İmşallah bakalımEvet bebeğim inşallah ama sanırım icine gidince kosturuyor spermcikler akan sivisiymis kalmistir o
Dünya küçük yahuİnşallah buluşuruz bigün
bebeğim evet ovulasyondan önce yolladım sonra iki gün kırmızıydı ovulasyon bugünde kırmızı gibi ama azcık solmuş sadece küçücük yani. bakalım 2 gün geçti daha diyelim:)İmşallah bakalımpeşpeşe haberler vericez sanırım senin kaç gün geçti yumurtlamadan :) bu ay ilk defa ovulasyondan önce oraya spermcikler yolladık hep ovulasyon gerçekleştikten sonra yolluyorduk
Benim daha bugün çatladı yumurtam seninde bugün silinmeye başladıysa bugün çatlamıştır göğüs sancın filan ondan olabilirbebeğim evet ovulasyondan önce yolladım sonra iki gün kırmızıydı ovulasyon bugünde kırmızı gibi ama azcık solmuş sadece küçücük yani. bakalım 2 gün geçti daha diyelim:)
senin kaçtı canım
Ilacı aniden mi bıraktın böle ilaçlar kademeli bırakılmayınca böle olabiliyor aynı ilk başlayıncaki etkiler olabiliyor normalKızlar ya konuyla alakalı değilde bişi sorcam . Şimdi ben anksiyete problemi yüzünden 6-7 aydır cipralex 10 mg kulllanıyordum şimdi bıraktım artık 3-4 gündür vucudumda elektririklenme gibi bişey oluyor titreme gibi ne bilim değişik. Sizce ilacı bıraktığım içinmi oluyordur bilgisi olan varmı
teşekkürler paylaşım için canım, offf çok duygulandım çokOkulumda kullandığım hamilelik videosu. Sizinle de paylaşmak istedim.
Canım sen miydin cipraleks kullanan hala kullanıyor msn ben yeni bıraktım ve biraz baş dönmesi var acaba bıraktığımdan bilemedim inş bu su deneyeceğiz
Gerçekten mucize, Allah bize de nasip eder inşallah.teşekkürler paylaşım için canım, offf çok duygulandım çokgerçekten bu bir mucize. bende hep izliyorum böyle videolar. Allah her kese nasip etsin.
Ilacı aniden mi bıraktın böle ilaçlar kademeli bırakılmayınca böle olabiliyor aynı ilk başlayıncaki etkiler olabiliyor normal
Merhaba arkadaşlar ben mart nisan Mayıs artık ne zaman olursa ikinci gebelik planlıyorum benim gibi olan varsa aranızda buyrun beraber bekleyelim
Ben 19 hafta 2 gunluk hamileyim ..
yok canım ya pekte aniden sayılmaz yarım yarım içiyordum en son sonra kestim çokta kötü değilim aslında belkiide bırakınca etki yapıyor ya odur
10 mg kullanıyordum önce biraz 10 mg gün aşırı kullandım sonr 1 hafta falanda 5mg içtim bıraktım adet olmuyorum ya belki bebek vardır die içemedimkaç mg kullanıyordun canım bir de ne kadar süre yarım içtin
Kizim olucakmis allah izin verirse. Ama maglum tereddut oluyo .. Birden degisebiliyo.. O yuzden biraz supheliyim 2 doktorda kiz dedi ayri ayri.oh maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah kız mı bekliyorsun erkek mi?
10 mg kullanıyordum önce biraz 10 mg gün aşırı kullandım sonr 1 hafta falanda 5mg içtim bıraktım adet olmuyorum ya belki bebek vardır die içemedim
Kizim olucakmis allah izin verirse. Ama maglum tereddut oluyo .. Birden degisebiliyo.. O yuzden biraz supheliyim 2 doktorda kiz dedi ayri ayri.
kizlar merhaba bugun kasinti icin doktora gittim.yarin adet gunum oldugu icin beta hcg ye baktilar ve sonuc 0.12 bu degere gore hamile degilimadetin gecikirse bir hafta sonra tekrar edersin testi dedi.ama adetime bu kadar az zaman varken degerin bu kadar dusuk olmasi hamile olmadigimi gosterir.sanirim bir dahaki aylara kaldi umudumuz.habervereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?