Erken tabi.hoşgeldin canım.kolay gelsin:))Kızlar bişey sorcammm sizleride çocukları heceleyerekmi okuyorum öğretmeni bugün hızlı okumalı artık dediii anlamadım daha erken degilmiii
ne güzel ya maşhh. bitmiş harleriniz..b izimde bitsede çocuk artık rahatça sormadan okusa yazıları:)Günaydın bugün v sesindeler, 2 sesimiz kaldı, bakalım bizi neler bekliyor
maşşallah canım.. benim kide öyle.. korktum ilk başlarda ama maşh çok güzel okuyor..okudukça okuyası da geliyor.. bir an önce eksik harfleri tamamlasalar da iyce bitse okuma olayı.. ama galiba ben öğretcem ..Başlarken çok kaygılanmış sıkıntı etmiştim, ama şükürler olsun oğlum okuma konusunda hiç zorlamadı beni
Size de maşallah canım, ben bir sonraki günün sesini öğretiyorum, sende öğret hevesliyse sıkıntı olmazmaşşallah canım.. benim kide öyle.. korktum ilk başlarda ama maşh çok güzel okuyor..okudukça okuyası da geliyor.. bir an önce eksik harfleri tamamlasalar da iyce bitse okuma olayı.. ama galiba ben öğretcem ..
zaten öyle yapıyorum.. r sesindeler.. ama m sesiyle ilgili yazıları okuyor maşh:)Size de maşallah canım, ben bir sonraki günün sesini öğretiyorum, sende öğret hevesliyse sıkıntı olmaz
MASŞŞALLAH YA.. EVET BENDE ÖYLE YAPCAM ARTIK.. ÖĞRETMENİN VERDİĞİ OKUMALARDAN SIKILDI.. TALTMIŞ ALİ MİNE EROLLARDAN GINA GELDİ:)DEĞİŞİK ŞEYLER OKUMAK İSTİYOR:)benım oğlumda gectı okumaya cok sukur masallahh. kızlar bırlestırıyorlarsa sorun olmuyo yavastan baslayın derım okutmaya. oğretmenımız hıkaye vermış onu bıtırdık.
Gözün aydııin.bitti iştegünaydın hayırlı haftalar herkese.. Benim kızım maşallah okuyor.. bilmediği harflei gösteriyorum artık.. birleştiriyor okuyor .. bildiği harfleri maişh çok güzel okuyoır..
Benim kızımı da yazdı öğretmeni bilmiyorum hiç araştırmadım ne yapmamız gerekiyorArkadaşlar aranızda Bilsem sınavları için çocuğunun adı yazılan var mı ?
Bu son bir sayfayı okudum , kesinlikle artık sesleri kavradığına inandığınız çocuğunuza tüm seslerin bitmesini beklemeden ; el yazısı kitaplar okutun . Çok güzel 1. sınıfa uygun seriler var .
Biz geçen ay okumaya geçtik , madalyasını da aldı . Şİmdi yaprak test çözme aşamasında . Her gün bir test veriyor öğretmeni.
Canimmm yaprak testlerinin adı neyyy ben bakınız 1. Sınıflar içinin bulamadım hep 2. Sınıflar için varrrArkadaşlar aranızda Bilsem sınavları için çocuğunun adı yazılan var mı ?
Bu son bir sayfayı okudum , kesinlikle artık sesleri kavradığına inandığınız çocuğunuza tüm seslerin bitmesini beklemeden ; el yazısı kitaplar okutun . Çok güzel 1. sınıfa uygun seriler var .
Biz geçen ay okumaya geçtik , madalyasını da aldı . Şİmdi yaprak test çözme aşamasında . Her gün bir test veriyor öğretmeni.
teşekkürler canım evt.. mantık çzöüdlü RAbbime şükür:)Gözün aydııin.bitti işte