• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Erkek arkadasimla aramiz bozuktu daha yeni barismistik izne ayrilmisti yrn yanima gelecekti kavga ettik yine cok bunaldim artik.Aile bi taraftan o biraftan yoruldum hayattan artik

gelmeyecek mi şimdi yaniii :26:

ama gelseydi canım yaaa, yüz yüze konuşur hallederdiniz sorunları :26:

Olmuyor duzelmiyor bir turlu gecen geldiginde burda yine kavga ettik gidecegi gun yanina gittim biletini ertelettirmistik oyke barisp gitmisti surekli kavga etmekten yoruldum

Olmuyor duzelmiyor bir turlu gecen geldiginde burda yine kavga ettik gidecegi gun yanina gittim biletini ertelettirmistik oyke barisp gitmisti surekli kavga etmekten yoruldum

özel değilse, tartışma sebebiniz nedir? :26:

özel değilse, tartışma sebebiniz nedir? :26:

Daha once araniz bozuktu biliyosun barismistim ama bi ozurle gonul almayla degil bitti dedim 2 gun sora mesj atmaya basladi dayanamadim konustum barismis olduk ama kalbim kirikti bi mesafe vardi baristigimizdan beri bos oturuyor mesj atmiyor bu normal bisey ama bizim iliskide pek normal degil o sekikde alisildi simdiye kadr ve ayni davranista ben olsam oda kizar karsilikli yani ben buna mesjla kizdim uyardim uyarmama ragmen beni tiye almadi bende verdim veristirdim

Uzun zamandir cikiyoruz ama iliskiyi duzene oturtturamadik cunku surekli problemler oluyor.Zaten ayri sehirlerdeydik.Kendi iliskimiz disinda ailelerdede sıkıntı var ozelliklede benim ailedede ciddi problemlerim var bunlarla mucadele ediyorum hem kendi iliskimde hemde ailemde .Son zamanlarda cok sık kavga etmeye basladik ve gitgide uzaklik oluyor daha cok kirginliklar

Uzun zamandir cikiyoruz ama iliskiyi duzene oturtturamadik cunku surekli problemler oluyor.Zaten ayri sehirlerdeydik.Kendi iliskimiz disinda ailelerdede sıkıntı var ozelliklede benim ailedede ciddi problemlerim var bunlarla mucadele ediyorum hem kendi iliskimde hemde ailemde .Son zamanlarda cok sık kavga etmeye basladik ve gitgide uzaklik oluyor daha cok kirginliklar

Canım her ilişkide ve aile de sorunlar mutlaka var. Ama eger bu ilişki seni yoruyor ve yipratiyorsa kendini simart ve rest çek. .

Sağlıklı ve sakince oturup düşündugunde yok ya ben abartiyorum diyosan eğer o zaman farklı pencereden bakıp değerlendirmede yarar var..

Ailevi sorunlar malesef tercih sansimiz olmaksızın başa çıkmamız beklenen mevcut durumu geleceği hatta cocuklarimiza yasatacaklarimizi dahi etkileyecek seviyede olabiliyor. Seninki de böyle ise ( bende yaşadım ) seni çok iyi anlıyorum. Ama bazen durum ne olursa olsun ben demeyi ve bencil olmayı öğrenmek gerekiyor. Çünkü sen olmazsan sen iyi olmazsan etrafındaki kimsenin de değeri yok..

hımmm, anladım canım :26:

hakkınızda hayırlısı olsun o zaman ne diyim :26:

şu an sevgiliik ve askerlik modundayız :31:

ailem biraz sıkıntı yaşatıyor bize, eğer o sıkıntıları aşarsak, niyetimiz/isteğimiz asker dönüşü bu yaz isteme-söz, kurban bayramında ya da şubat tatilinde nişan, 2015 ağustosunda da düğün :31:

ailesi sıkıntı yaşamayan yok :ssz:

Canım her ilişkide ve aile de sorunlar mutlaka var. Ama eger bu ilişki seni yoruyor ve yipratiyorsa kendini simart ve rest çek. .

Sağlıklı ve sakince oturup düşündugunde yok ya ben abartiyorum diyosan eğer o zaman farklı pencereden bakıp değerlendirmede yarar var..

Ailevi sorunlar malesef tercih sansimiz olmaksızın başa çıkmamız beklenen mevcut durumu geleceği hatta cocuklarimiza yasatacaklarimizi dahi etkileyecek seviyede olabiliyor. Seninki de böyle ise ( bende yaşadım ) seni çok iyi anlıyorum. Ama bazen durum ne olursa olsun ben demeyi ve bencil olmayı öğrenmek gerekiyor. Çünkü sen olmazsan sen iyi olmazsan etrafındaki kimsenin de değeri yok..

Canım benim iyi olmaya hakkım yok artık nefretle bakıyorum herşeye sürekli depresyon halindeyim doktora kaçkere gittim ilaçlar etkili olmuyor.Artık çok bunaldım hayattan kendi evimde de kalmak istemiyorum kimseyi görmek istemiyorum kendi başıma yanlız yaşamak istiyorum.İşe dahi gelmek istemiyorum sürekli ağlama durmundayım izin alıcam alamıyorum çünkü sürekli izin kullanıyorum hasta oluyorum sürekli rapor alıyorumm.Şaşırdım artık napacağımı

Back