• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Trabzonluyum suan sozluyum agustos ayinda insallah nisanim olacak :)) 2015 yilinda da dugunu dusunuyoruz :) senden de ayni sorularin cevabini alabilir miyim :))

tebrikler canım :13:

tabikide... bende şuan nişanlıyım(annenin nişan atma tehlikesiyle karşı karşıyayız)
2015 mayıs haziran dügün düşünüyoruz bakalım :ssz:

çok yavaşsın kuzum ben şimdiye hediyesini almıştım bile:1:

kurabiye zor degil. aksine cok eglenceli. üstüne yazılar yazmak harika:16:

hediye. resminiz varsa onu kalpli puzzle yaptır...
yada isimlerinizin oldugu kalem yaptır...
kücük kalpli kagıtlara güzel sözler yaz...
aklıma şimdilik bunlar geliyo :ssz:

ogrenci olunca derslerdi falan anca dusunme firsati buldum kizzz onlarin hep yaptim :/ kurabiye yapmayi kesim dusunuyorum en azindan degisiklik olur el emegimle yapmis olurum yanina da mektup ve devamini henuz bulamadom :/ bu erkeklere hediye almak kadar zor bir is yok

ogrenci olunca derslerdi falan anca dusunme firsati buldum kizzz onlarin hep yaptim :/ kurabiye yapmayi kesim dusunuyorum en azindan degisiklik olur el emegimle yapmis olurum yanina da mektup ve devamini henuz bulamadom :/ bu erkeklere hediye almak kadar zor bir is yok

evet cok zor... ceşit yokki :15:
hediye alma o zaman :ssz: pasta mektupla yetinsin :27:
öğrenciyim de :52::52:

tabikide... bende şuan nişanlıyım(annenin nişan atma tehlikesiyle karşı karşıyayız)

Sen nerelisin canim ? Ayyyy cok sevindimm hayirli olsunda annesi niye oyle sey yapiyo :/ ne oldu...?

G.antepliyim.
onun degil benim annem :1::1:
klasik anne işte :ssz:

Off bu anneler varya hep istiyorlar ki onlarin dedigi olsun konu ask olunca haliyle bizde toz kondurmuyoruz... sen bildigin yolda devam et bu kadar dusunme anneni eger ki seviyorsaniz aynen devam :)

Off bu anneler varya hep istiyorlar ki onlarin dedigi olsun konu ask olunca haliyle bizde toz kondurmuyoruz... sen bildigin yolda devam et bu kadar dusunme anneni eger ki seviyorsaniz aynen devam :)

valla nşanlımla anlaştım allahtan
onla birlik yapamasaydık. şuan ölüp ölüp diriliyodum...
nişanı atsın hiç umrumuzda degil. biz yine hazırlıgımızı yapıcaz.
birden birede evlenicez... noldugunu anlamıcaklar :ssz:

aşk sevgi başka şey. ama 26 yaşında biri olarakda yuva kurucam adamı secip karşılarına cıkardıysam itiraz etme haklarıda yok
olamazda....:ssz:

valla nşanlımla anlaştım allahtan
onla birlik yapamasaydık. şuan ölüp ölüp diriliyodum...
nişanı atsın hiç umrumuzda degil. biz yine hazırlıgımızı yapıcaz.
birden birede evlenicez... noldugunu anlamıcaklar :ssz:

aşk sevgi başka şey. ama 26 yaşında biri olarakda yuva kurucam adamı secip karşılarına cıkardıysam itiraz etme haklarıda yok
olamazda....:ssz:

Birde 26 yasindasin yani cocuk degilsin kendi kararlarini verecek yastasin ne diye diretirler bir omur gecirecek olan sensin onlar degil bende yerinde olsam bende oyle yapardim vazgecmeyin..!

Birde 26 yasindasin yani cocuk degilsin kendi kararlarini verecek yastasin ne diye diretirler bir omur gecirecek olan sensin onlar degil bende yerinde olsam bende oyle yapardim vazgecmeyin..!

vazgecmicem tabikide... cogunluk ailemin haksız oldugu şeyler hep...
neyin haklı neyin haksız oldugunu bildigim bi yaşta olduguma göre
no problem yane:ssz:

vazgecmicem tabikide... cogunluk ailemin haksız oldugu şeyler hep...
neyin haklı neyin haksız oldugunu bildigim bi yaşta olduguma göre
no problem yane:ssz:

Anneler herseye takar yok su soyle yok bu boyle diye amaannn bosver onlari sen sıkma.canini :))

olmaz inşallah. ailen tanıyomu biliomu erkek arkadaşını:ssz:

Evet canim geldi tanistilar ettiler mayis sonu gibide insallah ailesi gelecek iste tanismaya nisan tarihini kararlastirmaya ailesi uzak yerde yasadigi icin henuz ben yuzyuze tanisamadim benim fotograflarimi gorduler tum akrabasi falanda gormus bakalim ne olacak heyecanla bekliyoruz

Evet canim geldi tanistilar ettiler mayis sonu gibide insallah ailesi gelecek iste tanismaya nisan tarihini kararlastirmaya ailesi uzak yerde yasadigi icin henuz ben yuzyuze tanisamadim benim fotograflarimi gorduler tum akrabasi falanda gormus bakalim ne olacak heyecanla bekliyoruz

hayırlısı cnaım hakkınızda
inşallah hiç bi pürüz cıkmaz. herşeyinizi agız tadıyla yaparsınız :13:

kalıcı şeyleri daha cok seviyorum... :) :)
kurabiyeleri ben nişanlıma yapmayı daha cok seviyorum. hatta gecen yıl dogum gününde yapmıştım
cok begenmişti :16::16:
bide mektup gizlemiştim kurabiyelerin dibine... mektubu okuyunca aglamaklı sesle beni aramıştı
ay yaaaaaaaaa:21::16:

Eki Görüntüle 1051833 Eki Görüntüle 1051834 Eki Görüntüle 1051835

renkleri kırmızı. resimde pembiş gibi cıkmış ama :27::16::16:
tadıda harikaydı :ssz:

eline sağlık canımcım maşallah güzel olmuşlar :D sevilmezmi yaa :D :16: birde mektup eklemişsin üstüne :D maşallah :D

Trabzonluyum suan sozluyum agustos ayinda insallah nisanim olacak :)) 2015 yilinda da dugunu dusunuyoruz :) senden de ayni sorularin cevabini alabilir miyim :))

hoş geldin :D bende kendimi tanıtayım henüz sözlü nişanlı değilim :) ama eylül ekim gibi nasipse isteme ve söz nişan olucak 2015 mayıs hatta mümkünse 5.5.15 de de düğün düşünüyoruz bakalım hayırlısıyla :D

kız tarih var mı kafanda yada gelinlik modeli?? :emir_bebek:

Back