İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

günaydın
dün ki sınav kağıtlarını eve göndermiş öğretmen çok şükür hiç yanlış yok çok mutluydu dün severek ödev yaptı hatta odevi bitince anne n sesi çalışalım yarın ona geçicez dedi ben şok ben iptal :KK47: Allah'ım hergün bu azimden olsun lütfen dedim :KK70:
yeni harf eklendikçe çocukların aklı karışıyor bence kelimeler artıyor bu sebeple ben üstünden gitme aynı harfi yazdırma yaptırmıyorum çünkü çok sıkılıyor daha çok tombala ve dikte şeklinde çalışıyoruz mesela ileti,iletti,atilla vs vs heceleme şeklinde aklında tutuyo sizlerin yöntemleri neler fikir verelim birbirimize
bızım kelımeler suanda cok kısıtlı
el ele , lale, ela, ala , al elle bunları bende dıkte yaptırıyorum en guzel öğrendiği yöntem bu

Bende bugün baya bir çıktı aldım eğitimhaneden:)akşam biraz dikte yaptırmayı düşünüorum bende.. bakayım ne anladı ne anlamadı.. neyi karıştırıyor neyi anlamış.. biraz sınav gibi yapayım bakalım..

Selamlar
cute hoşgeldin mapıs bitmiş, geçmiş olsun

biz yarın r ya geçiyoruz,
çoğaldıkça karışır gibi geliyor ama sanki daha güzel kavramaya başlıyor eskilerden de karıştırarak cümleler veriyorlar
onlarıda unutmamış oluyor, birde sürekli tekrar halindeler
hiç kaygı etmeyin kızlar, beceriyorlar maşallah

Bugün yazma ödevimiz yok okuma yapıcaz biraz da dikte yaptırıcam

Selamlar
cute hoşgeldin mapıs bitmiş, geçmiş olsun

biz yarın r ya geçiyoruz,
çoğaldıkça karışır gibi geliyor ama sanki daha güzel kavramaya başlıyor eskilerden de karıştırarak cümleler veriyorlar
onlarıda unutmamış oluyor, birde sürekli tekrar halindeler
hiç kaygı etmeyin kızlar, beceriyorlar maşallah

Bugün yazma ödevimiz yok okuma yapıcaz biraz da dikte yaptırıcam
aayyy inş ya.. bana kaırştıraacak gbi geliyor korkuyorum açıkcası:KK43:sinir minir kalmıo bende o zaman..

sız daha hızlısınız galıba ınş karısmaz coğaldıkça. valla okula ben baslamısım gıbıyım stres sabır hepsı bol..

Hızlıyız gibi geliyor banada, yarın r yapıcaz dedi, çok hıza gerek diye düşünüyorum, nasılsa öğrenecekler değil mi, bende aynen yeniden okula başlamış gibiyim genelde sabırlı davranmaya çalışıyorum
nadirende stres bombası oluyorum :KK67:

super nadırse stres :)) bızde oyleyız .. aynen nasılsa okuyacaklar bır sekılde sıkmaya hıç gerek yok bu sene zaten sadece okuma var yogun olarak..

Günaydın herkese
dün akşam at , Ata ve et yazdık.
dün sınav sonucları geldi sınıfta 10 kişi doğru yapmış çok şükür bunların arasında oğlumda var tahtaya cıkarıp alkışlamışlar cocukları fotografta cekılmısler cok tatlılardı :)

Günaydın herkese
dün akşam at , Ata ve et yazdık.
dün sınav sonucları geldi sınıfta 10 kişi doğru yapmış çok şükür bunların arasında oğlumda var tahtaya cıkarıp alkışlamışlar cocukları fotografta cekılmısler cok tatlılardı :)
sanada günaydın canım.
maşallah oğluşuna:)darısı bizimkilerin başına..:)bizde daha bişi yok.. belki t harfide bittikten sonra yapar bencede..
dn baya bir ödev vardı.. yetişmedi..bugün etütte tamamlar artık.. söyledim etüt öğretmenine de tamam dedi..
okuma yaptırın dedi öğretmenimiz..bolbol.. bundan sonra akşamları inş ödev bitince hep okuma yaptırcam..pratik olsun..dün okuduk.. arada takıldı ama genel olarak iyiydi..
bizimkilerde dün lale ela falan yazımşlar..

sanada günaydın canım.
maşallah oğluşuna:)darısı bizimkilerin başına..:)bizde daha bişi yok.. belki t harfide bittikten sonra yapar bencede..
dn baya bir ödev vardı.. yetişmedi..bugün etütte tamamlar artık.. söyledim etüt öğretmenine de tamam dedi..
okuma yaptırın dedi öğretmenimiz..bolbol.. bundan sonra akşamları inş ödev bitince hep okuma yaptırcam..pratik olsun..dün okuduk.. arada takıldı ama genel olarak iyiydi..
bizimkilerde dün lale ela falan yazımşlar..
bızımde okuma yapmamızgerekıyor dun aksam yapamadık suanda t harfınde oldukları ıcın mesela okuma kıtabındakı talatı okuyabılıyormu olması gerek acaba? aslında her aksam yapılmalı ama ıste bazen gunluk yasantının devam edebılmesııcın aksıyor
sızın odevler nasıl oluyor, cok verıyorlarmı bızım sankı bu ara coklasmaya basladı yenıden
baurada sagol ınsallahh darısı sızlerın başına ve bizede devamı inşallah

buarada sınav dıyoruz ama dikte yapılıyorlar ogretmenın dagıttı kagıtlara sonrakı gunde kontrol edılmıs sekılde gerı dagıtılıyor kagıtlar. rehber ogretmen yaptırıyormus dıkteyı

bızımde okuma yapmamızgerekıyor dun aksam yapamadık suanda t harfınde oldukları ıcın mesela okuma kıtabındakı talatı okuyabılıyormu olması gerek acaba? aslında her aksam yapılmalı ama ıste bazen gunluk yasantının devam edebılmesııcın aksıyor
sızın odevler nasıl oluyor, cok verıyorlarmı bızım sankı bu ara coklasmaya basladı yenıden
baurada sagol ınsallahh darısı sızlerın başına ve bizede devamı inşallah

buarada sınav dıyoruz ama dikte yapılıyorlar ogretmenın dagıttı kagıtlara sonrakı gunde kontrol edılmıs sekılde gerı dagıtılıyor kagıtlar. rehber ogretmen yaptırıyormus dıkteyı
aynen çalışan anne de olunca aksıyor.:KK43:dediğimiz gibi akşamları aslında bolbol okutmak gerk..iyice pekişmesi için..
sınav dediğimiz zaten dikte çalışması:)
bakmadan yazabilmek.. geçen gün yapmıştım. ele ile elle yi biraz karıştırdı ama sonra kavradı..
baklaım bu akşma biraz yapayım vakit bulursam inş..
bizimde sanki biraz arttı ödevlerimiz.. harfler artıtıkça ödevde artıyor:):KK70:
öyle böyle öğrencekler inş:)

günaydın
ay git gide farklılaşıyor odevler
atlat, atla ve ete yazdık dün ve yardımcı kıtaptan 10 kera atlatlı metın okutup dıkte yaptırdık.
atlata dılı zor dondu ama atla tamamen havaya cok zorlandık .
Bakalım ısın rengı ıyıden ıyıde degısıyor bugun persembe yarın cuma yardımcı kıtabın a serısının a-t serısının daha yarısındayız gerı kalan yarı ne zaman olacak ne zaman yenı harfe gecıcelcek bılemedım

günaydın
ay git gide farklılaşıyor odevler
atlat, atla ve ete yazdık dün ve yardımcı kıtaptan 10 kera atlatlı metın okutup dıkte yaptırdık.
atlata dılı zor dondu ama atla tamamen havaya cok zorlandık .
Bakalım ısın rengı ıyıden ıyıde degısıyor bugun persembe yarın cuma yardımcı kıtabın a serısının a-t serısının daha yarısındayız gerı kalan yarı ne zaman olacak ne zaman yenı harfe gecıcelcek bılemedım
OFFOFF...akşam biraz dikte yaptıayım dedim.. alel lala karıştırdı.. bocaladı.. nolcek bilmiyorum.. canı isteyince yazıyor sıkılınca bocalıyor hemen.. sinirlerim alt üst olmaya başladı ufaktan::KK43:bi daha lale ala alla lardayız..

X