2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Olsun canım yaa ilk denemeydi :)) Yeni bat 9 mayıs :) 17 mayısta evlilik yıldönümüm,bu ay benim ayım olur inşallah :))

:) oo nasıl bekliceksin bir ay
Şu an hazırlık sürecindeyiz canım. Eşim sigarayı bırakmak istiyo falan filan bahaneler :) bi ay sonraya hazır ol dedi bizimki bakalım. Ama hemen olmuyo ha deyince bu ay başlarız belki bi bitsin de regl :)

Hayırlısı canım bi ayı varmış daha demek ki :) tamam yetişelim Deruchette ya beraber aşerelim :)
Sen başla çalışmaya hemen olacak diye bi kural yok :) bende hemen olur sanıyodum ama olmuyor işte :) tüm şartları sağladık herşey normal ama bak hemen olmuyor demekki :)) sen bırak şimdiden akışına :))

Şu an hazırlık sürecindeyiz canım. Eşim sigarayı bırakmak istiyo falan filan bahaneler :) bi ay sonraya hazır ol dedi bizimki bakalım. Ama hemen olmuyo ha deyince bu ay başlarız belki bi bitsin de regl :)
Regl bitince gidersin dr a yetişir bu ay da canım :)

Ben doktora gittimdaha ilk denememin sonunda hem de :) yumurtalıkların iyi görünüyor doktor bir sorunun yok dedi geçen ay çok sık ilişki olmadı tuturamadık sanırım bu ay 3. denememiz daha şimdiden eşimi doktora götürüp stres altına sokmak istemiyorum ben 23 eşim 25 yaşında . 8 aylık evliyiz . Gerektiğinde doktora gideriz mecbur inşallah gerekmez ama kimsenin emekleri boşa çıkmazsın inşallah :) geçen bende ovulasyon testi kullandım ama bende stres yaptı malesef :) eşim de önlem olsun diye keçiboynuzu özü filan içiyor işte sigara kullanmıyoruz diye biraz rahatım ama belli olmaz ki bu işler nasipte ne varsa o

her gün olursa daha iyi olur bence zaten ha 20 milyon ha 40 milyon sperm size lazım olan bir tane ileri hareketli.
Sağol cevapladığın için :) önlem olsun diye keçiboynuzu yiyor eşim sanırım her gün ilişki doğru olacak geçen ay bu yüzden kaçırdığımı varsayarsak :) görev misali yürütmek zor bu işi ama bebiş istiyorsak mecbur artık

Canım daha yaşlarınız çok genç ve yeni evlisiniz. Bukadar stres yapma bence. Yumurtlama günü hesaplamak bile stres yaratıyor,bırak akışına elbet olacaktır.

Ben o stresi yaşamadığım için mutluyum :) bizimki kaçak işi oldu da planlısı bir kaç ay sonra olacaktı yani kafamıza göreydik ve öyle yatıp bacakları dikme filan olayı hiç olmadı test pozitif çıkınca da şaşırdım

Tamam canım evet olmuyo hemen bi an önce başlayalım biz de :)

Canım daha yaşlarınız çok genç ve yeni evlisiniz. Bukadar stres yapma bence. Yumurtlama günü hesaplamak bile stres yaratıyor,bırak akışına elbet olacaktır.
Haklısın ama 8 yıllık sevgililik dönemi sonunda evlendik biz :) ben daha liseye gidiyordum o zaman bile onunla en büyük hayalim bebek sahibi olmaktı 2008 yılından beri bebeğimizin ismi belli mesela 6 ay bekledik azıcık evlilik sürecine adapte için birde ben öğretmenim kpssye hazırlanıyorum çok fazla engel olmasın diye erteledik ama daha fazla dayanamadım yumurtlama gününe pek takılmamaya çalışıyorum aslında çünkü yıllardır yumurtlama dönemimde tek taraflı bir sancı hissediyorum o zaman doğal olarak anlıyorum ovulasyon olduğunu bekarken gittiğim doktorum söylemişti 14 gün sayınca da regl oluyorum zaten geçen ay yumurtlamamı bildiğim halde gittim ovulasyon testi aldım 28 günde bir gelen adetim 3 gün gecikti bu ay tövbe ettim neyse bakalım kısmet çok takmamaya çalışıyorum ama elimde değil inşallah benim gibi isteyen herkese nasip olur bebişler :)

Ne güzel sen şanslılardanmışsın :) bende bu ay bacakları dikme vs şeyler denemiyorum olacağı varsa ayakta bile olur annemin ilk denemede tutmuş kadın ovulasyon filan mı biliyormuş sanki . öyle şeyler düşünme diyor bana ama kısmet işte herkesin bebeği kendi için en güzel dönemde gelir muhtemelen bizimkilerde zamanını bekliyor . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…