Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benide yazsanız :) bende deniyorum bebiş :)
Ben hep buradayım inş grubu şaşırmazsam buradayım tabiki 28 nisanBAT günü kalabalıklara karışıp bizi terk etmek yok ama??? BAT tarihini yaz eklerim canım
Şu an hazırlık sürecindeyiz canım. Eşim sigarayı bırakmak istiyo falan filan bahaneler :) bi ay sonraya hazır ol dedi bizimki bakalım. Ama hemen olmuyo ha deyince bu ay başlarız belki bi bitsin de regl :):) oo nasıl bekliceksin bir ay
Hayırlısı canım bi ayı varmış daha demek ki :) tamam yetişelimGeldi canım geldi :) hemde hiç bekletmeden 1 gün önce geldi :)) bi gitsinde çalışmalara başlayalım bizdeDeruchette arkadaşımızı yalnız bırakmayalım :))
Ay canım eşim gelecek ay dedi de sigarayı bırakıyor bu ara öyle olsun diyo da bakalım bu aya alırız belki :)Yaaa hani bu aydı :) sen başla çalışmaya doktora gidersin sonra :))
Sen başla çalışmaya hemen olacak diye bi kural yok :) bende hemen olur sanıyodum ama olmuyor işte :) tüm şartları sağladık herşey normal ama bak hemen olmuyor demekki :)) sen bırak şimdiden akışına :))Hayırlısı canım bi ayı varmış daha demek ki :) tamam yetişelimDeruchette ya beraber aşerelim :)
Regl bitince gidersin dr a yetişir bu ay da canım :)Şu an hazırlık sürecindeyiz canım. Eşim sigarayı bırakmak istiyo falan filan bahaneler :) bi ay sonraya hazır ol dedi bizimki bakalım. Ama hemen olmuyo ha deyince bu ay başlarız belki bi bitsin de regl :)
Yok canım değilmiş.. Çok net kırmızı kart yedim :) sana eşlik etmeyi çok isterdim ama bu ay olmadı. Önümüzde aya kısmetse artık :))
Ben doktora gittimdaha ilk denememin sonunda hem de :) yumurtalıkların iyi görünüyor doktor bir sorunun yok dedi geçen ay çok sık ilişki olmadı tuturamadık sanırım bu ay 3. denememiz daha şimdiden eşimi doktora götürüp stres altına sokmak istemiyorum ben 23 eşim 25 yaşında . 8 aylık evliyiz . Gerektiğinde doktora gideriz mecburMerhaba,
Benim de ilk ay denemem kusura bakma tavsiye veremiyeceğim.
Hamile olan topiklere sorsan bence daha iyi yardımcı olurlar inşaAllah.
Ama şu an bizde takip edersen nisan ortasında sonra nerdeyse hepimizin bat tarihi ve sonucları hep beraber göreceğiz.
Ben ovulasyon testi kullandım Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın.
Birde eşin kontrola gitti mi?
Ben o kadar paylaşımlar gördüm eşin de aylar sonra problem olduğunu öğreniyorlar.
Bence bir aile çocuk sahibi olmak istiyor ve 1 sene içinde hiç takipsiz ve korunmasız hamile kalamıyorsan, doktora her iki eş de gidip rutting controlleri yapması gerekir.
Hem stres bir tarafa yüklenmez hemde bir yol cizilir diye düşünüyorum.
Rabbim en kısa zamanda hepimizin göbişlerine bebiş nasip etsinnnnn![]()
Bidahaki sefere inşallah :))hadi yaaaa bende senden ümitliydim tuh![]()
Sağol cevapladığın için :) önlem olsun diye keçiboynuzu yiyor eşim sanırım her gün ilişki doğru olacak geçen ay bu yüzden kaçırdığımı varsayarsak :) görev misali yürütmek zor bu işi ama bebiş istiyorsak mecbur artıkher gün olursa daha iyi olur bence zaten ha 20 milyon ha 40 milyon sperm size lazım olan bir tane ileri hareketli.
Canım daha yaşlarınız çok genç ve yeni evlisiniz. Bukadar stres yapma bence. Yumurtlama günü hesaplamak bile stres yaratıyor,bırak akışına elbet olacaktır.Ben doktora gittimdaha ilk denememin sonunda hem de :) yumurtalıkların iyi görünüyor doktor bir sorunun yok dedi geçen ay çok sık ilişki olmadı tuturamadık sanırım bu ay 3. denememiz daha şimdiden eşimi doktora götürüp stres altına sokmak istemiyorum ben 23 eşim 25 yaşında . 8 aylık evliyiz . Gerektiğinde doktora gideriz mecburinşallah gerekmez ama kimsenin emekleri boşa çıkmazsın inşallah :) geçen bende ovulasyon testi kullandım ama bende stres yaptı malesef :) eşim de önlem olsun diye keçiboynuzu özü filan içiyor işte sigara kullanmıyoruz diye biraz rahatım ama belli olmaz ki bu işler nasipte ne varsa o
![]()
Ben o stresi yaşamadığım için mutluyum :) bizimki kaçak işi oldu da planlısı bir kaç ay sonra olacaktı yani kafamıza göreydik ve öyle yatıp bacakları dikme filan olayı hiç olmadıSağol cevapladığın için :) önlem olsun diye keçiboynuzu yiyor eşim sanırım her gün ilişki doğru olacak geçen ay bu yüzden kaçırdığımı varsayarsak :) görev misali yürütmek zor bu işi ama bebiş istiyorsak mecbur artık![]()
Tamam canım evet olmuyo hemen bi an önce başlayalım biz de :)Sen başla çalışmaya hemen olacak diye bi kural yok :) bende hemen olur sanıyodum ama olmuyor işte :) tüm şartları sağladık herşey normal ama bak hemen olmuyor demekki :)) sen bırak şimdiden akışına :))
Inşallah bu ay zamanında biter uzun sürmez reglim yaRegl bitince gidersin dr a yetişir bu ay da canım :)
Haklısın ama 8 yıllık sevgililik dönemi sonunda evlendik biz :) ben daha liseye gidiyordum o zaman bile onunla en büyük hayalim bebek sahibi olmaktı 2008 yılından beri bebeğimizin ismi belli meselaCanım daha yaşlarınız çok genç ve yeni evlisiniz. Bukadar stres yapma bence. Yumurtlama günü hesaplamak bile stres yaratıyor,bırak akışına elbet olacaktır.
Folik asite hemen başla bi hafta bi haftadır erteleme :)Inşallah bu ay zamanında biter uzun sürmez reglim yabitince de gidiyorum doktora hemen :)
Ne güzel sen şanslılardanmışsın :) bende bu ay bacakları dikme vs şeyler denemiyorum olacağı varsa ayakta bile olurBen o stresi yaşamadığım için mutluyum :) bizimki kaçak işi oldu da planlısı bir kaç ay sonra olacaktı yani kafamıza göreydik ve öyle yatıp bacakları dikme filan olayı hiç olmadıtest pozitif çıkınca da şaşırdım