• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

bursanın merkezinden canım heykelde oturuyorum sen neresindensin? bu arada benimde yaş 23 olucak :D 5 aydır birlikte olduğum 3 4 yıla yakındır tanıdığım sevdiceğimle nasipse staj sonunda isteme söz nişan olucak :D bize kalsaydı dün oluyordu 4.4.14 te amaaa işte aksilikler yüzünden ailem biraz daha vakit verin birbirinize dedi :) bizde beklemekteyiz :D

hmm hayırlısı olsun canım ben de acemler tarafındayın her işte bir hayır vardır öyle düşünelim :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınn şekerler nasılsınız :3:

inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz canımm:16: ne stajı yapıyorsun canım ? hayırlısı olsun canım az daha bekleyin bakalım

Ben turizm öğretmenliği okuyorum canim bir yil uzadi okulum maalesef. Ve bu yaz stajimi yapmak zorundayim :( antalya ya gitmeyi düşünüyorum. Otelde staj zorunluluğu var :( o yüzden bklim naylon ayarlayamazsam mecbur caliscam :)

Bu arada çeyiz alışverişleri ne alemde kızlar? benim sadece elektrikli olarak ütü,tost makinası, süpürge kaldı diğer çeyizlik şeylerdende misafir için nevresim pike falan bir kaç ıvır zıvır mutfak eşyası kaldı :1: bu sene gidecek gibi hızlıyım çünkü akademik takvimime göre belli olacak düğünü nasipse mezuniyetten 1 hafta sonra yapmayı düşünüyoruz yani ramazan öncesi...Ramazan sonrasına kalırsa eylül gibi ancak olur beklemek istemioz inşallah nasip olur ramazan öncsi o yüzden bu kadar hızlıyım son senemde çeyizle uğraşmim dedim :1:

Güzel düşünmüşsün canim. Hayirlisiyla tez zamanda kavustursun sizi Rabbim. Mezuniyetten sonra evlilik çok güzel olacaktır :)

Hepinize iyi aksamlar canlarr. Coook mutluyum cooook gerci bi yanimda huzunlu.
Erkek arkadasım dün geldi isyerimden izin aldim ogleden sora gorustuk cok ozlemisim hasret giderdik.Gelmeden gönlümü almıstı uzun uzun konuşmuştu benimle.Veee bugün çok güzel bişi oldu tek tas pirlantayla alyans aldi :))) cok mutluyummm:16: Rabbim herkese nasip etsin insaAllah

Aman maşallah maşallah :) benim sevdicekte yemeğe gelirken koca buket çiçek yaptirmis :) çok mutlu oldum :)

hmm hayırlısı olsun canım ben de acemler tarafındayın her işte bir hayır vardır öyle düşünelim :D

Tabiki canim benim öyle hayirlisi deyip geçiyoruz bakalim.

günaydıınnn ben iyiyimmm sen nasılsın canıım? :1:
Cok sukur bende iyiyim tatlim neler yapiyosun bakimm

Aman maşallah maşallah :) benim sevdicekte yemeğe gelirken koca buket çiçek yaptirmis :) çok mutlu oldum :)
Ne güzel hep boyle mutlu olalim insaAllahh

Negüzel canım insaAllah hep böyle mutlu olalımm

Son düzenleme:
Merhaba ben de katıldım o zaman aranıza :64: Allahın izniyle 2016da evlilik var banada bakalım :nazar:

Hoşgeldin canım.İnsaAllah Rabbim hayırlısıyla nasip eyler

napalım canım sevdiceğim askere gidecek 5 Mayısta onun gerginliğini yaşıyoruz bir yandan çeyiz alışverişleri devam ediyor, sen neler yapıyosunn:1:

Kısa donemmi uzun donemmi gidicek canim?.Benimkide izne geldi yanima 2 guncuk bugun dondu simdi yolda :(

hoşgeldiinn kendinden bahseder misin biraz canımm :1:

Hoşbuldum 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim okulu bitirmeme 2 sene kaldı seneye bu aylarda söz, yaza nişan 2016 yazına da düğün düşünüyoruz okulum bitince Allah nasip ederse :nazar: İnsan şimdiden bile çok heyecanlanıyor ama 2 sene dediğin ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer hele seneye nişan :1:

Hoşbuldum 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim okulu bitirmeme 2 sene kaldı seneye bu aylarda söz, yaza nişan 2016 yazına da düğün düşünüyoruz okulum bitince Allah nasip ederse :nazar: İnsan şimdiden bile çok heyecanlanıyor ama 2 sene dediğin ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer hele seneye nişan :1:

inşallah her şey gönlünce olur canım benim su gibi akıp geçer zaman:nazar: benim nişanlımda Mayısta askere gidecek önümüzdeki Mayısta gelecek ne zaman toparlanırsak düğünümüzü yapıcaz inşallah o yüzden 2015 mi olur 2016 mı bilemiyorum 2015 olursa Ekim Kasım olabilir kış düğünü nasıl olur onun kararsızlığını yaşıyorum çok kararsızım 2016 baharına falan bıraksam nişanlılık dönemimiz çok uzayacak kararsızım açıkçası başını şişirdim bu arada ama idare et :1:

uzun dönem canım malesef.. kader canım napcaksın buna da şükür..:17:

Olsun canim benimkide nornalde kisaydi ama uzun donem cikti cok sukur cogu gitti azi kaldii.Rabbim kolaylik veriyor

Olsun canim benimkide nornalde kisaydi ama uzun donem cikti cok sukur cogu gitti azi kaldii.Rabbim kolaylik veriyor

hadi ya, tabi sabrın sonu selamettir.. bir şekilde alışırım diyorum da işte ilk göndermesi yerlerin açıklanacak olması falan geriyor insanı biraz :18:

inşallah her şey gönlünce olur canım benim su gibi akıp geçer zaman:nazar: benim nişanlımda Mayısta askere gidecek önümüzdeki Mayısta gelecek ne zaman toparlanırsak düğünümüzü yapıcaz inşallah o yüzden 2015 mi olur 2016 mı bilemiyorum 2015 olursa Ekim Kasım olabilir kış düğünü nasıl olur onun kararsızlığını yaşıyorum çok kararsızım 2016 baharına falan bıraksam nişanlılık dönemimiz çok uzayacak kararsızım açıkçası başını şişirdim bu arada ama idare et :1:

Kafa şişirmek olur mu ne güzel sohbet ediyoruz :1: Allah kavuştursun canım şimdiden, inşallah her şey gönlünüze göre olur. Nişanlılığı çok uzatmamak lazım galiba ama en doğrusuna siz karar verirsiniz zaten :1: Bende bahar ve yaz düğününü tercih ediyorum kış düğünü hiç cazip gelmiyor :1:

Back