• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

eline sağlık canımcım maşallah güzel olmuşlar :D sevilmezmi yaa :D :16: birde mektup eklemişsin üstüne :D maşallah :D
kız tarih var mı kafanda yada gelinlik modeli?? :emir_bebek:

tarih yok... gelinlik kabarık fransız dantelli falan istiyorum. kalın askılı omuzlarımda olcak askısı
ama bakalım kısmet işte :ssz:
bursada dikişevi var mutlaka görmüşündür. onların diktigi ürünler harika ya. kına gecesinede onlardan bişi alıcam
nikah ya. kına gecem cok güzel olmalı :27:
aglamıcamda öyle ben döktürcem
yeşim salkımın bi şarkısı var süper. onu caldırıcam kınam yanarkende :52:

Kaynanasi Altinini Hazirlar
Gelinin Avcuna Koyar
Aglamasin Gelin
Gözyasini Silin
Bu Gecenin Ecesi O

sözlerindeki gibi aynı :118::122::124:

Merhaba hoşgeldiniz :13:
nerden katılıosunuz. niye bkeliyosunuz. ne kadardır nişanlısınız :52:
buranın mıhtarı benimde :ssz:

hoşbuldumm izmirliyim :)) üniversite 3. sınıftayım okul bitsin die bekliyoruz.Birinci sınıftan beri nişanlıyız :ssz: beklemenin ne olduğunu hayat iyice öğretti bana :20: evlenmek istiyorum artık yaaaaaa :5:

hoşbuldumm izmirliyim :)) üniversite 3. sınıftayım okul bitsin die bekliyoruz.Birinci sınıftan beri nişanlıyız :ssz: beklemenin ne olduğunu hayat iyice öğretti bana :20: evlenmek istiyorum artık yaaaaaa :5:

haa bide 29 ağustos 2015 te nasipse düğünümüz :)

hadi bakalım hayırlısı :7:
şimdiden tebrikler

düğün tarihiniz bile belli ne güzel :13:

tarih yok... gelinlik kabarık fransız dantelli falan istiyorum. kalın askılı omuzlarımda olcak askısı
ama bakalım kısmet işte :ssz:
bursada dikişevi var mutlaka görmüşündür. onların diktigi ürünler harika ya. kına gecesinede onlardan bişi alıcam
nikah ya. kına gecem cok güzel olmalı :27:
aglamıcamda öyle ben döktürcem
yeşim salkımın bi şarkısı var süper. onu caldırıcam kınam yanarkende :52:

Kaynanasi Altinini Hazirlar
Gelinin Avcuna Koyar
Aglamasin Gelin
Gözyasini Silin
Bu Gecenin Ecesi O

sözlerindeki gibi aynı :118::122::124:

Güzelmiş sözleri :) inşallah istediğin gibi olur herşey canim :) bende prenses etek istiyorum ama kır da olursa belki daha farklı bakarim modellere yani. Ama kır olmasa da doğa fotografi istiyorum. Balonlu falan yada çimler arasında golde falan yani... Hatta lunapark bile olur yani :)

haa bide 29 ağustos 2015 te nasipse düğünümüz :)
Aman maşallah maşallah. 2015 e hepimiz geldiniz yani ne güzel :) üni.1 de nisanlandik dedin ayni üni.mi? Ne hoş bir durum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepiciginize günaydın kızlar :) nasilsiniz?

günaydınnn kızlarr aranıza katılabilir miyiimm?:1:

Hoşgeldin :) neredensin kaç yasindasin medeni durum nedir :) hayirlisiyla tarih var mi :)

Not: ben gurubun merakli melahati oldum :):):):)

Hoşgeldin :) neredensin kaç yasindasin medeni durum nedir :) hayirlisiyla tarih var mi :)

Not: ben gurubun merakli melahati oldum :):):):)

haha merhaba canım, hoşbulduk 19 yaşındayım aranıza Bursada katılıyorum :16: 7 aylık nişanlıyım malesef tarihimiz belli değil askerlik yüzünden işte Mayısta gidicek 2015 Mayısta gelicek Allah izin verirse öyle yani bitti bu kadar benden :1::1:

haha merhaba canım, hoşbulduk 19 yaşındayım aranıza Bursada katılıyorum :16: 7 aylık nişanlıyım malesef tarihimiz belli değil askerlik yüzünden işte Mayısta gidicek 2015 Mayısta gelicek Allah izin verirse öyle yani bitti bu kadar benden :1::1:

Anamm kız buradan katılıyorum bende :) maşallah yaş ufakmis ama olsun :) tez zamanda gidip gelmeyi nasip etsin Rabbim sevdicegine.

Anamm kız buradan katılıyorum bende :) maşallah yaş ufakmis ama olsun :) tez zamanda gidip gelmeyi nasip etsin Rabbim sevdicegine.

amiin inşallah canım sağol neresindensin Bursanın? senin yaşın kaç? :)

aa bu topik bana göreymiş 2014-2015 topiği gelinciklerinden evlenen evlenene :nazar: olmuyordu can çekiyordu burası iyimiş selam kızlaarrr yeni mekanım burası olsun :16:

bu arada kendimi tanıtayım yaş 24 5 yıllık ilişkim var geçen sene ocakta sözlendim nasipse hazirandada nişanım var seneye de düğün :emir_bebek: 2 senelik okudum ardından 4 yıllığı kazandım derken zaman uzadıda uzadı sevdiğim 2 senedir hazır ama ben şu an hemşirelik 3.sınıfım okulumun bitmesini beklioz tek engelimiz okul oda seneye kalkıyor inşallah :1: benden bu kadar sizleride tanıyabilirmiyimmm :12::12:

amiin inşallah canım sağol neresindensin Bursanın? senin yaşın kaç? :)

bursanın merkezinden canım heykelde oturuyorum sen neresindensin? bu arada benimde yaş 23 olucak :D 5 aydır birlikte olduğum 3 4 yıla yakındır tanıdığım sevdiceğimle nasipse staj sonunda isteme söz nişan olucak :D bize kalsaydı dün oluyordu 4.4.14 te amaaa işte aksilikler yüzünden ailem biraz daha vakit verin birbirinize dedi :) bizde beklemekteyiz :D

aa bu topik bana göreymiş 2014-2015 topiği gelinciklerinden evlenen evlenene :nazar: olmuyordu can çekiyordu burası iyimiş selam kızlaarrr yeni mekanım burası olsun :16:

bu arada kendimi tanıtayım yaş 24 5 yıllık ilişkim var geçen sene ocakta sözlendim nasipse hazirandada nişanım var seneye de düğün :emir_bebek: 2 senelik okudum ardından 4 yıllığı kazandım derken zaman uzadıda uzadı sevdiğim 2 senedir hazır ama ben şu an hemşirelik 3.sınıfım okulumun bitmesini beklioz tek engelimiz okul oda seneye kalkıyor inşallah :1: benden bu kadar sizleride tanıyabilirmiyimmm :12::12:

hoşgeldin canım :) bu topic senlik o halde :D yaş 23 benim :D bursadanım. nasipse eylül ekim gibi isteme + söznişan olucak 2015 yaza da düğün düşünmekteyiz :D okulunuda tez zamanda bitirir kavuşursun inşallah sevdiceğine :D :16:

bursanın merkezinden canım heykelde oturuyorum sen neresindensin? bu arada benimde yaş 23 olucak :D 5 aydır birlikte olduğum 3 4 yıla yakındır tanıdığım sevdiceğimle nasipse staj sonunda isteme söz nişan olucak :D bize kalsaydı dün oluyordu 4.4.14 te amaaa işte aksilikler yüzünden ailem biraz daha vakit verin birbirinize dedi :) bizde beklemekteyiz :D

hoşgeldin canım :) bu topic senlik o halde :D yaş 23 benim :D bursadanım. nasipse eylül ekim gibi isteme + söznişan olucak 2015 yaza da düğün düşünmekteyiz :D okulunuda tez zamanda bitirir kavuşursun inşallah sevdiceğine :D :16:

inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz canımm:16: ne stajı yapıyorsun canım ? hayırlısı olsun canım az daha bekleyin bakalım

Son düzenleme:
Bu arada çeyiz alışverişleri ne alemde kızlar? benim sadece elektrikli olarak ütü,tost makinası, süpürge kaldı diğer çeyizlik şeylerdende misafir için nevresim pike falan bir kaç ıvır zıvır mutfak eşyası kaldı :1: bu sene gidecek gibi hızlıyım çünkü akademik takvimime göre belli olacak düğünü nasipse mezuniyetten 1 hafta sonra yapmayı düşünüyoruz yani ramazan öncesi...Ramazan sonrasına kalırsa eylül gibi ancak olur beklemek istemioz inşallah nasip olur ramazan öncsi o yüzden bu kadar hızlıyım son senemde çeyizle uğraşmim dedim :1:

Aaa yaşasın benim bi tane daha konum oldu :1:
2015 bizim yılımız olsun kızlaaar :1:

Bu arada çeyiz alışverişleri ne alemde kızlar? benim sadece elektrikli olarak ütü,tost makinası, süpürge kaldı diğer çeyizlik şeylerdende misafir için nevresim pike falan bir kaç ıvır zıvır mutfak eşyası kaldı :1: bu sene gidecek gibi hızlıyım çünkü akademik takvimime göre belli olacak düğünü nasipse mezuniyetten 1 hafta sonra yapmayı düşünüyoruz yani ramazan öncesi...Ramazan sonrasına kalırsa eylül gibi ancak olur beklemek istemioz inşallah nasip olur ramazan öncsi o yüzden bu kadar hızlıyım son senemde çeyizle uğraşmim dedim :1:

Aaa yaşasın benim bi tane daha konum oldu :1:
2015 bizim yılımız olsun kızlaaar :1:

Hepiniz hosgeldiniz kızlar Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri hayırlarla nasip eylesin insaAllahh

Hepinize iyi aksamlar canlarr. Coook mutluyum cooook gerci bi yanimda huzunlu.
Erkek arkadasım dün geldi isyerimden izin aldim ogleden sora gorustuk cok ozlemisim hasret giderdik.Gelmeden gönlümü almıstı uzun uzun konuşmuştu benimle.Veee bugün çok güzel bişi oldu tek tas pirlantayla alyans aldi :))) cok mutluyummm:16: Rabbim herkese nasip etsin insaAllah

Back