeni eltimin ailesi kayınvalidemlere gelecek ikramlık yapacağım öğleden sonra da. Hareketli bir gün. Adetim de başlayacak gibi. Aslında yumurtlamadan sonra tam 14. gündeyim bugün olması lazım.
ayyy o zamannn:D yuppii diyelimmi test ne zaman yapıcan bebeğim

ALLAH SAĞLIKLA TEKRARINI NASİP ETSİN ARKADAŞIM BENİMDE YAŞ 37 ONUN İÇİN BU YIL ALLAH NASİP EDERSE BEBİŞİM GELSİN İSTİYORUM ALLAH SANADA BEKLETMEDEN RABBİM NASİP EDER İNŞALLAH
Aminnn canım hepimizeeeee...
Sen başı cek biz arkandan gelelim inşallahhh :KK4::KK4:
Ayyyy heycanlandım bak senin günün bizden erken hadi hayırlı haberler alırızzz...
Allahım inşaAllahhh nasip eder ufff beklemek cok zor yaa tam 3 ay oldu rejimi sporu unuttum kilo aldım sırf bebiş olsun diye.
Doktorum dedi yaşın kritik dikkat et iyi beslen spor yapma diye birde iştah bir acıldı koca boğaz oldum yaa :KK70::KK70:

ayyy evet dimi dğru. hadi bakalım gelecek aya bizimde tutmazsa senleyiz:KK70:
Yaa deme öyle esoesssss insallah hamile kaliriz da yolu acarız ben bu ay olmazsa bırakayım diyorum salayım gitsin o kadar uğraş gün say olmayınca demek ki Allah yazmayınca olmuyor diye düşünüyorum valla önümüzde ki aya bu kadar güclü olamam diye düşünüyom :KK17::KK17::KK70::KK70:

Yaa deme öyle esoesssss insallah hamile kaliriz da yolu acarız ben bu ay olmazsa bırakayım diyorum salayım gitsin o kadar uğraş gün say olmayınca demek ki Allah yazmayınca olmuyor diye düşünüyorum valla önümüzde ki aya bu kadar güclü olamam diye düşünüyom :KK17::KK17::KK70::KK70:
bebeğim bende çok istiyorum ama rabbim nasip ederse olucak bunu bliyoruz o yüzden spermcikler ölmesinler diye stresten uzak olalım diye piskolojik :)

Aminnn canım hepimizeeeee...
Sen başı cek biz arkandan gelelim inşallahhh :KK4::KK4:
Ayyyy heycanlandım bak senin günün bizden erken hadi hayırlı haberler alırızzz...
Allahım inşaAllahhh nasip eder ufff beklemek cok zor yaa tam 3 ay oldu rejimi sporu unuttum kilo aldım sırf bebiş olsun diye.
Doktorum dedi yaşın kritik dikkat et iyi beslen spor yapma diye birde iştah bir acıldı koca boğaz oldum yaa :KK70::KK70:

inşallah canım hep beraber güzel haberler paylaşırız

Ya kimse beni sormuyo:110:Gerçi bende burayı sadece okuyabiliyorum çok Yazamıyorum bide eşim yok ya ilgiye ve sevgiye ihtiyacım var bence

canım denk gelmedik seninle pek ondan diğer arkadaşlarla yazışınca aşinalık oldu
nasılsın, ne kadardır bebek istiyorsun

kaç eltin var veya olacak ben tek gelinim eşim tek oğlan

Ya kimse beni sormuyo:110:Gerçi bende burayı sadece okuyabiliyorum çok Yazamıyorum bide eşim yok ya ilgiye ve sevgiye ihtiyacım var bence
Oyyy kıyamam sanaaa orkidemmm :KK68:
Ben evde olunca cep tel elimde hiç düşmüyor zaten yalnızım evde vakit de geçmiyor ama o kadar sayfalara girip cıkıyorum ki valla arap corbası yaptımmmm:KK73::KK73::KK73:
Nasılsın canım?
Gününümü bekliyon ovulasyon mu söyle bakim:KK3:
Bu arada mutfağa giriyorum malum yemek hazırlıyacam sen yaz ben girer cıkarımmm

Back