- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
benim boy 157 canımkısayım ama kemik yapısından dolayı uzun gözüküyorum. eski sporcuyum şu aralar karatayla vermeyebaşladım bakalım :) nasipse mayıs 18 de hedefim var 59 diye.
olabilir kendim kurabiye işiyle uğraşıyorum aynı zamanda turizm mezunuyum bu tarz organizasyonalrda çok bulundum yanio sebeple istediğim şeylerde kararsızım ama kurabiye dağıtıcam bende nişanlığımın modelinden yapıp yada lavanta keseleri olabilir kuzenim yapıyor o işi ondan alırım bende çok hoş oluyor hatta kendimde yapabilirim onlardan kadife süslemeli ama onu daha çok kına için istiyorum. nişanlık konusunda karar vermiş değilim henüz. düğünde kabarık giyicem kınada zaten şık bir bindallı istiyorum ama nişanda abiye istiyorum şık olmalı ama abartılı olmamalı hediye paketi gibi değil de ne bileyim böyle güzel olsun istiyorum ama kaberık modeller daha çok gelinliklerin renklisi gibi duruyor ondan kabarık istemiyorum kabarık olsa bile belki prenses modelden farklı olabilir gelinliği prenses istiyorum çünkü düğünümü kırda istiyorum ama bakalım bursada kır düğünü yerleri uzaklarda hep o sebeple belki kır düğünü yapamam ama çok istiyorum :S nişan için salon olucak öğretmen evi tutulucak ama ne bileyim hala giyim konusunda kararsızım organizasyon şirketiyle anlaşabilirim belki süslemeler v.s. için hem daha düzenli olmuş olur hemde aileler arasında tartışmaya mahal vermeden sevdicekle kararlaştırdığımız herşeyi organizasyon şirketi halletmiş olur :)
ben koydan yırtıomda ama yokya kilolu olmak güzle şey degil
incecik olcan. saglıklı olcan oh mis
kuyruk abiye cok hoş olur. kabarıklık zaten gelinlikte olucak. nişanda sade ve şık olmak daha güzel
organizasyon cok iyi olur. hem farklı fikirlerde sunarlar sana. içine sinen bişey olur
Eki Görüntüle 1050556 Eki Görüntüle 1050557 Eki Görüntüle 1050558 Eki Görüntüle 1050560 Eki Görüntüle 1050561
söz cikolatam... nişan tepsim net cıkmamış. sanırım...
diğerde lavantalarımız
Doğur büyüt bak bu yaşa getir bi adamı sana tercih etsin yazıklar olsun'u da duydun mu sen hiçya da evde temizlik yapmazsın cevap verirsin karşı çıkarsın herhangi bir şeyde ellere bunu yapamazsın ama seve seve yapıcaksın kayınvalidenin evinde ona da cevap versene göreyim seni bütün derdin bana
canım bak ben bunlardan dağıtmayı planlıyorum nişanımda kendim yapıyorum zaten bunları ama nişanlıüım ne renkse o renk yapıcam bu bir nikah için tasarladığım kurabiye
kır dügünü güzel olur. pek sevmezdim ama mekanlar falan cok harika. sunumlar falan...
ben nikah düşündüğüm için. kınada kopcaz
fikir olsun sana diye paylaştım özellikle lavantayı...
facede. kece gibi diye bi sayfa var. orda cok güzel tepsiler falan var bak derim.
tepsinin içine evlendiğinizde dügün fotonuzu bile koyabilirsin:13:
Nedenki
günaydın kızlar
kurabiyelerde güzelmiş bsrns... ama kurabiyelere nedense ben sıcak bakamadım hiç
Teşekkürler canim cumleten :)Günaydn canlar nasılsınız gününüz güzel geçsin inşaAllahhh
Cümlemizinde günü güzel gecsin canım
offff yaa nedense bu tur seyleri yapmaya cok useniyorum oyle boyle degil hemde :/ birara bende yapsam :))
kalıcı şeyleri daha cok seviyorum... :) :)
kurabiyeleri ben nişanlıma yapmayı daha cok seviyorum. hatta gecen yıl dogum gününde yapmıştım
cok begenmişti
bide mektup gizlemiştim kurabiyelerin dibine... mektubu okuyunca aglamaklı sesle beni aramıştı
ay yaaaaaaaaa
Merhabalar bende 2015 i bekleyenlerdenm malesef
2015 yilinda insallaahh evleniyorummm :)
offff yaa nedense bu tur seyleri yapmaya cok useniyorum oyle boyle degil hemde :/ birara bende yapsam :))
Haklisin canim da zaten nisan ayi icerisinde dogum gunu var daha ne alacagimi bilmiyorum aralarina kurabiye eklerim.diyorumda zor mu yapilisi :)) birdr hediye oneriniz varsa seve seve dinlerim :))Merhaba hoşgeldiniz :13:
nerden katılıosunuz. niye bkeliyosunuz. ne kadardır nişanlısınız
buranın mıhtarı benimde
hoşgeldiniz:13:
umutluya sordugum sorularınaynısısın tıpkısının cevabını istiyorum
üşenme kız yap. karşındakini mutlu et. oda snei edicektir.
hoş etmesede olurki. onu mutlu etmekle mutlu olmakta cok güzelki
Trabzonluyum suan sozluyum agustos ayinda insallah nisanim olacak :)) 2015 yilinda da dugunu dusunuyoruz :) senden de ayni sorularin cevabini alabilir miyim :))Merhaba hoşgeldiniz :13:
nerden katılıosunuz. niye bkeliyosunuz. ne kadardır nişanlısınız
buranın mıhtarı benimde
hoşgeldiniz:13:
umutluya sordugum sorularınaynısısın tıpkısının cevabını istiyorum
üşenme kız yap. karşındakini mutlu et. oda snei edicektir.
hoş etmesede olurki. onu mutlu etmekle mutlu olmakta cok güzelki
Haklisin canim da zaten nisan ayi icerisinde dogum gunu var daha ne alacagimi bilmiyorum aralarina kurabiye eklerim.diyorumda zor mu yapilisi :)) birdr hediye oneriniz varsa seve seve dinlerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?