- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
Kaçıncı günün bugun ?evet az önce yine yaptım ve aynı olmadı sonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı günün bugun ?evet az önce yine yaptım ve aynı olmadı sonuç
Cumayı bekle cumayıı :)Kızlar ya benim regl iki gündür akıntıyla karışık az geliyor. Regl gibi de değil zaten akıntı gibi. Şimdi yine hiç yok. Test yapılır mı bu durumda?
Beraber yapalım diyosun :) Tamam canım bekliyorum seni zaten tam gelmezse kırmızılar cuma yaparız beraber :)Cumayı bekle cumayıı :)
Umarım gelmez seninki diycem ama az az geliyor diyorsun. Öncedende olurmuydu böyle ?Beraber yapalım diyosun :) Tamam canım bekliyorum seni zaten tam gelmezse kırmızılar cuma yaparız beraber :)
Gelir benimki kesin canım. İki aydır bi düzensizik var. Önceden olmazdı hiç böyle ama geçen ay da bi hafta böyle gelip sonra tam gelmişti. Yine gelir de işte ben evde test oldu mu duramıyorum :)Umarım gelmez seninki diycem ama az az geliyor diyorsun. Öncedende olurmuydu böyle ?
Böyle olması normal mi gittin mi hiç doktora ?Gelir benimki kesin canım. İki aydır bi düzensizik var. Önceden olmazdı hiç böyle ama geçen ay da bi hafta böyle gelip sonra tam gelmişti. Yine gelir de işte ben evde test oldu mu duramıyorum :)
akın olsun o dert değil de şu BAT bildirip listeye yazdırıp sonra da hiiiiç haber vermeyenlere kızıyorum yoksa herkes gelsin ne mutlu herkes hamile kalsın hatta Ulytau gibi bizi hiç bırakmasın dopuma kadar da bizimle kalsın bir sürü bebişimiz olsun ohhh ne güzel
sonunda bende yedim ? işaretini cnntrm canım bi turlu haber edemedim kusura bakma bi netlik kazanmadı ama ben eminim bu ayda elde var sıfır regl olmadım genelde hic şaşmaz gunum test yaptım negatif Dr bi hafta daha olmazsan tekrar gel yine test yapalım dedi. stresten uçuk çıktı ayyy ne zormus hamile kalmakBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
Ulytau______________BAT 28 Mart_____________HAMİLE
pinkpisces___________BAT 8 Nisan___________HAMİLE
lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
BaykusArya __________BAT 9 Mart (?)
Musmutlu22__________BAT 15 Mart (?)
wertaszx ____________BAT 20 Mart (?)
Svedrif90___________BAT 25 Mart (?)
ecrin gelsin___________BAT 6 Nisan (?)
nastasia ____________ BAT 10 Nisan
Yesimakmn __________BAT 10 Nisan
new smiles __________BAT 10 Nisan
base2012____________BAT 12 Nisan
MssBetty____________BAT 15 Nisan
BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
kokulukalem _________BAT 16 Nisan
aayna ______________BAT 18 Nisan
muallimbetul_________BAT 19 Nisan
Esoes1919___________BAT 21 Nisan
fatihkbra____________BAT 24 Nisan
mihriban41___________BAT 26 Nisan
rzombie _____________BAT 1 Mayıs
Orkidee0238__________BAT 7 Mayıs
Geçen ay gittim canım. Dedim ya 13 gün sürmüştü. Ultrasona da girdim kan testi falan da yaptırdım hiç bi şey çıkmadı. Her şey normal dedi doktor.Böyle olması normal mi gittin mi hiç doktora ?
Ozaman sıkıntı yok canım. Ay içerisinde fazla ilaç kullandığımda yada regle yakın ağrı kesici aldığımda benimde normale göre daha az oluyor. Mevsim geçişleride düzenide bozmada etkili olabiliyor. Cumaya kadar bekleriz duruma göre yaparız testleri :)Geçen ay gittim canım. Dedim ya 13 gün sürmüştü. Ultrasona da girdim kan testi falan da yaptırdım hiç bi şey çıkmadı. Her şey normal dedi doktor.
Benim bi hafta azıcıktı ikinci hafta aşırı olmuştu. İnşallah bu ay öyle bi şey olmaz. Dediğin gibi mevsimsel sanırım. Cumayı bekleyelim bakalım :)Ozaman sıkıntı yok canım. Ay içerisinde fazla ilaç kullandığımda yada regle yakın ağrı kesici aldığımda benimde normale göre daha az oluyor. Mevsim geçişleride düzenide bozmada etkili olabiliyor. Cumaya kadar bekleriz duruma göre yaparız testleri :)
Cuma regl olmayı beklerken şuanda yumurtlamada olduğumu düşünüyorum :) benim ovülasyon testler hep pozitifte takılı kalmıştı ya Ulytau şu parmak arasında uzayan akıntıyı çok net görememiştim o dönem. Şimdi o uzayan akıntıdan var.. Nedir bu şimdi yaa kafam çok karıştı
Yok canım,6 gün üst üste pozitifti. Testler bitti bende gıcık olmuştum bıraktım yapmayı :) acaba ozaman yumurtlamadım şimdimi yumurtluyorum diycem ama ozaman pozitif niye çıktı..Testler negatife dönene kadar yapmış mıydın peki
Yok canım,6 gün üst üste pozitifti. Testler bitti bende gıcık olmuştum bıraktım yapmayı :) acaba ozaman yumurtlamadım şimdimi yumurtluyorum diycem ama ozaman pozitif niye çıktı..