2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Evet bebeğim inşallah ama sanırım icine gidince kosturuyor spermcikler akan sivisiymis kalmistir o
İmşallah bakalım peşpeşe haberler vericez sanırım senin kaç gün geçti yumurtlamadan :) bu ay ilk defa ovulasyondan önce oraya spermcikler yolladık hep ovulasyon gerçekleştikten sonra yolluyorduk

İmşallah bakalım peşpeşe haberler vericez sanırım senin kaç gün geçti yumurtlamadan :) bu ay ilk defa ovulasyondan önce oraya spermcikler yolladık hep ovulasyon gerçekleştikten sonra yolluyorduk
bebeğim evet ovulasyondan önce yolladım sonra iki gün kırmızıydı ovulasyon bugünde kırmızı gibi ama azcık solmuş sadece küçücük yani. bakalım 2 gün geçti daha diyelim:)
senin kaçtı canım

Benim daha bugün çatladı yumurtam seninde bugün silinmeye başladıysa bugün çatlamıştır göğüs sancın filan ondan olabilir bazı kadınların yumurtlama zamanı göğüs acısı olurmuş çünkü hamilelik olduysa belli olması için en az 10 gün geçmesi lazım şimdi bekleme sürecine geçtik hadi hayırlısı bakalım

adetime bir hafta var arkadaşlar ama kasıklarım ağrıyor ve çok halsizim

Ilacı aniden mi bıraktın böle ilaçlar kademeli bırakılmayınca böle olabiliyor aynı ilk başlayıncaki etkiler olabiliyor normal

Okulumda kullandığım hamilelik videosu. Sizinle de paylaşmak istedim.

teşekkürler paylaşım için canım, offf çok duygulandım çok gerçekten bu bir mucize. bende hep izliyorum böyle videolar. Allah her kese nasip etsin.

Canım sen miydin cipraleks kullanan hala kullanıyor msn ben yeni bıraktım ve biraz baş dönmesi var acaba bıraktığımdan bilemedim inş bu su deneyeceğiz

yok canım ben değildim. çok geçmiş olsun sıkıntıların varsa bir doktora görün derim.

Ilacı aniden mi bıraktın böle ilaçlar kademeli bırakılmayınca böle olabiliyor aynı ilk başlayıncaki etkiler olabiliyor normal

yok canım ya pekte aniden sayılmaz yarım yarım içiyordum en son sonra kestim çokta kötü değilim aslında belkiide bırakınca etki yapıyor ya odur

yok canım ya pekte aniden sayılmaz yarım yarım içiyordum en son sonra kestim çokta kötü değilim aslında belkiide bırakınca etki yapıyor ya odur

kaç mg kullanıyordun canım bir de ne kadar süre yarım içtin

kaç mg kullanıyordun canım bir de ne kadar süre yarım içtin
10 mg kullanıyordum önce biraz 10 mg gün aşırı kullandım sonr 1 hafta falanda 5mg içtim bıraktım adet olmuyorum ya belki bebek vardır die içemedim

oh maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah kız mı bekliyorsun erkek mi?
Kizim olucakmis allah izin verirse. Ama maglum tereddut oluyo .. Birden degisebiliyo.. O yuzden biraz supheliyim 2 doktorda kiz dedi ayri ayri.

10 mg kullanıyordum önce biraz 10 mg gün aşırı kullandım sonr 1 hafta falanda 5mg içtim bıraktım adet olmuyorum ya belki bebek vardır die içemedim

Iyi yapmışsın canım ne olur ne olmaz 1 hafta da yeterli bence bırakmak için zaten 1-2 güne sıkıntın da geçer inşallah

kizlar merhaba bugun kasinti icin doktora gittim.yarin adet gunum oldugu icin beta hcg ye baktilar ve sonuc 0.12 bu degere gore hamile degilimadetin gecikirse bir hafta sonra tekrar edersin testi dedi.ama adetime bu kadar az zaman varken degerin bu kadar dusuk olmasi hamile olmadigimi gosterir.sanirim bir dahaki aylara kaldi umudumuz.habervereyim dedim

hayırlısı olsun canım kafan rahatlamış en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…