Offf yaa offf ben boyle isin.Bunaldim artik yaa ne bicim istir.mutlu olmaya hakki miz yok
Nolduu canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf yaa offf ben boyle isin.Bunaldim artik yaa ne bicim istir.mutlu olmaya hakki miz yok
noldu canımmmm :44:
Nolduu canımm
Hayirdir canin cok sıkkın gibi
Erkek arkadasimla aramiz bozuktu daha yeni barismistik izne ayrilmisti yrn yanima gelecekti kavga ettik yine cok bunaldim artik.Aile bi taraftan o biraftan yoruldum hayattan artik
gelmeyecek mi şimdi yaniii :26:
İstemiyorum zaten gekmesin gelme dedim onada
ama gelseydi canım yaaa, yüz yüze konuşur hallederdiniz sorunları :26:
Olmuyor duzelmiyor bir turlu gecen geldiginde burda yine kavga ettik gidecegi gun yanina gittim biletini ertelettirmistik oyke barisp gitmisti surekli kavga etmekten yoruldum
özel değilse, tartışma sebebiniz nedir? :26:
Uzun zamandir cikiyoruz ama iliskiyi duzene oturtturamadik cunku surekli problemler oluyor.Zaten ayri sehirlerdeydik.Kendi iliskimiz disinda ailelerdede sıkıntı var ozelliklede benim ailedede ciddi problemlerim var bunlarla mucadele ediyorum hem kendi iliskimde hemde ailemde .Son zamanlarda cok sık kavga etmeye basladik ve gitgide uzaklik oluyor daha cok kirginliklar
Uzun zamandir cikiyoruz ama iliskiyi duzene oturtturamadik cunku surekli problemler oluyor.Zaten ayri sehirlerdeydik.Kendi iliskimiz disinda ailelerdede sıkıntı var ozelliklede benim ailedede ciddi problemlerim var bunlarla mucadele ediyorum hem kendi iliskimde hemde ailemde .Son zamanlarda cok sık kavga etmeye basladik ve gitgide uzaklik oluyor daha cok kirginliklar
şu an sevgiliik ve askerlik modundayız
ailem biraz sıkıntı yaşatıyor bize, eğer o sıkıntıları aşarsak, niyetimiz/isteğimiz asker dönüşü bu yaz isteme-söz, kurban bayramında ya da şubat tatilinde nişan, 2015 ağustosunda da düğün
Canım her ilişkide ve aile de sorunlar mutlaka var. Ama eger bu ilişki seni yoruyor ve yipratiyorsa kendini simart ve rest çek. .
Sağlıklı ve sakince oturup düşündugunde yok ya ben abartiyorum diyosan eğer o zaman farklı pencereden bakıp değerlendirmede yarar var..
Ailevi sorunlar malesef tercih sansimiz olmaksızın başa çıkmamız beklenen mevcut durumu geleceği hatta cocuklarimiza yasatacaklarimizi dahi etkileyecek seviyede olabiliyor. Seninki de böyle ise ( bende yaşadım ) seni çok iyi anlıyorum. Ama bazen durum ne olursa olsun ben demeyi ve bencil olmayı öğrenmek gerekiyor. Çünkü sen olmazsan sen iyi olmazsan etrafındaki kimsenin de değeri yok..
günaydınnnnnnnn
Günaydın cnm nasılsın
iyi olmaya gayret ediyorum sne nasılsın ?
Bende pek iyi değilim cnm
toplanalım ya o zaman orta bi memlekettede
Dagıtalım...
ailezedeler olarak
dün bişeymi oldu yoksa :26: