İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

Iyi akşamlar bende aranıza yeni katıldım geninde kızım . Sınıfa gidiyor birde 2 aylık bebeğim varrr bize biraz zorrr bir süreç ama insss hallederiz.

Mássalahhhh kızlar çocuklarınız hikaye kitabını okutuyormusunuzzzz oyleee şeyler duyuyorum kiiiii günde 2 tanede felannn oluyormuş yokkk hızlısı yanlışlıkla oluyormuş inanmaktadır zorlanıyorum amaas vsrdirrr bilrmemmkiii

CANIM BEN DÜN BİRAZ OKUTTUM.. AMA DAHA BİLMEDİĞİ HARFLER VAR.. HARFLERİ TAM ÖĞRENSE ÇÖZDÜ OKUYOR. ARTIK..BİLMEDİĞİ HARFLERİ BEN ONA SÖYLÜYORUM O ZAMAN BİRLEŞTİRİP OKUYOR..

Başlarken çok kaygılanmış sıkıntı etmiştim, ama şükürler olsun oğlum okuma konusunda hiç zorlamadı beni
maşşallah canım.. benim kide öyle.. korktum ilk başlarda ama maşh çok güzel okuyor..okudukça okuyası da geliyor.. bir an önce eksik harfleri tamamlasalar da iyce bitse okuma olayı.. ama galiba ben öğretcem ..

maşşallah canım.. benim kide öyle.. korktum ilk başlarda ama maşh çok güzel okuyor..okudukça okuyası da geliyor.. bir an önce eksik harfleri tamamlasalar da iyce bitse okuma olayı.. ama galiba ben öğretcem ..
Size de maşallah canım, ben bir sonraki günün sesini öğretiyorum, sende öğret hevesliyse sıkıntı olmaz

benım oğlumda gectı okumaya cok sukur masallahh. kızlar bırlestırıyorlarsa sorun olmuyo yavastan baslayın derım okutmaya. oğretmenımız hıkaye vermış onu bıtırdık.
MASŞŞALLAH YA.. EVET BENDE ÖYLE YAPCAM ARTIK.. ÖĞRETMENİN VERDİĞİ OKUMALARDAN SIKILDI.. TALTMIŞ ALİ MİNE EROLLARDAN GINA GELDİ:)DEĞİŞİK ŞEYLER OKUMAK İSTİYOR:)

Arkadaşlar aranızda Bilsem sınavları için çocuğunun adı yazılan var mı ?

Bu son bir sayfayı okudum , kesinlikle artık sesleri kavradığına inandığınız çocuğunuza tüm seslerin bitmesini beklemeden ; el yazısı kitaplar okutun . Çok güzel 1. sınıfa uygun seriler var .
Biz geçen ay okumaya geçtik , madalyasını da aldı . Şİmdi yaprak test çözme aşamasında . Her gün bir test veriyor öğretmeni.

Bu son bir sayfayı okudum , kesinlikle artık sesleri kavradığına inandığınız çocuğunuza tüm seslerin bitmesini beklemeden ; el yazısı kitaplar okutun . Çok güzel 1. sınıfa uygun seriler var .
Biz geçen ay okumaya geçtik , madalyasını da aldı . Şİmdi yaprak test çözme aşamasında . Her gün bir test veriyor öğretmeni.
Benim kızımı da yazdı öğretmeni bilmiyorum hiç araştırmadım ne yapmamız gerekiyor

Canimmm yaprak testlerinin adı neyyy ben bakınız 1. Sınıflar içinin bulamadım hep 2. Sınıflar için varrr

X