- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
((( hüff ama o zaman ocak annesi olacaksın bananeYok canım değilmiş.. Çok net kırmızı kart yedim :) sana eşlik etmeyi çok isterdim ama bu ay olmadı. Önümüzde aya kısmetse artık :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
((( hüff ama o zaman ocak annesi olacaksın bananeYok canım değilmiş.. Çok net kırmızı kart yedim :) sana eşlik etmeyi çok isterdim ama bu ay olmadı. Önümüzde aya kısmetse artık :))
teşekkür ederim aslında biraz korkuyorum sanki sadece hamile olmak istiyorum ama bi çocuk sorumluluğu ahhhh çok zor yainşallah cnm. Allah hayırlısıyla bi yavru nasip etsin. benimde bir oğlum var. 6 yıl ara verdik inşallah birde kızım olur
Aynen bende var bi Nazlı resmen ben beyefendi, o hanım ikna edemiyorum ama yoğun çalışıyor ve tabi bitkin düşüyorben de eşimi zorluyorum tarzında konuşanları anlamıyorum bunların eşleri pek nazlı anam ben günde 3 desem o da hasta yatağında olsa koşa koşa gelir benimki mi tuhaf anlamadım :)
İnşallaaah canımm :) 2016ya bebişle sen başlangıç yap hemen arkandanda ben gelicem inşallah :))((( hüff ama o zaman ocak annesi olacaksın banane
Olur ya yumurta düşmezse rahime daha sperm de olmazsa diye düşündüm.bende çift çizgiden önce yapmıştım sonra dün çift görünce yeniden yaptım bugünde yap diyrousn yani:)
Merhaba,Kızlar merhaba , bugün itibariyle doğurgan döneme girmiş bulunmaktayım 5 gün içinde ovulasyon gerçekleşir muhtemelen test yapmıyorum ama akıntı ve düzenli adetlerim sayesinde az çok tahmin ediyorum özellikle hamile kalan arkadaşlar bu dönemde gün aşırı birliktelik mi yoksa her gün mü çalışma olmalı ? biz 2 aydır bu yüzden kaçırıyoruz gibi geliyor bana geçen ay ovulasyondan 3 gün önce ve ovulasyondan sonra olmuştu tutmadı ondan öncede yumurta çatladıktan sonra olmuştu yine tutmadı ne tavsiye edersiniz bu durumda ? İlişkiyi görev haline getirmek çok can sıkıcı ama ovulasyon gerçekleşene kadar mecbur sanırım
hadi bakalım o zamanİnşallaaah canımm :) 2016ya bebişle sen başlangıç yap hemen arkandanda ben gelicem inşallah :))
her gün olursa daha iyi olur bence zaten ha 20 milyon ha 40 milyon sperm size lazım olan bir tane ileri hareketli.Kızlar merhaba , bugün itibariyle doğurgan döneme girmiş bulunmaktayım 5 gün içinde ovulasyon gerçekleşir muhtemelen test yapmıyorum ama akıntı ve düzenli adetlerim sayesinde az çok tahmin ediyorum özellikle hamile kalan arkadaşlar bu dönemde gün aşırı birliktelik mi yoksa her gün mü çalışma olmalı ? biz 2 aydır bu yüzden kaçırıyoruz gibi geliyor bana geçen ay ovulasyondan 3 gün önce ve ovulasyondan sonra olmuştu tutmadı ondan öncede yumurta çatladıktan sonra olmuştu yine tutmadı ne tavsiye edersiniz bu durumda ? İlişkiyi görev haline getirmek çok can sıkıcı ama ovulasyon gerçekleşene kadar mecbur sanırım
Canımsın sağolsorabilirsin tabi canım boşuna okumadık yani sağlık okulunu
Hadi ya geldiler mi? Neyse canım beraber çalışmaya başlar Ulytau ya katılırız inşallah :)Benimkide geliyor galiba,pembe bi akıntı gördüm şimdi.. Gerçi hiç bişey gelmeden önce karnım ve belim ağlatacak derecede ağrır sonra gelir gelenler.. Bu sefer 1 gün önden mi geliyor acaba benim kii? Beraber başlıycaz yeni dönem çalışmalarına galiba :)
Evet hayırlısı :)CANIM ÖNÜNDEKİ MAÇLARA BAKACAKSIN ARTIK HAYIRLISI OLSUN
Hadi ya geldiler mi? Neyse canım beraber çalışmaya başlar Ulytau ya katılırız inşallah :)
Evet bebeğim gelecek ay düşünüyoruz bu ay doktora gidim folik asit falan alayım da :)Evettt :)) sen bir sonraki ay mı başlıyosun canım
Evet bebeğim gelecek ay düşünüyoruz bu ay doktora gidim folik asit falan alayım da :)
Yaaa hani bu aydı :) sen başla çalışmaya doktora gidersin sonra :)):) oo nasıl bekliceksin bir ay