bızde zorlandık onlardaaiyy günaydın.. hayırlı cumalar herkese..
dün bizde artık bağırma çığırmaya doğru gittik
elle deyiz.. öğretmenimiz iki sayfa ödev vermiş.. yazımda sıkıntı yok.. ama dikte çalışması yaptık.. ele ile elle de sıkıntı.(
yada bendeokuma tarzımdan mı bilmiyorum karıştırdı önce..
sonra öğretmenimiz watsaptan ses klibi göndermiş nasıl okuyacağımıza dair..yavaş tane tane okuyacakmışız..ondan sonra anlamaya yazmaya başladı:)
ele ve elle genelde karışıyor canım ama sonra çözüyorlaraiyy günaydın.. hayırlı cumalar herkese..
dün bizde artık bağırma çığırmaya doğru gittik
elle deyiz.. öğretmenimiz iki sayfa ödev vermiş.. yazımda sıkıntı yok.. ama dikte çalışması yaptık.. ele ile elle de sıkıntı.(
yada bendeokuma tarzımdan mı bilmiyorum karıştırdı önce..
sonra öğretmenimiz watsaptan ses klibi göndermiş nasıl okuyacağımıza dair..yavaş tane tane okuyacakmışız..ondan sonra anlamaya yazmaya başladı:)
Maşallah canım biz çok hızlı gidiyoruz gibime geliyor keşke sizin gibi kavramadan geçmesekmerhabalar
bizde dün t harfine geçtik bugün okuma yapacağız dedi akşam biraz bugün yapacaklarından okuttum baya birleştiriyor çok hoşuma gitti. te , tel ,ete gibi öğretmenimiz iyice kavramadan geçirmiyor o yüzden biraz yavaş ilerliyoruz.
Dün keyfi oğlumun boya kalemini kırmış, sabah neden kırdın dedim kırdım işte dedi, tehdit ettim çocuğuheh biz tamda bu türden bir sıra arkadaşına sahiptik şükürler olsun dün değiştirmiş müdahale etmeme gerek kalmadı
işte aynen bu oluyo diğer çocuk düzelsin derken bizimkiler bozulmaya başlıyo
Bizim cümleler biraz daha anlaşılır gibi size göreatilla iti talat'a itele
ela elit aile al annneee bu cümlelerde ne demek istemiş anlamadım diyo gel de izah et
bu hafta 2 kelime aldık o ya haftaya geçecek hafta sonu sadece okuma yapıcazbır harfte ne kadar kalıyorsunuz pekı? bızım sanırım 1 harfte bır hafta kalıyoruz
Bende başlardaki gibi sakin değilim, çabuk sinirleniyorum, sonra üzülüyorum çok pişman oluyorumaiyyy korktum ya.. dün akşam kafayı yicektim.. zaten asabiyim bu araoda tuz biber oluyo.. ama çocuğumu üzüyüoum sonrada ben üzülüyorum
hepimiz aynı durumdayız canımele ve elle genelde karışıyor canım ama sonra çözüyorlar
Maşallah canım biz çok hızlı gidiyoruz gibime geliyor keşke sizin gibi kavramadan geçmesek
Dün keyfi oğlumun boya kalemini kırmış, sabah neden kırdın dedim kırdım işte dedi, tehdit ettim çocuğuo kalemin aynından pazartesi getiriyorsun getirmezsen babası gelecek yanına dedim
Allah sonumuzu hayretsin
Bizim cümleler biraz daha anlaşılır gibi size göre
bu hafta 2 kelime aldık o ya haftaya geçecek hafta sonu sadece okuma yapıcaz
Bende başlardaki gibi sakin değilim, çabuk sinirleniyorum, sonra üzülüyorum çok pişman oluyorum
SANADA GÜNAYDIN CANIM..günaydın yeni bir haftaya daha başlıyoruz
bugün bizim e-l-a-t-i harflerinden sınavımız var haftasonu hergün birer sayfa dikte çalışması yaptık şükürler olsun yanlış vs yok ne dediysem yazdı umarım bugün sınavı da güzel geçer tüm kuzulara güzel bir hafta diliyorum
günaydın..Merhabaa
t harfine gectik
dün yazılı dikte olmuşlar sonucları bugun
nasıl gectı dıyorum ıyı dıyor, yanlısın oldumu dedım bılmıyorum belkı olmustur dıyor. Bakalım ne yapmıs
bırde on'ar on'ar saymaya basladık 100 kadar
bız hıc alla yazmadık ama korkuyorumgünaydın..
haydi hayırlısı.. bizde dün ala alla yazmışlar..eve de ondan ödev göndermiş..
bugün t ye geçerlermi bilmem..
gitgide zorlaşacak oiyyyy
talatlar atletler aletler vs bla blaa:))bız hıc alla yazmadık ama korkuyorum
bu sefer odevden degılde ısler sarpa sararmı acaba
t gectıklerıne gore talat yazabılırler en kısa zamanda bızımkıler valla
anam onlardamı vardıtalatlar atletler aletler vs bla blaa:))
andık bundan gayri:)
belki de olabilir.. a ala allaa vs vs.. abooo:)anam onlardamı vardı
bugun t gezmezsınız bence sız bugun daha a harfıyle cumle yazmaya gecerler
soyel yazıyorlarbelki de olabilir.. a ala allaa vs vs.. abooo:)
ya gitgide uzuyor işler.. inş çarçabuk mantığını kavrarlar işinde bir an önce geçerler okumaya.. yoksa yandık.. stes sıkınıtsoyel yazıyorlar
lale ala (balık resmı) al
ela lale el ele
lale 7 ala (balık resmi) al
hatta bugun yarında cumle yazarlar bence
aiyy valla ben korkmaya başladım yahuu..günaydın
dün ki sınav kağıtlarını eve göndermiş öğretmen çok şükür hiç yanlış yok çok mutluydu dün severek ödev yaptı hatta odevi bitince anne n sesi çalışalım yarın ona geçicez dedi ben şok ben iptalAllah'ım hergün bu azimden olsun lütfen dedim
yeni harf eklendikçe çocukların aklı karışıyor bence kelimeler artıyor bu sebeple ben üstünden gitme aynı harfi yazdırma yaptırmıyorum çünkü çok sıkılıyor daha çok tombala ve dikte şeklinde çalışıyoruz mesela ileti,iletti,atilla vs vs heceleme şeklinde aklında tutuyo sizlerin yöntemleri neler fikir verelim birbirimize