- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Canim benim isin zor. Bizde planlara hatta ilk tanismaya gire 4.4.14 te isteme söz olacakti ki ailem önce öne aldi sonra yok olmaz bu is nasilsa vazgecersini diye ertelediler taa eylül ekime falan ama ne oldu ben sapasağlam durdum karsilarinda artik ayni mevzulari duymaktan sikildim kabullenin beni mutlu etmek adina mutlu olduğumdan kopartmak ne demek dedim falan filan ne oldu sevdiğim bize gelip gidiyor annemle aralari düzeldi :) çok şükür akşamda konuştular annemle söz nisan bir arada olsun dedik ekimde falan yapilacak nasipse :) sana denen o ki sağlam dur hem askina sahip cik hem ailene. Birde nacizane tavsiyem ailenin içinde kötüle yada arkadaslarinla paylaş bizimle paylaş ama aileni hic bir zaman sevdiğine kötüleme çünkü en ufak birseyde ya yüzüne vurur yada ailene oda tabur alir zor olan isler iyice zorlasir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saolsunlar ailemi kötülücem bişi yok nişanlıma karşı. cünkü nişanlıma yaptıkları şey zaten kötünün kötüsü
sesini cıkarmadı. saygısızlık etmedi. evlenince bana yansır diye ödüm kopudou.
ailenin yanına gidemezsin vs. diye. ailem ne kadar kötü olursa olsun. böyle bi tavırla ilerde karşılaşırsam cok incinirim...
cok kırılırım... üzülme degil...
kendisiyle bu konuyu konuşuyorum. aldıgım cvplar azda olsa içimi ferahlatıo. kin tutan biri degil cok şükürki
herşeye ragmen ben biliyorumki ailem ılımlı bi adım atsa nişanlım 2 adım atıcak...
ailemede sevdigimede sahip cıkıyorum şimdilik... hala bi netlik kazanan nişan atma yok
annem yeni yeni toparlıo kendini... bu hafta gelicekti nişanlımın ailesi konuşmaya kabul etmediler. annemin hastalıgından ötürü...
şiştimmmmmm
şimdiden tebrikler. söz nişan resimlerini paylaşırsın bizimle :13: