Haklısın ama 8 yıllık sevgililik dönemi sonunda evlendik biz :) ben daha liseye gidiyordum o zaman bile onunla en büyük hayalim bebek sahibi olmaktı 2008 yılından beri bebeğimizin ismi belli mesela
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
6 ay bekledik azıcık evlilik sürecine adapte için birde ben öğretmenim kpssye hazırlanıyorum çok fazla engel olmasın diye erteledik ama daha fazla dayanamadım
![KK35 :KK35: :KK35:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk35.gif)
yumurtlama gününe pek takılmamaya çalışıyorum aslında çünkü yıllardır yumurtlama dönemimde tek taraflı bir sancı hissediyorum o zaman doğal olarak anlıyorum ovulasyon olduğunu bekarken gittiğim doktorum söylemişti 14 gün sayınca da regl oluyorum zaten geçen ay yumurtlamamı bildiğim halde gittim ovulasyon testi aldım 28 günde bir gelen adetim 3 gün gecikti bu ay tövbe ettim
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
neyse bakalım kısmet çok takmamaya çalışıyorum ama elimde değil inşallah benim gibi isteyen herkese nasip olur bebişler :)