- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Canim benim isin zor. Bizde planlara hatta ilk tanismaya gire 4.4.14 te isteme söz olacakti ki ailem önce öne aldi sonra yok olmaz bu is nasilsa vazgecersini diye ertelediler taa eylül ekime falan ama ne oldu ben sapasağlam durdum karsilarinda artik ayni mevzulari duymaktan sikildim kabullenin beni mutlu etmek adina mutlu olduğumdan kopartmak ne demek dedim falan filan ne oldu sevdiğim bize gelip gidiyor annemle aralari düzeldi :) çok şükür akşamda konuştular annemle söz nisan bir arada olsun dedik ekimde falan yapilacak nasipse :) sana denen o ki sağlam dur hem askina sahip cik hem ailene. Birde nacizane tavsiyem ailenin içinde kötüle yada arkadaslarinla paylaş bizimle paylaş ama aileni hic bir zaman sevdiğine kötüleme çünkü en ufak birseyde ya yüzüne vurur yada ailene oda tabur alir zor olan isler iyice zorlasir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saolsunlar ailemi kötülücem bişi yok nişanlıma karşı. cünkü nişanlıma yaptıkları şey zaten kötünün kötüsü
sesini cıkarmadı. saygısızlık etmedi. evlenince bana yansır diye ödüm kopudou.
ailenin yanına gidemezsin vs. diye. ailem ne kadar kötü olursa olsun. böyle bi tavırla ilerde karşılaşırsam cok incinirim...
cok kırılırım... üzülme degil...
kendisiyle bu konuyu konuşuyorum. aldıgım cvplar azda olsa içimi ferahlatıo. kin tutan biri degil cok şükürki
herşeye ragmen ben biliyorumki ailem ılımlı bi adım atsa nişanlım 2 adım atıcak...
ailemede sevdigimede sahip cıkıyorum şimdilik... hala bi netlik kazanan nişan atma yok
annem yeni yeni toparlıo kendini... bu hafta gelicekti nişanlımın ailesi konuşmaya kabul etmediler. annemin hastalıgından ötürü...
şiştimmmmmm
şimdiden tebrikler. söz nişan resimlerini paylaşırsın bizimle :13:
Kiz söz nisan taa eylülde :) ama paylasirim mutlaka. İnşallah düzelir isleriniz canim yani ailende kabullensin bence bu kadar diretnebin manasi ne anlamiyorum ben
3-4 gün hasta yattı annem...
senin yüzünden hasta oldum diyip bana yüklenmesi cok agrıma gitti.
bende atın ya dedim. atında rahat edin...
yok atsınlar. evde gezen bi ölü kızlarına şahit olsunlarda görsünler...
nişan atıldı diye ben nişanlımla irtibatımı kesmemki. yine görüşücem... yine hazırlıgımızı yaparız...
eylülü senle bizde beklioz
tek kızın zorlugumu anlamıyorum
benim annem de aynısını yapıyor, böyle işine gelmediği zamanlarda, kapatıyor kendini odaya, depresyona girmiş gibi, tüm gün yatıyor, ne yemek yiyor ne su içiyor, maksat duygusal sömürü yapıp vazgeçirmek..ne kadar yanlış şeyler bunlar, bakıldığında ne kadar çocukça davranışlar aslında... nedir dertleri inan anlamıyorum...
Tek kizin mutluluğu için ugrasmalari gerekirken niçin kendilerine gore mutlu etme eğilimleri var yaasorma Eylülü buyuuuuk heyecanla bekliyorum :)
evlensekte kurtulsak :2:
Bence evlenmekte kurtulmak sayılmaz biz rest çekmediğimiz çizgileri belirlemediğimiz sürece 50 yaşına da gelsek himayelerinde yaşıyor olacağız. İplerimizi ellerinden almak gerek. Hoş o zamanda vefasızlık ve hayırsızlıkla hatta ve hatta cahilllikle suçlanıyoruz ama bi yolu seçmek zorundayız
sevginden bişey görmüyosunda oluo
kör oldum ya
Doğur büyüt bak bu yaşa getir bi adamı sana tercih etsin yazıklar olsun'u da duydun mu sen hiçya da evde temizlik yapmazsın cevap verirsin karşı çıkarsın herhangi bir şeyde ellere bunu yapamazsın ama seve seve yapıcaksın kayınvalidenin evinde ona da cevap versene göreyim seni bütün derdin bana
duymadım daha
evine gelmem. cocugunu sevmemi duydum
evden pılını pırtını almadan kacıcan görcekler ondan sonra anyayı konyayıda işte...
26 yaşına eşşek kadar kızım yakışmazki. cahillik desinler
yemez kimse
Duymadıysan şanlısın, ama çok yakın zamanda duyacağını söylemeden edemeyeceğim
senin kızın olsa diyo bide. onu ateşe atarmısın....
damadımla oturur konuşur onu tanımaya calışırım.... damadıma sacma sapan konuşmam...
kayınvalide gibi davranırım... annem cok kötü sözler bile sarf etti ona... bi kız annesi gibi davranmadı....
hazırlıklarında yardımcıda olabilirim fikir vs. seve seve :13:
Doğur büyüt bak bu yaşa getir bi adamı sana tercih etsin yazıklar olsun'u da duydun mu sen hiçya da evde temizlik yapmazsın cevap verirsin karşı çıkarsın herhangi bir şeyde ellere bunu yapamazsın ama seve seve yapıcaksın kayınvalidenin evinde ona da cevap versene göreyim seni bütün derdin bana
duyucagımdan kuşkun olmasın
fazlası olureksigi olmaz bence
bide şunun kızına şu gelmiş. ondan kör kötürümmüsün. ondan neyin eksik
kıyaslamayı oldum olası sevmem....
rabbime sıgınıyorum ben...
hakkımızda herşeyin hayırlısını versin
bsrns bende kilo veriyorum 68kğyim
59 olmak istiyorum bendeincecik olcemmm balayımda fikini giyip resmini anama göndercem
damatlıktan tamamen siler o zaman bizimkini
alan almış oluyor bebeğim o zaman gönder gönderbende göndericem daha dün akşam balayı muhabbeti yapıldı bizde sevdicek yemekteydi :) elceğizlerimle harika bir sofra hazırladım sonra oturduk sohbet ettik sağolsun bitanem gelirken çiçekte almıştı neyse söz nişan bir arada olsun diye karar verildi etti sonra laf balayına tatile falan geldi bizimki açıcaz haritayı sen burayı görmek istiyorum diyceksin bende seni oraya götürücem dedi bi güzel ele güne karşı tatil değil balayı yapıcaz herşey dört dörtlük olucak dedi falan ben tabi mutluluktan uçuyorum :) o yuzden benimde acilen kilo vermem lazım hem stajda geri alıcam mutlaka kilo biliyorum hemde döner dönmez en fazla 1 hafta sonra isteme olucak o sürede kilo vermem imkansız gibi bişi o sebeple en güzeli şimdi vermem hem mayıs 18 de kuzenim evleniyor istanbulada gitcem ince gitmek istiyorum :) şimdiden bakmaya başladım bile nişanlıklara :)
bu arada kilolarda hedeflerde aynıboy kaç canım senin? birlikte verelim kilomuzu
oh maşallahhhhh
balayısız olmaz valla. yurt dışını düşünüyorum benyada bi karadeniz turu
nişanlık ne tür ne tarz düşünüyosun.
nişanımda lavanta dagıtmıştık biz. tepsi 2 tane aldım
1. begenmedim. yaptırdıgım yer cok sacma anlamıştı. bende tesadüf başka bi tane bulup begenip almıştım.
ah ah güzel heyecanlardı
170 canım boyum. diyetisyene gidiyorum ben. onun kontrolünde daha iyi oluyo tavsiye ederim:13:
sporsuz zaten olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?