• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

benim boy 157 canım :( kısayım ama kemik yapısından dolayı uzun gözüküyorum. eski sporcuyum şu aralar karatayla vermeyebaşladım bakalım :) nasipse mayıs 18 de hedefim var 59 diye. :D

olabilir kendim kurabiye işiyle uğraşıyorum aynı zamanda turizm mezunuyum bu tarz organizasyonalrda çok bulundum yani :D o sebeple istediğim şeylerde kararsızım ama kurabiye dağıtıcam bende nişanlığımın modelinden yapıp yada lavanta keseleri olabilir ;) kuzenim yapıyor o işi :D ondan alırım bende çok hoş oluyor hatta kendimde yapabilirim onlardan :D kadife süslemeli ama onu daha çok kına için istiyorum. nişanlık konusunda karar vermiş değilim henüz. düğünde kabarık giyicem kınada zaten şık bir bindallı istiyorum ama nişanda abiye istiyorum şık olmalı ama abartılı olmamalı hediye paketi gibi değil de ne bileyim böyle güzel olsun istiyorum :D ama kaberık modeller daha çok gelinliklerin renklisi gibi duruyor ondan kabarık istemiyorum kabarık olsa bile belki prenses modelden farklı olabilir gelinliği prenses istiyorum çünkü :D :16:düğünümü kırda istiyorum ama bakalım bursada kır düğünü yerleri uzaklarda hep o sebeple belki kır düğünü yapamam :( ama çok istiyorum :S :30: nişan için salon olucak öğretmen evi tutulucak ama ne bileyim hala giyim konusunda kararsızım :( organizasyon şirketiyle anlaşabilirim belki süslemeler v.s. için hem daha düzenli olmuş olur hemde aileler arasında tartışmaya mahal vermeden sevdicekle kararlaştırdığımız herşeyi organizasyon şirketi halletmiş olur :)

ben koydan yırtıomda ama yokya kilolu olmak güzle şey degil
incecik olcan. saglıklı olcan oh mis:12::12:

kuyruk abiye cok hoş olur. kabarıklık zaten gelinlikte olucak. nişanda sade ve şık olmak daha güzel
organizasyon cok iyi olur. hem farklı fikirlerde sunarlar sana. içine sinen bişey olur:51:

ben koydan yırtıomda ama yokya kilolu olmak güzle şey degil
incecik olcan. saglıklı olcan oh mis:12::12:

kuyruk abiye cok hoş olur. kabarıklık zaten gelinlikte olucak. nişanda sade ve şık olmak daha güzel
organizasyon cok iyi olur. hem farklı fikirlerde sunarlar sana. içine sinen bişey olur:51:

kesinlikle bende öyle düşünüyorum canım. içime sinsin istiyorum :D gerçi kır düğünü olayınıda konuşucam bu akşam sevdicekle bakalım oluru varsa eğer belki gelinliği kır düğünleri için uygun efil efil uçuş uçuş olanlardan olur kabarık olmaz :D :16:

kır dügünü güzel olur. pek sevmezdim ama mekanlar falan cok harika. sunumlar falan...
ben nikah düşündüğüm için. kınada kopcaz :27::27:

fikir olsun sana diye paylaştım özellikle lavantayı...
facede. kece gibi diye bi sayfa var. orda cok güzel tepsiler falan var bak derim.
tepsinin içine evlendiğinizde dügün fotonuzu bile koyabilirsin:13:

Doğur büyüt bak bu yaşa getir bi adamı sana tercih etsin yazıklar olsun'u da duydun mu sen hiç :52: ya da evde temizlik yapmazsın cevap verirsin karşı çıkarsın herhangi bir şeyde ellere bunu yapamazsın ama seve seve yapıcaksın kayınvalidenin evinde ona da cevap versene göreyim seni bütün derdin bana :1::1:

bi an annemi gördüm karşımda :1::1:

kır dügünü güzel olur. pek sevmezdim ama mekanlar falan cok harika. sunumlar falan...
ben nikah düşündüğüm için. kınada kopcaz :27::27:

fikir olsun sana diye paylaştım özellikle lavantayı...
facede. kece gibi diye bi sayfa var. orda cok güzel tepsiler falan var bak derim.
tepsinin içine evlendiğinizde dügün fotonuzu bile koyabilirsin:13:

canım bak ben bunlardan dağıtmayı planlıyorum nişanımda kendim yapıyorum zaten bunları ama nişanlıüım ne renkse o renk yapıcam bu bir nikah için tasarladığım kurabiye :D gelin damat modelli :Dzaten bu işle uğraştığım için hazırlamak zor olmaz pastamıda kendim yapıcam nasip olursa nişanda :D bunların fotoğraflı olanlarınıda yapıyorum :D saklanması uzun süreli olduğu için fotoğraflı kurabiyede yapabilirim aslında :D yeni aklıma geldi :52: kır düğünü benim hayalim az önce bir tane buldum bi tanede bildiğim bi yer daha var merkeze yakın herkesin ulaşabileceği :D bakalıma artık hayrılısı inşallah :D kına için özellikle istediğim organizasyon var benim kızlarla kareografi kurup dans etmek istiyorum yakın arkadaşlarımla D: $1185154_1477153109171541_1603877075_n.jpg

günaydın kızlar :ssz:

kurabiyelerde güzelmiş bsrns... ama kurabiyelere nedense ben sıcak bakamadım hiç :27:

Günaydn canlar nasılsınız gününüz güzel geçsin inşaAllahhh

günaydın kızlar :ssz:

kurabiyelerde güzelmiş bsrns... ama kurabiyelere nedense ben sıcak bakamadım hiç :27:

Nedenki :( hoş oluyor ben seviyorum :)

Günaydn canlar nasılsınız gününüz güzel geçsin inşaAllahhh
Teşekkürler canim cumleten :)
Cümlemizinde günü güzel gecsin canım:7:

Amiiinnn...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kalıcı şeyleri daha cok seviyorum... :) :)
kurabiyeleri ben nişanlıma yapmayı daha cok seviyorum. hatta gecen yıl dogum gününde yapmıştım
cok begenmişti :16::16:
bide mektup gizlemiştim kurabiyelerin dibine... mektubu okuyunca aglamaklı sesle beni aramıştı
ay yaaaaaaaaa:21::16:

erkek olmalıymışım ben :1::35:
cok aşırı romantik şeyler yapmayı seviyorum:24:

2015 yilinda insallaahh evleniyorummm :)

Son düzenleme:

kalıcı şeyleri daha cok seviyorum... :) :)
kurabiyeleri ben nişanlıma yapmayı daha cok seviyorum. hatta gecen yıl dogum gününde yapmıştım
cok begenmişti :16::16:
bide mektup gizlemiştim kurabiyelerin dibine... mektubu okuyunca aglamaklı sesle beni aramıştı
ay yaaaaaaaaa:21::16:

offff yaa nedense bu tur seyleri yapmaya cok useniyorum oyle boyle degil hemde :/ birara bende yapsam :))

Merhabalar bende 2015 i bekleyenlerdenm malesef

Merhaba hoşgeldiniz :13:
nerden katılıosunuz. niye bkeliyosunuz. ne kadardır nişanlısınız :52:
buranın mıhtarı benimde :ssz:

2015 yilinda insallaahh evleniyorummm :)

hoşgeldiniz:13:
umutluya sordugum sorularınaynısısın tıpkısının cevabını istiyorum:35:

offff yaa nedense bu tur seyleri yapmaya cok useniyorum oyle boyle degil hemde :/ birara bende yapsam :))

üşenme kız yap. karşındakini mutlu et. oda snei edicektir.
hoş etmesede olurki. onu mutlu etmekle mutlu olmakta cok güzelki:16::ssz:

Haklisin canim da zaten nisan ayi icerisinde dogum gunu var daha ne alacagimi bilmiyorum aralarina kurabiye eklerim.diyorumda zor mu yapilisi :)) birdr hediye oneriniz varsa seve seve dinlerim :))

Trabzonluyum suan sozluyum agustos ayinda insallah nisanim olacak :)) 2015 yilinda da dugunu dusunuyoruz :) senden de ayni sorularin cevabini alabilir miyim :))

Son düzenleme:
Haklisin canim da zaten nisan ayi icerisinde dogum gunu var daha ne alacagimi bilmiyorum aralarina kurabiye eklerim.diyorumda zor mu yapilisi :)) birdr hediye oneriniz varsa seve seve dinlerim :))

çok yavaşsın kuzum ben şimdiye hediyesini almıştım bile:1:

kurabiye zor degil. aksine cok eglenceli. üstüne yazılar yazmak harika:16:

hediye. resminiz varsa onu kalpli puzzle yaptır...
yada isimlerinizin oldugu kalem yaptır...
kücük kalpli kagıtlara güzel sözler yaz...
aklıma şimdilik bunlar geliyo :ssz:

Back