2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Sebepler bunlar canımm.....

Erkek arkadasimla aramiz bozuktu daha yeni barismistik izne ayrilmisti yrn yanima gelecekti kavga ettik yine cok bunaldim artik.Aile bi taraftan o biraftan yoruldum hayattan artik

İstemiyorum zaten gekmesin gelme dedim onada

Olmuyor duzelmiyor bir turlu gecen geldiginde burda yine kavga ettik gidecegi gun yanina gittim biletini ertelettirmistik oyke barisp gitmisti surekli kavga etmekten yoruldum

ya kavga sebebleriniz neler...
ilişkimiz hala oturmadı demişin. buna sebeb olan şeyler neler...
alıp karşına aklı başında konuştunmu?
asker bide. asker lafı bile psikolojilerini bozmaya yetio biliyosun

ya kavga sebebleriniz neler...
ilişkimiz hala oturmadı demişin. buna sebeb olan şeyler neler...
alıp karşına aklı başında konuştunmu?
asker bide. asker lafı bile psikolojilerini bozmaya yetio biliyosun

Canım konuşmayla olmuyo lafla hiçbişeyler olmuyor icraat lazım dün görmemişsin dedi bana fazla ilgi sevgi beklediğim için bende evet görmemişim dedim

Canım konuşmayla olmuyo lafla hiçbişeyler olmuyor icraat lazım dün görmemişsin dedi bana fazla ilgi sevgi beklediğim için bende evet görmemişim dedim

sevgi yada ilginin görüp görmemezligi yokki
niye böyle yapıoki.

sevgi yada ilginin görüp görmemezligi yokki
niye böyle yapıoki.

Herşey istiyormuşum ben hem sevgi hem maddiyat anlamında.Beklentim olmayacakmış körükörüne sevecekmişim.Yoksa yok herşeye tama edecekmişim hayallerim olmayacak

Herşey istiyormuşum ben hem sevgi hem maddiyat anlamında.Beklentim olmayacakmış körükörüne sevecekmişim.Yoksa yok herşeye tama edecekmişim hayallerim olmayacak

çok sacmalamış ama...
senin gözünde kalmaması için mücadele etmesi gerek

Çok kötü durumdayım şuan çalışamıyorum gözlerim doluyo napıcam çok bunaldımmm çoook

Kıyamam cnaım benim ya
benimde canım sıkıldı bak

böyle sacma şeyleri konuşup birbirinizi şu zamanda üzmekle hata yapıosunuz oysa
birbirinize destek olucagınız dönem....
bi süre konuşmasanmı acaba:26: kendinle kalsan. kafanı toparlamaya calışsan

Konuşmuyodum zaten geçen hafta da kavga etmiştik ama mesjlar atmaya başladı bana dayanamadım konuştum.Hem konuşmasam ne olacakki ne düzelecek

pöffff niye böyle sıkıntı çıkarıyor ki bu aileleeer

günaydın bu aradaaa

Nişanlılık dönemi onların dönemi
hadi bakalım. kim daha cok sorun cıkarır yarışı yapıolar sonrada

bizdeki sorun. ailem içlerine sinmemiş en baştan beri...
ısınamamışlar...
hadi ailesini gectimde. nişanlıma bi adım atmadılarki...
şehir dışında kendisi. nişanlandıktan 4 ay sonra geldi. antebe. ve bize gelemedi. davet etmediler...
sonrada ısınamadık diye bana dert yanıolar

off offff, halbuki en güel zamanlarımızzzz bunlar yaaa

off offff, halbuki en güel zamanlarımızzzz bunlar yaaa

markafoniden evimiz için mutfak eşyası bakıp duran adam
yada ben beyaz eşya araştıran biriydim...
şimdi yok... hevesim bitti gitti

anneme cok sinir oluyorum cok
cünkü karşısındakini tanımadan sacmaladı. sacmalıoda...
ona degil bana vericekti şansı ama yok.... kızımı ateşe atamam...
nişanı atıcak işte... nişanı atınca kendi beni ateşe atıo haberi yok

yaşım 26... bu yaştan sonra sanki bi başkasına güvenip seve bilicem....
ki... adamın nişanlandıktan sonrada bi degişimi söz konusu olmadı şükürler olsunki....
aynı ilgi alaka. sevgi.... bana kötü davransa ailemde istemiyo der atarım....

herşeyin iyisini kendileri bilir ya...
ailesi nişanlım beni aileme göstermizmiş... şoook oldum bunu duyunca
daha neler neler....

aaaaaaaaa

nişanı atmak mıııı

aman diyim gelme o oyunlara, seviyosan sevildiğinden eminsen, dur ailenin karşısında...

aaaaaaaaa

nişanı atmak mıııı

aman diyim gelme o oyunlara, seviyosan sevildiğinden eminsen, dur ailenin karşısında...

3-4 gün hasta yattı annem...
senin yüzünden hasta oldum diyip bana yüklenmesi cok agrıma gitti.
bende atın ya dedim. atında rahat edin...

yok atsınlar. evde gezen bi ölü kızlarına şahit olsunlarda görsünler...
nişan atıldı diye ben nişanlımla irtibatımı kesmemki. yine görüşücem... yine hazırlıgımızı yaparız...

Bizimkiler de hiç az değil öyle şeyler kuruyorlarki kafalarında oturup inanirsin bilmesen

İnşaAllah canim hadi bakalim

Gamzelimm hoşgeldinnn insaAllah olursun tatlimm

Amin canim benim hepimizin hayalleri dualari kabul olur insaAllah

Canım senin yazdiklarini okudukça geçmişi hatirladim. 8 yil boyunca saçma sapan kavgalar ( ayakkabi rengine kadar kavga ederdik. Calisip aldigim ayakkabinin parasi bile kavga ve kiskanclik sebebiydi birde ayri şehirler vardi işin içinde ) anlayissiz bir iliskiydi yürütmeye calistim baktim düşüncelerinde bu isin sonunun olmayacagina yönelik kararlarim var hayallerim olsa da en son kavgamiz kiz arkadaslarimin bizim eve gelmesiyle ilgiliydi ki buda sonu oldu bitirdim.... Ardima bakmayi defalarca istedim ailemin biz de mistiklerinden kurtulmak için kalktim okulu bahane ettim şehir değiştirdim o yüzden sonunu gormuyorsan ve yorulduğunu dusunuyorsan lütfen kendini uzmekten vazgeç... Çünkü çok asigim çok seviyorum desende sonu illaki geliyor ve o zaman o askin sevginin sadece aliskanlik olduğunu anliyorsun....

Canim benim isin zor. Bizde planlara hatta ilk tanismaya gire 4.4.14 te isteme söz olacakti ki ailem önce öne aldi sonra yok olmaz bu is nasilsa vazgecersini diye ertelediler taa eylül ekime falan ama ne oldu ben sapasağlam durdum karsilarinda artik ayni mevzulari duymaktan sikildim kabullenin beni mutlu etmek adina mutlu olduğumdan kopartmak ne demek dedim falan filan ne oldu sevdiğim bize gelip gidiyor annemle aralari düzeldi :) çok şükür akşamda konuştular annemle söz nisan bir arada olsun dedik ekimde falan yapilacak nasipse :) sana denen o ki sağlam dur hem askina sahip cik hem ailene. Birde nacizane tavsiyem ailenin içinde kötüle yada arkadaslarinla paylaş bizimle paylaş ama aileni hic bir zaman sevdiğine kötüleme çünkü en ufak birseyde ya yüzüne vurur yada ailene oda tabur alir zor olan isler iyice zorlasir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…