• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ben de eşimi zorluyorum tarzında konuşanları anlamıyorum bunların eşleri pek nazlı anam ben günde 3 desem o da hasta yatağında olsa koşa koşa gelir benimki mi tuhaf anlamadım :)
Aynen bende var bi Nazlı resmen ben beyefendi, o hanım ikna edemiyorum ama yoğun çalışıyor ve tabi bitkin düşüyor

Kızlar merhaba , bugün itibariyle doğurgan döneme girmiş bulunmaktayım 5 gün içinde ovulasyon gerçekleşir muhtemelen test yapmıyorum ama akıntı ve düzenli adetlerim sayesinde az çok tahmin ediyorum özellikle hamile kalan arkadaşlar bu dönemde gün aşırı birliktelik mi yoksa her gün mü çalışma olmalı ? biz 2 aydır bu yüzden kaçırıyoruz gibi geliyor bana geçen ay ovulasyondan 3 gün önce ve ovulasyondan sonra olmuştu tutmadı ondan öncede yumurta çatladıktan sonra olmuştu yine tutmadı :( ne tavsiye edersiniz bu durumda ? İlişkiyi görev haline getirmek çok can sıkıcı ama ovulasyon gerçekleşene kadar mecbur sanırım

bende çift çizgiden önce yapmıştım sonra dün çift görünce yeniden yaptım bugünde yap diyrousn yani:)
Olur ya yumurta düşmezse rahime daha sperm de olmazsa diye düşündüm.
Sperm 2/3 gün yaşıyor deselerde benim koçiş son testinde ortalama sonuçlardan biraz aşağı ama kötü de değil dedi doktor vr sıgara iciyor biraz fazla yaşamaz diye düşünüyorum.
Eğer eşinde problem yoksa güveniyorsan birşey doyemem canım Rabbim gönlüne göre verir inşaAllah.
Ben şansa bırakamadım gerisi Allaha kalmış :)

Kızlar merhaba , bugün itibariyle doğurgan döneme girmiş bulunmaktayım 5 gün içinde ovulasyon gerçekleşir muhtemelen test yapmıyorum ama akıntı ve düzenli adetlerim sayesinde az çok tahmin ediyorum özellikle hamile kalan arkadaşlar bu dönemde gün aşırı birliktelik mi yoksa her gün mü çalışma olmalı ? biz 2 aydır bu yüzden kaçırıyoruz gibi geliyor bana geçen ay ovulasyondan 3 gün önce ve ovulasyondan sonra olmuştu tutmadı ondan öncede yumurta çatladıktan sonra olmuştu yine tutmadı :KK43: ne tavsiye edersiniz bu durumda ? İlişkiyi görev haline getirmek çok can sıkıcı ama ovulasyon gerçekleşene kadar mecbur sanırım
Merhaba,
Benim de ilk ay denemem kusura bakma tavsiye veremiyeceğim.
Hamile olan topiklere sorsan bence daha iyi yardımcı olurlar inşaAllah.
Ama şu an bizde takip edersen nisan ortasında sonra nerdeyse hepimizin bat tarihi ve sonucları hep beraber göreceğiz.
Ben ovulasyon testi kullandım Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın.
Birde eşin kontrola gitti mi?
Ben o kadar paylaşımlar gördüm eşin de aylar sonra problem olduğunu öğreniyorlar.
Bence bir aile çocuk sahibi olmak istiyor ve 1 sene içinde hiç takipsiz ve korunmasız hamile kalamıyorsan, doktora her iki eş de gidip rutting controlleri yapması gerekir.
Hem stres bir tarafa yüklenmez hemde bir yol cizilir diye düşünüyorum.
Rabbim en kısa zamanda hepimizin göbişlerine bebiş nasip etsinnnnn :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Kızlar merhaba , bugün itibariyle doğurgan döneme girmiş bulunmaktayım 5 gün içinde ovulasyon gerçekleşir muhtemelen test yapmıyorum ama akıntı ve düzenli adetlerim sayesinde az çok tahmin ediyorum özellikle hamile kalan arkadaşlar bu dönemde gün aşırı birliktelik mi yoksa her gün mü çalışma olmalı ? biz 2 aydır bu yüzden kaçırıyoruz gibi geliyor bana geçen ay ovulasyondan 3 gün önce ve ovulasyondan sonra olmuştu tutmadı ondan öncede yumurta çatladıktan sonra olmuştu yine tutmadı :KK43: ne tavsiye edersiniz bu durumda ? İlişkiyi görev haline getirmek çok can sıkıcı ama ovulasyon gerçekleşene kadar mecbur sanırım
her gün olursa daha iyi olur bence zaten ha 20 milyon ha 40 milyon sperm size lazım olan bir tane ileri hareketli.

Benimkide geliyor galiba,pembe bi akıntı gördüm şimdi.. Gerçi hiç bişey gelmeden önce karnım ve belim ağlatacak derecede ağrır sonra gelir gelenler.. Bu sefer 1 gün önden mi geliyor acaba benim kii? Beraber başlıycaz yeni dönem çalışmalarına galiba :)
Hadi ya geldiler mi? Neyse canım beraber çalışmaya başlar Ulytau Ulytau ya katılırız inşallah :)

Kizlar gülmekten öldümmm :KK70::KK70::KK70:
Benim koçiş yeni girdi eve kapıyı acar acmaz hoşgeldin aşkım dedim bana ne desin...
Hamilemisinnnnnnn...
Ya daha dün gece sezonu kapattîk daha dur 14 gün bekle dedim
Ne bileyim kaç günden beti test falsn yaptın hemen belli oluyor zannettim demedin mi:KK58:
Ayy valla benim koçiş çok komik yaa bu ay ilk ovulasyon testi yaptık ya anlatıyorum testleri gösteriyorum zannetmişki bu testlerin birde hemen hamile gösteren test de var zannetmiş.
Ben ne diyeyim yaa ama iyi güldüm yazık testler bizi bayağa motivasyon etmiş hadi Allah söyletmiştir dedimmmm:KK72::KK72::KK72:

Ysmdfn Ysmdfn canım üzüldüm kırmızılara ama bu aya zafer senin olacak inanıyorum yeni BAT yaz da listeye son kez güncelleyeyim adını :) bu arada _Unicorn_ _Unicorn_ seni de yazalım mı artık ???

Back