inş maşhh.. birde yeni heyecan heve meraklı. evde küçük hikaye kitaplarımız var..alıyoruz elimize yavaş yavaş okumaya çalışıuyoruz.. hem zevkli hem heyecan verici geliyor ona:)günaydın
şükür kuzularımız bir bir okumayı çözdüler inş hep böyle gider
Bilsem sınavları nedir kızlar
Teşekkür ederim, öğretmen belirliyordur sanırım, ilk defa duyuyorumbilsem sınavları üstün yetenekli / yetenekli çocukları ayıran okul eğitimi ile birlikte ekstra eğitim alınan bir kurum öğretmenler belli bir sayı veriyor ve bu çocuklar sınava tabi tutuluyor
Teşekkür ederim, öğretmen belirliyordur sanırım, ilk defa duyuyorum
Günaydın, bizimki de süper zeki olmasın napalım, canları sağolsun
Canimmm yaprak testlerinin adı neyyy ben bakınız 1. Sınıflar içinin bulamadım hep 2. Sınıflar için varrr
merhaba, ben de ilkokula başladım
yani oğlum ilkokula başladı.
yazarken gayet iyi, hayran hayran onu seyrediyorum.
ama okurken kendine güveni yok.
sevmiyor okumayı, oysa okuyabiliyor. (göz doktoruna götürmeyi düşünüyorum)
okuma ödevi olduğunda ağlamaklı oluyor, isyan ediyor, tabi benim de moralim bozuluyor. babasına pas ediyorum okuma ödevi olduğunda. babasıyla daha eğlenceli hale geliyor. çünkü eşim hep komik komik okuyor. ben daha ciddi tutuyorum her ne kadar ben de eğlendirmeye, özendirmeye çalışsam da. ödev faslının çabuk bitmesi ve erken uyuyabilmesi için.
d harfine geldik. sizlerin nasıl gidiyor?
Merhabalar , öğretmen bize hafta sonları Çoşku yayınlarının yaprak testlerini veriyor . Matematik ve Türkçe sayfalarını.
Ben ek olarak Zambak ve Değer yayınlarının yaprak testlerini aldım . 1. sınıf testleri hepsi .
Çok keyfili yapması ve bence çokta faydalı .
Umarım bulabilirsin
Merhabalar
Bizde de tam tersi , sayfalarca okusun sıkılmıyor ama yazmayı hiç severek yapmıyor . Zaten yazısıda çivi yazısından halliceÖğretmeni beğeniyorum diyor , artık neyini beğeniyorsa
Harf olarak bugün ç-z seslerini beraber göreceklermiş .
Off ya benim oğlan geçen gün b sesini öğrendiklerinde ; parmak kaldırıp ''öğretmenin artık bok yazabiliriz'' demiş , çok utandım yahu
Merhaba Ausencia,
yaprak test neymiş diye baktım şimdi. (bilmiyordum çünkü, ben de kitapçıda bakınayım diye düşündüm)
h.sonu ev ödevi olarak 4-5 sayfadan oluşan kendi hazırladıkları ödev kitapçığı veriyor okulumuz.
onlar gibiymiş meğer.
ayy çok güldümmmb sesiyle ilk akla gelen o galiba çocuklar için
yazısı güzel oğlumun, ama okurken çok bunalıyor. sandalyeden kayıyor, terliği çıkıyor, totosuna bişey batıyormuş gibi kıpırdanıp duruyor. tabi ben içimden oohhmm sakin ol diyetteyimben diyorum
maşallah valla, sorumluluk bilinci nasıl yerleşmiş. gece kalkıp ödev düzeltiyor şimdiden.Bizim ev ödevlerimiz genelde bir sayfa okuma metni , bir sayfa yazma ve matematik işlemleri.
Yaprak testler çoktan seçmeli sorular içerdiği için faydalı .
Öğretmen şu zamanda testin hepsini doğru yapmalarını beklemiyorum , testi kendileri okusun , seçenekleri okuyup doğruyu bulma mantığını yakalansın yeter diyor .
Ama bizim canavar ola ki bir yanlış yaptı , gece kalkıp silip doğrusunu yapmadan gözüne uyku girmiyor
Ya inan aynı , o sandalyede çivi var sanki . Konsantre sıfır . Hep bir şeylerle meşgul , yine de şükür o ödevler bitiyor o kadar kıpranmaya
Bu arada bende diyetteyim