- 27 Şubat 2008
- 9.934
- 12.709
ewet aynen.. ama galiba bunda el yazısı yazmalarının da rolü büyük bence.. tane tane yazamıyorlarkibitişik Aallah ne verdiyseHep aynı durumdayız demek ki, oysa ne güzel yazıyordu çocuğum yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet aynen.. ama galiba bunda el yazısı yazmalarının da rolü büyük bence.. tane tane yazamıyorlarkibitişik Aallah ne verdiyseHep aynı durumdayız demek ki, oysa ne güzel yazıyordu çocuğum yaa
ewet.. bugün r ye geçiyolar.. galiba biraz hızımız artmaya başladı.. benim kız akşam bana içinde R olan bir metin okudu fasikülünden..:)çok sevindim.. anne bak errrol dedi:))Doğrudur.bazı öğretmenler yavaş gidiyor bazıları uçuyor.:/
İnsan mutluluktan napıcağını şaşırıyor de miiibiz u-k deyiz.ödev azlığından şikayet ederken şimdi de ödevden başımızı alamıyoruzöğretmen baştan çok ödev vermem,biliyorum zamanını demişti.sinir olmuştum.şimdi haklı görüyorumewet.. bugün r ye geçiyolar.. galiba biraz hızımız artmaya başladı.. benim kız akşam bana içinde R olan bir metin okudu fasikülünden..:)çok sevindim.. anne bak errrol dedi:))
Aynenewet aynen.. ama galiba bunda el yazısı yazmalarının da rolü büyük bence.. tane tane yazamıyorlarkibitişik Aallah ne verdiyse
O kadar ayrıntılı takip etme canım. Yıpranırsın.daha yolun başındayız.:/buarada bızım yazımızda o kadar kotukı ne desem bılemıyorum
bugun m sesı bıttı
cok sukur 4 gun m sesınde kaldılar
aynen ya.. bizimde öğretmenimiz başta en fazla iki sayfa veriyordu.. ama şimdi bizimde ödevlerimiz çokyatana kadar ödev yapıyoruz ..okuldan geldiği gibi oturuyoruz.. 9 a kadar..sabah 7 de kalkıyoruz çünki. uykusu geliyo hemen..İnsan mutluluktan napıcağını şaşırıyor de miiibiz u-k deyiz.ödev azlığından şikayet ederken şimdi de ödevden başımızı alamıyoruzöğretmen baştan çok ödev vermem,biliyorum zamanını demişti.sinir olmuştum.şimdi haklı görüyorum
bizde r ye geçtik canım.. sanısam haftayada m ye geçeceğiz.. 3 günde biritmeye başladı biizmkide.. o yu çarşamba bitirdik..pazartesi geçmişlerdi..buarada bızım yazımızda o kadar kotukı ne desem bılemıyorum
bugun m sesı bıttı
cok sukur 4 gun m sesınde kaldılar
canım senin kuzucun daha küçük..(en azından benimkinde diyim)2010 doğumlu sonuçta.. 1-2 ay bile farkediyo öğrenme açısından.. sıkma canını.. illaki öğrenecekler..Dün gece yıne maaf olduk
m sesı bıttı
guzel gıdıyor gıbıydı
ama okuyamadıgını gordukce artık kahroldum napmalıyım bılmıyorum
bahsettıgım seyler atma etme gıbı seyler degıl
matem mesela
emin mesele
cocuk hep eksıkle gıttıgı ıcın bı sonrakı sestede sarpa sarıyor mesela in bılseydı ogrenseydı emin yazardı Bılmıyorum kabus gıbı hersey sankı
maşallah canım.. benimki de.. harfleri tam öğrendiği an bitti şükür.. işin mantığını çözdü..öğretmen r ye geçmeden harfi verdim çıkışını sesin okudu maşh.. he tabiki öyle akıcı değil.. yavaş yavaş.. bazı takıldığı yerlerde oluyor illaki.. bi duraksıyor içinden okuyup sonra birden okuyor benimki:)Günaydınlar
bizde u sesindeyiz bol bol ödevimiz var çok okutturun diyor öğretmenimiz. Baya çözdü kızım okumayı dün öğrenmediği harfden (k) devam ettirdim biz bunu görmedik dedi sesi verdim baya baya ilk kez gördüğü kelimeleri okudu . 2 .gruptan sonra söküyor diyorlardı buradaki arkadaşlar hakları varmış inşallah bundan sonrası kolay olacak gibi geliyor.
evet bizde de öyle olduğu oluyor.. arada e ler a lar kaynıyor bazengunaydınlar herkese bızım sınıfta 5 kişi okumaya gecmış tum harflerı bılenlere oğretmenımız okuma kıtabı vermış içilerınde bızde varız cok mutlu olduk dun:)) bızı dıkte cok zorluyor kızlar sızdedemı aynı bılıyor fakat eksık harf yazıyor.
yok dikteyi ben yaptırıyoum evde.. sadece geçen hafta öğretmnimizde 3-4 cümle yazdırmış defterlerine .. galiba dikte yaptırmış..sadece bir cümlede bir heceyi unutmuş ot at yazacğına at yazmış:)haftalık dıkte oluyorsunuz değil mı?
yok dikteyi ben yaptırıyoum evde.. sadece geçen hafta öğretmnimizde 3-4 cümle yazdırmış defterlerine .. galiba dikte yaptırmış..sadece bir cümlede bir heceyi unutmuş ot at yazacğına at yazmış:)
Bizim günlük odevden ziyade haftalık veriyor. Fotokopi gönderiyor. Her gün bir iki sayfa yapıyoruz. Okuma da yapıyorux.bir de devletin verdiği kitabı gönderdi.onu da yapınca 9u buluyor. Sonra hemen uyku.aynen ya.. bizimde öğretmenimiz başta en fazla iki sayfa veriyordu.. ama şimdi bizimde ödevlerimiz çokyatana kadar ödev yapıyoruz ..okuldan geldiği gibi oturuyoruz.. 9 a kadar..sabah 7 de kalkıyoruz çünki. uykusu geliyo hemen..
etütte de illa ödev kalıyor.. defter ödevi okuma vs..
bizimde 2-3 sayfa kendi çıkardığı çalışma sayfası veriyor.. onalrdan da bazı kelime ve heceleri dikte şeklinde deftere yazdırma ödevi oluyor..okuma zaten boollllcaa..Bizim günlük odevden ziyade haftalık veriyor. Fotokopi gönderiyor. Her gün bir iki sayfa yapıyoruz. Okuma da yapıyorux.bir de devletin verdiği kitabı gönderdi.onu da yapınca 9u buluyor. Sonra hemen uyku.
Aynen canım. 2.dönem de artık derslere başlarlar.sanirım elyazısı seneye kalkar.olan bizimkilere oldu. Düz yazının üstünde durmalıyız hepimiz okuma ve yazma .bizimde 2-3 sayfa kendi çıkardığı çalışma sayfası veriyor.. onalrdan da bazı kelime ve heceleri dikte şeklinde deftere yazdırma ödevi oluyor..okuma zaten boollllcaa..