• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Canim benim isin zor. Bizde planlara hatta ilk tanismaya gire 4.4.14 te isteme söz olacakti ki ailem önce öne aldi sonra yok olmaz bu is nasilsa vazgecersini diye ertelediler taa eylül ekime falan ama ne oldu ben sapasağlam durdum karsilarinda artik ayni mevzulari duymaktan sikildim kabullenin beni mutlu etmek adina mutlu olduğumdan kopartmak ne demek dedim falan filan ne oldu sevdiğim bize gelip gidiyor annemle aralari düzeldi :) çok şükür akşamda konuştular annemle söz nisan bir arada olsun dedik ekimde falan yapilacak nasipse :) sana denen o ki sağlam dur hem askina sahip cik hem ailene. Birde nacizane tavsiyem ailenin içinde kötüle yada arkadaslarinla paylaş bizimle paylaş ama aileni hic bir zaman sevdiğine kötüleme çünkü en ufak birseyde ya yüzüne vurur yada ailene oda tabur alir zor olan isler iyice zorlasir. :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saolsunlar ailemi kötülücem bişi yok nişanlıma karşı. cünkü nişanlıma yaptıkları şey zaten kötünün kötüsü
sesini cıkarmadı. saygısızlık etmedi. evlenince bana yansır diye ödüm kopudou.
ailenin yanına gidemezsin vs. diye. ailem ne kadar kötü olursa olsun. böyle bi tavırla ilerde karşılaşırsam cok incinirim...
cok kırılırım... üzülme degil...
kendisiyle bu konuyu konuşuyorum. aldıgım cvplar azda olsa içimi ferahlatıo. kin tutan biri degil cok şükürki
herşeye ragmen ben biliyorumki ailem ılımlı bi adım atsa nişanlım 2 adım atıcak...
ailemede sevdigimede sahip cıkıyorum şimdilik... hala bi netlik kazanan nişan atma yok
annem yeni yeni toparlıo kendini... bu hafta gelicekti nişanlımın ailesi konuşmaya kabul etmediler. annemin hastalıgından ötürü...
şiştimmmmmm:ssz:

şimdiden tebrikler. söz nişan resimlerini paylaşırsın bizimle :13:

Saolsunlar ailemi kötülücem bişi yok nişanlıma karşı. cünkü nişanlıma yaptıkları şey zaten kötünün kötüsü
sesini cıkarmadı. saygısızlık etmedi. evlenince bana yansır diye ödüm kopudou.
ailenin yanına gidemezsin vs. diye. ailem ne kadar kötü olursa olsun. böyle bi tavırla ilerde karşılaşırsam cok incinirim...
cok kırılırım... üzülme degil...
kendisiyle bu konuyu konuşuyorum. aldıgım cvplar azda olsa içimi ferahlatıo. kin tutan biri degil cok şükürki
herşeye ragmen ben biliyorumki ailem ılımlı bi adım atsa nişanlım 2 adım atıcak...
ailemede sevdigimede sahip cıkıyorum şimdilik... hala bi netlik kazanan nişan atma yok
annem yeni yeni toparlıo kendini... bu hafta gelicekti nişanlımın ailesi konuşmaya kabul etmediler. annemin hastalıgından ötürü...
şiştimmmmmm:ssz:

şimdiden tebrikler. söz nişan resimlerini paylaşırsın bizimle :13:

Kiz söz nisan taa eylülde :) ama paylasirim mutlaka. İnşallah düzelir isleriniz canim yani ailende kabullensin bence bu kadar diretnebin manasi ne anlamiyorum ben :(

Kiz söz nisan taa eylülde :) ama paylasirim mutlaka. İnşallah düzelir isleriniz canim yani ailende kabullensin bence bu kadar diretnebin manasi ne anlamiyorum ben :(

eylülü senle bizde beklioz :1:

tek kızın zorlugumu anlamıyorum :ssz:

3-4 gün hasta yattı annem...
senin yüzünden hasta oldum diyip bana yüklenmesi cok agrıma gitti.
bende atın ya dedim. atında rahat edin...

yok atsınlar. evde gezen bi ölü kızlarına şahit olsunlarda görsünler...
nişan atıldı diye ben nişanlımla irtibatımı kesmemki. yine görüşücem... yine hazırlıgımızı yaparız...:43::5:

benim annem de aynısını yapıyor, böyle işine gelmediği zamanlarda, kapatıyor kendini odaya, depresyona girmiş gibi, tüm gün yatıyor, ne yemek yiyor ne su içiyor, maksat duygusal sömürü yapıp vazgeçirmek.. :19: ne kadar yanlış şeyler bunlar, bakıldığında ne kadar çocukça davranışlar aslında... nedir dertleri inan anlamıyorum...

eylülü senle bizde beklioz :1:

tek kızın zorlugumu anlamıyorum :ssz:

Tek kizin mutluluğu için ugrasmalari gerekirken niçin kendilerine gore mutlu etme eğilimleri var yaa :( sorma Eylülü buyuuuuk heyecanla bekliyorum :)

benim annem de aynısını yapıyor, böyle işine gelmediği zamanlarda, kapatıyor kendini odaya, depresyona girmiş gibi, tüm gün yatıyor, ne yemek yiyor ne su içiyor, maksat duygusal sömürü yapıp vazgeçirmek.. :19: ne kadar yanlış şeyler bunlar, bakıldığında ne kadar çocukça davranışlar aslında... nedir dertleri inan anlamıyorum...

annemin rahminde yara var. ara ara ondan dolayı kanaması olur...
yine kanaması olmuş cumartesi günü. beni cagırdı. bana gösteriyo. sein yüzünden böyle oldum diye:53:
rahmindeki yarayıda ben yaptım sanırım... kaç gün kendime gelemedim...

Tek kizin mutluluğu için ugrasmalari gerekirken niçin kendilerine gore mutlu etme eğilimleri var yaa :( sorma Eylülü buyuuuuk heyecanla bekliyorum :)

senin kızın olsa diyo bide. onu ateşe atarmısın....
damadımla oturur konuşur onu tanımaya calışırım.... damadıma sacma sapan konuşmam...
kayınvalide gibi davranırım... annem cok kötü sözler bile sarf etti ona... bi kız annesi gibi davranmadı....

hazırlıklarında yardımcıda olabilirim fikir vs. seve seve :13:

:53: :53:
evlensekte kurtulsak :2:

Bence evlenmekte kurtulmak sayılmaz biz rest çekmediğimiz çizgileri belirlemediğimiz sürece 50 yaşına da gelsek himayelerinde yaşıyor olacağız. İplerimizi ellerinden almak gerek. Hoş o zamanda vefasızlık ve hayırsızlıkla hatta ve hatta cahilllikle suçlanıyoruz ama bi yolu seçmek zorundayız :47:

Bence evlenmekte kurtulmak sayılmaz biz rest çekmediğimiz çizgileri belirlemediğimiz sürece 50 yaşına da gelsek himayelerinde yaşıyor olacağız. İplerimizi ellerinden almak gerek. Hoş o zamanda vefasızlık ve hayırsızlıkla hatta ve hatta cahilllikle suçlanıyoruz ama bi yolu seçmek zorundayız :47:

sevginden bişey görmüyosunda oluo :19:
kör oldum ya :27::27:

sevginden bişey görmüyosunda oluo :19:
kör oldum ya :27::27:

Doğur büyüt bak bu yaşa getir bi adamı sana tercih etsin yazıklar olsun'u da duydun mu sen hiç :52: ya da evde temizlik yapmazsın cevap verirsin karşı çıkarsın herhangi bir şeyde ellere bunu yapamazsın ama seve seve yapıcaksın kayınvalidenin evinde ona da cevap versene göreyim seni bütün derdin bana :1::1:

Doğur büyüt bak bu yaşa getir bi adamı sana tercih etsin yazıklar olsun'u da duydun mu sen hiç :52: ya da evde temizlik yapmazsın cevap verirsin karşı çıkarsın herhangi bir şeyde ellere bunu yapamazsın ama seve seve yapıcaksın kayınvalidenin evinde ona da cevap versene göreyim seni bütün derdin bana :1::1:

duymadım daha :D
evine gelmem. cocugunu sevmemi duydum :1::1:
evden pılını pırtını almadan kacıcan görcekler ondan sonra anyayı konyayıda işte...
26 yaşına eşşek kadar kızım yakışmazki. cahillik desinler:27:
yemez kimse :51::52::35:

duymadım daha :D
evine gelmem. cocugunu sevmemi duydum :1::1:
evden pılını pırtını almadan kacıcan görcekler ondan sonra anyayı konyayıda işte...
26 yaşına eşşek kadar kızım yakışmazki. cahillik desinler:27:
yemez kimse :51::52::35:

Duymadıysan şanlısın, ama çok yakın zamanda duyacağını söylemeden edemeyeceğim :1:

Duymadıysan şanlısın, ama çok yakın zamanda duyacağını söylemeden edemeyeceğim :1:

duyucagımdan kuşkun olmasın :1:
fazlası olureksigi olmaz bence :27:
bide şunun kızına şu gelmiş. ondan kör kötürümmüsün. ondan neyin eksik :51:
kıyaslamayı oldum olası sevmem.... :ssz:

senin kızın olsa diyo bide. onu ateşe atarmısın....
damadımla oturur konuşur onu tanımaya calışırım.... damadıma sacma sapan konuşmam...
kayınvalide gibi davranırım... annem cok kötü sözler bile sarf etti ona... bi kız annesi gibi davranmadı....

hazırlıklarında yardımcıda olabilirim fikir vs. seve seve :13:

Valla canim annem pek kaynanalik yapmaz enistemlere de yengeme de henüz kaynanalihini görmedim desem yeridir aksine bizi atar onlari tutar ama benim sevdiğimin olumsuzlukları çok onlara gore. Benim es gectigimi sevgimden önemli değil dedigimi onlar anlamiyor. Cahil muamelesi yapıyorlar baskalari normal zamanda acip hal hatir sormazken simdi ahkam kesiyor ben buna sinirleniyorum.
Evet söz nisan bir arada olacagi için fikirlere ihtiyacim olacak. Şimdiden diyete basladim 69 kiloydum suanda 66.7kiloyum hedefim 59 inşallah istemede dahil olmak üzere sözde nişanda 59 kilo ile istediğim beğendiğim bir elbiseye giricem :) öğretmen evini tutucaz şuanda ilk hesap i akraba i talukat fazla bende o yüzden biraz kapsamli olacak :) ama özel olsun istiyorum zaten herkes hara yaptigimi dusunuyir bu yüzden aslibda hata olmadigini aksine ne kadar mutlu olduğumu göstermek istiyorum.

Bunu simdi bu evde yapmiyorsun el evinde sana zorla yaptiricaklar
Sen anca bana bagir O na hic birşey deme
Elin evi ana evine benzemez ben evlenince gorucem seni
İki günde geri getirirler
Kaynanan olsa cevap vermezsin
O na niye boyle yapmiyorsun
Ben senin annenin iyiliğini düşünüyorum mutlu ol istiyorum ( sanki mutsuzum gibi )

duyucagımdan kuşkun olmasın :1:
fazlası olureksigi olmaz bence :27:
bide şunun kızına şu gelmiş. ondan kör kötürümmüsün. ondan neyin eksik :51:
kıyaslamayı oldum olası sevmem.... :ssz:

Al benden de o kadar duymadiysanda duyarsin yakinda ;)

rabbime sıgınıyorum ben...
hakkımızda herşeyin hayırlısını versin:ssz:

bsrns bende kilo veriyorum 68kğyim
59 olmak istiyorum bende :27: incecik olcemmm balayımda fikini giyip resmini anama göndercem:35::33:

rabbime sıgınıyorum ben...
hakkımızda herşeyin hayırlısını versin:ssz:

bsrns bende kilo veriyorum 68kğyim
59 olmak istiyorum bende :27: incecik olcemmm balayımda fikini giyip resmini anama göndercem:35::33:

damatlıktan tamamen siler o zaman bizimkini:1::1:

alan almış oluyor bebeğim o zaman gönder gönder :D bende göndericem :D daha dün akşam balayı muhabbeti yapıldı bizde sevdicek yemekteydi :) elceğizlerimle harika bir sofra hazırladım:D sonra oturduk sohbet ettik sağolsun bitanem gelirken çiçekte almıştı :nazar: neyse söz nişan bir arada olsun diye karar verildi etti sonra laf balayına tatile falan geldi bizimki açıcaz haritayı sen burayı görmek istiyorum diyceksin bende seni oraya götürücem dedi bi güzel ele güne karşı tatil değil balayı yapıcaz herşey dört dörtlük olucak dedi falan ben tabi mutluluktan uçuyorum :) o yuzden benimde acilen kilo vermem lazım hem stajda geri alıcam mutlaka kilo biliyorum hemde döner dönmez en fazla 1 hafta sonra isteme olucak o sürede kilo vermem imkansız gibi bişi o sebeple en güzeli şimdi vermem hem mayıs 18 de kuzenim evleniyor istanbulada gitcem ince gitmek istiyorum :) şimdiden bakmaya başladım bile nişanlıklara :):16::16::16::16:
bu arada kilolarda hedeflerde aynı ;) boy kaç canım senin? birlikte verelim kilomuzu :D

alan almış oluyor bebeğim o zaman gönder gönder :D bende göndericem :D daha dün akşam balayı muhabbeti yapıldı bizde sevdicek yemekteydi :) elceğizlerimle harika bir sofra hazırladım:D sonra oturduk sohbet ettik sağolsun bitanem gelirken çiçekte almıştı :nazar: neyse söz nişan bir arada olsun diye karar verildi etti sonra laf balayına tatile falan geldi bizimki açıcaz haritayı sen burayı görmek istiyorum diyceksin bende seni oraya götürücem dedi bi güzel ele güne karşı tatil değil balayı yapıcaz herşey dört dörtlük olucak dedi falan ben tabi mutluluktan uçuyorum :) o yuzden benimde acilen kilo vermem lazım hem stajda geri alıcam mutlaka kilo biliyorum hemde döner dönmez en fazla 1 hafta sonra isteme olucak o sürede kilo vermem imkansız gibi bişi o sebeple en güzeli şimdi vermem hem mayıs 18 de kuzenim evleniyor istanbulada gitcem ince gitmek istiyorum :) şimdiden bakmaya başladım bile nişanlıklara :):16::16::16::16:
bu arada kilolarda hedeflerde aynı ;) boy kaç canım senin? birlikte verelim kilomuzu :D

oh maşallahhhhh:27:
balayısız olmaz valla. yurt dışını düşünüyorum ben:1: yada bi karadeniz turu :52:

nişanlık ne tür ne tarz düşünüyosun.
nişanımda lavanta dagıtmıştık biz. tepsi 2 tane aldım :1:
1. begenmedim. yaptırdıgım yer cok sacma anlamıştı. bende tesadüf başka bi tane bulup begenip almıştım.
ah ah güzel heyecanlardı :ssz:

170 canım boyum. diyetisyene gidiyorum ben. onun kontrolünde daha iyi oluyo tavsiye ederim:13:
sporsuz zaten olmaz.:20:

oh maşallahhhhh:27:
balayısız olmaz valla. yurt dışını düşünüyorum ben:1: yada bi karadeniz turu :52:

nişanlık ne tür ne tarz düşünüyosun.
nişanımda lavanta dagıtmıştık biz. tepsi 2 tane aldım :1:
1. begenmedim. yaptırdıgım yer cok sacma anlamıştı. bende tesadüf başka bi tane bulup begenip almıştım.
ah ah güzel heyecanlardı :ssz:

170 canım boyum. diyetisyene gidiyorum ben. onun kontrolünde daha iyi oluyo tavsiye ederim:13:
sporsuz zaten olmaz.:20:

benim boy 157 canım :( kısayım ama kemik yapısından dolayı uzun gözüküyorum. eski sporcuyum şu aralar karatayla vermeyebaşladım bakalım :) nasipse mayıs 18 de hedefim var 59 diye. :D

olabilir kendim kurabiye işiyle uğraşıyorum aynı zamanda turizm mezunuyum bu tarz organizasyonalrda çok bulundum yani :D o sebeple istediğim şeylerde kararsızım ama kurabiye dağıtıcam bende nişanlığımın modelinden yapıp yada lavanta keseleri olabilir ;) kuzenim yapıyor o işi :D ondan alırım bende çok hoş oluyor hatta kendimde yapabilirim onlardan :D kadife süslemeli ama onu daha çok kına için istiyorum. nişanlık konusunda karar vermiş değilim henüz. düğünde kabarık giyicem kınada zaten şık bir bindallı istiyorum ama nişanda abiye istiyorum şık olmalı ama abartılı olmamalı hediye paketi gibi değil de ne bileyim böyle güzel olsun istiyorum :D ama kaberık modeller daha çok gelinliklerin renklisi gibi duruyor ondan kabarık istemiyorum kabarık olsa bile belki prenses modelden farklı olabilir gelinliği prenses istiyorum çünkü :D :16:düğünümü kırda istiyorum ama bakalım bursada kır düğünü yerleri uzaklarda hep o sebeple belki kır düğünü yapamam :( ama çok istiyorum :S :30: nişan için salon olucak öğretmen evi tutulucak ama ne bileyim hala giyim konusunda kararsızım :( organizasyon şirketiyle anlaşabilirim belki süslemeler v.s. için hem daha düzenli olmuş olur hemde aileler arasında tartışmaya mahal vermeden sevdicekle kararlaştırdığımız herşeyi organizasyon şirketi halletmiş olur :)

Back