• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ne güzel sen şanslılardanmışsın :) bende bu ay bacakları dikme vs şeyler denemiyorum olacağı varsa ayakta bile olur :KK70: annemin ilk denemede tutmuş kadın ovulasyon filan mı biliyormuş sanki . öyle şeyler düşünme diyor bana ama kısmet işte herkesin bebeği kendi için en güzel dönemde gelir muhtemelen bizimkilerde zamanını bekliyor . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini :)
Aynen öyle yaşın otuzbeşi geçmediyse sal gitsin ne zaman olursa

Haklısın ama 8 yıllık sevgililik dönemi sonunda evlendik biz :) ben daha liseye gidiyordum o zaman bile onunla en büyük hayalim bebek sahibi olmaktı 2008 yılından beri bebeğimizin ismi belli mesela :KK70: 6 ay bekledik azıcık evlilik sürecine adapte için birde ben öğretmenim kpssye hazırlanıyorum çok fazla engel olmasın diye erteledik ama daha fazla dayanamadım :KK35: yumurtlama gününe pek takılmamaya çalışıyorum aslında çünkü yıllardır yumurtlama dönemimde tek taraflı bir sancı hissediyorum o zaman doğal olarak anlıyorum ovulasyon olduğunu bekarken gittiğim doktorum söylemişti 14 gün sayınca da regl oluyorum zaten geçen ay yumurtlamamı bildiğim halde gittim ovulasyon testi aldım 28 günde bir gelen adetim 3 gün gecikti bu ay tövbe ettim :KK70: neyse bakalım kısmet çok takmamaya çalışıyorum ama elimde değil inşallah benim gibi isteyen herkese nasip olur bebişler :):KK36:
İnşallah gerçekleşir en kısa zamanda hayaliniz,sağlıklı bir bebişiniz olur :) bunları çok düşünmek stres yaratıyor buda en büyük engel bnce gebe kalmak konusunda.. Bende bu ay çok takmıştım ovulasyonlar,gün hesaplamalar :)) sonuç olarak olmadı :) bu ay akışına bırakıcam olayları no stresss :)

İnşallah gerçekleşir en kısa zamanda hayaliniz,sağlıklı bir bebişiniz olur :) bunları çok düşünmek stres yaratıyor buda en büyük engel bnce gebe kalmak konusunda.. Bende bu ay çok takmıştım ovulasyonlar,gün hesaplamalar :)) sonuç olarak olmadı :) bu ay akışına bırakıcam olayları no stresss :)
Düşünmemeye çalışıyorum artık bakalım bu ay nasıl sonuçlanacak 27 Nisan'da :D inşallah hepimizin gelir bebekler bekletmeden

Süper o zaman şimdi sanırım ben Mihriban Yeşim unicorn deniyoruz bu ay olursa Ocak topiğinde bekleyeceğiz inşallah başka kim var..

canım akıntın oluyormu iltihap olabilir demişsin ondan dedim dr git testlerin yapılsın belli olur
hayır akıntım yok doktora gittim dün bir sıkıntı yok yanlız ağrının olduğu tarafda yumurtalığın etrafınsa sıvı toplanması görünüyor bu da yumurtlama zamanı normal dedi.ama ben adetimde 20.gün sonradaydım .olabilirmi böyle bişey geç mi yumurtladım acaba .pazartesi ayrıntılı ultrason istedi

Sanırımbebeğin beklendiği topic daha tatlı oluyor yaa. Oraya da yazarım, buraya da yazarım ki ben.
Belki ileriki zamanda tatlı olur ama şuanda herkes heyecanlı kese göründü kalp atışı duyulmadı vs pek paylaşım olmuyor o yüzden çok sık yazmıyorum ben

Back