- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Canım hiç bişey yapmak istemiyor.
Evet erkek arkadaşımla kavga ettik
aaaa sebeb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hiç bişey yapmak istemiyor.
Evet erkek arkadaşımla kavga ettik
Erkek arkadasimla aramiz bozuktu daha yeni barismistik izne ayrilmisti yrn yanima gelecekti kavga ettik yine cok bunaldim artik.Aile bi taraftan o biraftan yoruldum hayattan artik
İstemiyorum zaten gekmesin gelme dedim onada
Olmuyor duzelmiyor bir turlu gecen geldiginde burda yine kavga ettik gidecegi gun yanina gittim biletini ertelettirmistik oyke barisp gitmisti surekli kavga etmekten yoruldum
Daha once araniz bozuktu biliyosun barismistim ama bi ozurle gonul almayla degil bitti dedim 2 gun sora mesj atmaya basladi dayanamadim konustum barismis olduk ama kalbim kirikti bi mesafe vardi baristigimizdan beri bos oturuyor mesj atmiyor bu normal bisey ama bizim iliskide pek normal degil o sekikde alisildi simdiye kadr ve ayni davranista ben olsam oda kizar karsilikli yani ben buna mesjla kizdim uyardim uyarmama ragmen beni tiye almadi bende verdim veristirdim
Uzun zamandir cikiyoruz ama iliskiyi duzene oturtturamadik cunku surekli problemler oluyor.Zaten ayri sehirlerdeydik.Kendi iliskimiz disinda ailelerdede sıkıntı var ozelliklede benim ailedede ciddi problemlerim var bunlarla mucadele ediyorum hem kendi iliskimde hemde ailemde .Son zamanlarda cok sık kavga etmeye basladik ve gitgide uzaklik oluyor daha cok kirginliklar
Canım her ilişkide ve aile de sorunlar mutlaka var. Ama eger bu ilişki seni yoruyor ve yipratiyorsa kendini simart ve rest çek. .
Sağlıklı ve sakince oturup düşündugunde yok ya ben abartiyorum diyosan eğer o zaman farklı pencereden bakıp değerlendirmede yarar var..
Ailevi sorunlar malesef tercih sansimiz olmaksızın başa çıkmamız beklenen mevcut durumu geleceği hatta cocuklarimiza yasatacaklarimizi dahi etkileyecek seviyede olabiliyor. Seninki de böyle ise ( bende yaşadım ) seni çok iyi anlıyorum. Ama bazen durum ne olursa olsun ben demeyi ve bencil olmayı öğrenmek gerekiyor. Çünkü sen olmazsan sen iyi olmazsan etrafındaki kimsenin de değeri yok..
Canım benim iyi olmaya hakkım yok artık nefretle bakıyorum herşeye sürekli depresyon halindeyim doktora kaçkere gittim ilaçlar etkili olmuyor.Artık çok bunaldım hayattan kendi evimde de kalmak istemiyorum kimseyi görmek istemiyorum kendi başıma yanlız yaşamak istiyorum.İşe dahi gelmek istemiyorum sürekli ağlama durmundayım izin alıcam alamıyorum çünkü sürekli izin kullanıyorum hasta oluyorum sürekli rapor alıyorumm.Şaşırdım artık napacağımı
ya kavga sebebleriniz neler...
ilişkimiz hala oturmadı demişin. buna sebeb olan şeyler neler...
alıp karşına aklı başında konuştunmu?
asker bide. asker lafı bile psikolojilerini bozmaya yetio biliyosun
Canım konuşmayla olmuyo lafla hiçbişeyler olmuyor icraat lazım dün görmemişsin dedi bana fazla ilgi sevgi beklediğim için bende evet görmemişim dedim
sevgi yada ilginin görüp görmemezligi yokki
niye böyle yapıoki.
Herşey istiyormuşum ben hem sevgi hem maddiyat anlamında.Beklentim olmayacakmış körükörüne sevecekmişim.Yoksa yok herşeye tama edecekmişim hayallerim olmayacak
çok sacmalamış ama...
senin gözünde kalmaması için mücadele etmesi gerek
Çok kötü durumdayım şuan çalışamıyorum gözlerim doluyo napıcam çok bunaldımmm çoook
ailesi sıkıntı yaşamayan yok
günaydınnnnnnnn
pöffff niye böyle sıkıntı çıkarıyor ki bu aileleeer
günaydın bu aradaaa
Nişanlılık dönemi onların dönemi
hadi bakalım. kim daha cok sorun cıkarır yarışı yapıolar sonrada
bizdeki sorun. ailem içlerine sinmemiş en baştan beri...
ısınamamışlar...
hadi ailesini gectimde. nişanlıma bi adım atmadılarki...
şehir dışında kendisi. nişanlandıktan 4 ay sonra geldi. antebe. ve bize gelemedi. davet etmediler...
sonrada ısınamadık diye bana dert yanıolar
off offff, halbuki en güel zamanlarımızzzz bunlar yaaa
markafoniden evimiz için mutfak eşyası bakıp duran adam
yada ben beyaz eşya araştıran biriydim...
şimdi yok... hevesim bitti gitti
anneme cok sinir oluyorum cok
cünkü karşısındakini tanımadan sacmaladı. sacmalıoda...
ona degil bana vericekti şansı ama yok.... kızımı ateşe atamam...
nişanı atıcak işte... nişanı atınca kendi beni ateşe atıo haberi yok
yaşım 26... bu yaştan sonra sanki bi başkasına güvenip seve bilicem....
ki... adamın nişanlandıktan sonrada bi degişimi söz konusu olmadı şükürler olsunki....
aynı ilgi alaka. sevgi.... bana kötü davransa ailemde istemiyo der atarım....
herşeyin iyisini kendileri bilir ya...
ailesi nişanlım beni aileme göstermizmiş... şoook oldum bunu duyunca
daha neler neler....
aaaaaaaaa
nişanı atmak mıııı
aman diyim gelme o oyunlara, seviyosan sevildiğinden eminsen, dur ailenin karşısında...
markafoniden evimiz için mutfak eşyası bakıp duran adam
yada ben beyaz eşya araştıran biriydim...
şimdi yok... hevesim bitti gitti
anneme cok sinir oluyorum cok
cünkü karşısındakini tanımadan sacmaladı. sacmalıoda...
ona degil bana vericekti şansı ama yok.... kızımı ateşe atamam...
nişanı atıcak işte... nişanı atınca kendi beni ateşe atıo haberi yok
yaşım 26... bu yaştan sonra sanki bi başkasına güvenip seve bilicem....
ki... adamın nişanlandıktan sonrada bi degişimi söz konusu olmadı şükürler olsunki....
aynı ilgi alaka. sevgi.... bana kötü davransa ailemde istemiyo der atarım....
herşeyin iyisini kendileri bilir ya...
ailesi nişanlım beni aileme göstermizmiş... şoook oldum bunu duyunca
daha neler neler....
Bizimkiler de hiç az değil öyle şeyler kuruyorlarki kafalarında oturup inanirsin bilmesen
İnşaAllah canim hadi bakalim
Gamzelimm hoşgeldinnn insaAllah olursun tatlimm
Amin canim benim hepimizin hayalleri dualari kabul olur insaAllah
Uzun zamandir cikiyoruz ama iliskiyi duzene oturtturamadik cunku surekli problemler oluyor.Zaten ayri sehirlerdeydik.Kendi iliskimiz disinda ailelerdede sıkıntı var ozelliklede benim ailedede ciddi problemlerim var bunlarla mucadele ediyorum hem kendi iliskimde hemde ailemde .Son zamanlarda cok sık kavga etmeye basladik ve gitgide uzaklik oluyor daha cok kirginliklar
Canım her ilişkide ve aile de sorunlar mutlaka var. Ama eger bu ilişki seni yoruyor ve yipratiyorsa kendini simart ve rest çek. .
Sağlıklı ve sakince oturup düşündugunde yok ya ben abartiyorum diyosan eğer o zaman farklı pencereden bakıp değerlendirmede yarar var..
Ailevi sorunlar malesef tercih sansimiz olmaksızın başa çıkmamız beklenen mevcut durumu geleceği hatta cocuklarimiza yasatacaklarimizi dahi etkileyecek seviyede olabiliyor. Seninki de böyle ise ( bende yaşadım ) seni çok iyi anlıyorum. Ama bazen durum ne olursa olsun ben demeyi ve bencil olmayı öğrenmek gerekiyor. Çünkü sen olmazsan sen iyi olmazsan etrafındaki kimsenin de değeri yok..
Canım benim iyi olmaya hakkım yok artık nefretle bakıyorum herşeye sürekli depresyon halindeyim doktora kaçkere gittim ilaçlar etkili olmuyor.Artık çok bunaldım hayattan kendi evimde de kalmak istemiyorum kimseyi görmek istemiyorum kendi başıma yanlız yaşamak istiyorum.İşe dahi gelmek istemiyorum sürekli ağlama durmundayım izin alıcam alamıyorum çünkü sürekli izin kullanıyorum hasta oluyorum sürekli rapor alıyorumm.Şaşırdım artık napacağımı
Canım konuşmayla olmuyo lafla hiçbişeyler olmuyor icraat lazım dün görmemişsin dedi bana fazla ilgi sevgi beklediğim için bende evet görmemişim dedim
3-4 gün hasta yattı annem...
senin yüzünden hasta oldum diyip bana yüklenmesi cok agrıma gitti.
bende atın ya dedim. atında rahat edin...
yok atsınlar. evde gezen bi ölü kızlarına şahit olsunlarda görsünler...
nişan atıldı diye ben nişanlımla irtibatımı kesmemki. yine görüşücem... yine hazırlıgımızı yaparız...