- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
Aminnnnn
Şafağın da pek güzelmiş, darısı başıma
Amin canım insaAllahh nasilsin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnnn
Şafağın da pek güzelmiş, darısı başıma
Amin canım insaAllahh nasilsin canim
İyiyim canım sen nasılsın?
Çeyiz topiğimi düzenliyorum da
bursanın merkezinden canım heykelde oturuyorum sen neresindensin? bu arada benimde yaş 23 olucak 5 aydır birlikte olduğum 3 4 yıla yakındır tanıdığım sevdiceğimle nasipse staj sonunda isteme söz nişan olucak bize kalsaydı dün oluyordu 4.4.14 te amaaa işte aksilikler yüzünden ailem biraz daha vakit verin birbirinize dedi :) bizde beklemekteyiz
Günaydınn şekerler nasılsınız
2015 / 2016 gelin adayları bizimde bir topiğimiz olsun istedim..umarım yalnız değilimdir
inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz canımm ne stajı yapıyorsun canım ? hayırlısı olsun canım az daha bekleyin bakalım
Bu arada çeyiz alışverişleri ne alemde kızlar? benim sadece elektrikli olarak ütü,tost makinası, süpürge kaldı diğer çeyizlik şeylerdende misafir için nevresim pike falan bir kaç ıvır zıvır mutfak eşyası kaldı bu sene gidecek gibi hızlıyım çünkü akademik takvimime göre belli olacak düğünü nasipse mezuniyetten 1 hafta sonra yapmayı düşünüyoruz yani ramazan öncesi...Ramazan sonrasına kalırsa eylül gibi ancak olur beklemek istemioz inşallah nasip olur ramazan öncsi o yüzden bu kadar hızlıyım son senemde çeyizle uğraşmim dedim
Hepinize iyi aksamlar canlarr. Coook mutluyum cooook gerci bi yanimda huzunlu.
Erkek arkadasım dün geldi isyerimden izin aldim ogleden sora gorustuk cok ozlemisim hasret giderdik.Gelmeden gönlümü almıstı uzun uzun konuşmuştu benimle.Veee bugün çok güzel bişi oldu tek tas pirlantayla alyans aldi :))) cok mutluyummm Rabbim herkese nasip etsin insaAllah
hmm hayırlısı olsun canım ben de acemler tarafındayın her işte bir hayır vardır öyle düşünelim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok sukur bende iyiyim tatlim neler yapiyosun bakimmgünaydıınnn ben iyiyimmm sen nasılsın canıım?
Aman maşallah maşallah :) benim sevdicekte yemeğe gelirken koca buket çiçek yaptirmis :) çok mutlu oldum :)
Ne güzel hep boyle mutlu olalim insaAllahh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok sukur bende iyiyim tatlim neler yapiyosun bakimm
Negüzel canım insaAllah hep böyle mutlu olalımm
Cok sukur bende iyiyim tatlim neler yapiyosun bakimm
Merhaba ben de katıldım o zaman aranıza Allahın izniyle 2016da evlilik var banada bakalım
Merhaba ben de katıldım o zaman aranıza Allahın izniyle 2016da evlilik var banada bakalım
napalım canım sevdiceğim askere gidecek 5 Mayısta onun gerginliğini yaşıyoruz bir yandan çeyiz alışverişleri devam ediyor, sen neler yapıyosunn
hoşgeldiinn kendinden bahseder misin biraz canımm
Kısa donemmi uzun donemmi gidicek canim?.Benimkide izne geldi yanima 2 guncuk bugun dondu simdi yolda
Hoşbuldum 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim okulu bitirmeme 2 sene kaldı seneye bu aylarda söz, yaza nişan 2016 yazına da düğün düşünüyoruz okulum bitince Allah nasip ederse İnsan şimdiden bile çok heyecanlanıyor ama 2 sene dediğin ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer hele seneye nişan
uzun dönem canım malesef.. kader canım napcaksın buna da şükür..
Olsun canim benimkide nornalde kisaydi ama uzun donem cikti cok sukur cogu gitti azi kaldii.Rabbim kolaylik veriyor
inşallah her şey gönlünce olur canım benim su gibi akıp geçer zaman benim nişanlımda Mayısta askere gidecek önümüzdeki Mayısta gelecek ne zaman toparlanırsak düğünümüzü yapıcaz inşallah o yüzden 2015 mi olur 2016 mı bilemiyorum 2015 olursa Ekim Kasım olabilir kış düğünü nasıl olur onun kararsızlığını yaşıyorum çok kararsızım 2016 baharına falan bıraksam nişanlılık dönemimiz çok uzayacak kararsızım açıkçası başını şişirdim bu arada ama idare et