- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
benim boy 157 canım kısayım ama kemik yapısından dolayı uzun gözüküyorum. eski sporcuyum şu aralar karatayla vermeyebaşladım bakalım :) nasipse mayıs 18 de hedefim var 59 diye.
olabilir kendim kurabiye işiyle uğraşıyorum aynı zamanda turizm mezunuyum bu tarz organizasyonalrda çok bulundum yani o sebeple istediğim şeylerde kararsızım ama kurabiye dağıtıcam bende nişanlığımın modelinden yapıp yada lavanta keseleri olabilir kuzenim yapıyor o işi ondan alırım bende çok hoş oluyor hatta kendimde yapabilirim onlardan kadife süslemeli ama onu daha çok kına için istiyorum. nişanlık konusunda karar vermiş değilim henüz. düğünde kabarık giyicem kınada zaten şık bir bindallı istiyorum ama nişanda abiye istiyorum şık olmalı ama abartılı olmamalı hediye paketi gibi değil de ne bileyim böyle güzel olsun istiyorum ama kaberık modeller daha çok gelinliklerin renklisi gibi duruyor ondan kabarık istemiyorum kabarık olsa bile belki prenses modelden farklı olabilir gelinliği prenses istiyorum çünkü düğünümü kırda istiyorum ama bakalım bursada kır düğünü yerleri uzaklarda hep o sebeple belki kır düğünü yapamam ama çok istiyorum :S nişan için salon olucak öğretmen evi tutulucak ama ne bileyim hala giyim konusunda kararsızım organizasyon şirketiyle anlaşabilirim belki süslemeler v.s. için hem daha düzenli olmuş olur hemde aileler arasında tartışmaya mahal vermeden sevdicekle kararlaştırdığımız herşeyi organizasyon şirketi halletmiş olur :)
ben koydan yırtıomda ama yokya kilolu olmak güzle şey degil
incecik olcan. saglıklı olcan oh mis
kuyruk abiye cok hoş olur. kabarıklık zaten gelinlikte olucak. nişanda sade ve şık olmak daha güzel
organizasyon cok iyi olur. hem farklı fikirlerde sunarlar sana. içine sinen bişey olur