İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

l daha kolay kısmen ama ılk baslarda benımkı hep e gıbı yapıyordu sonradan duzeltırdım cok zor olmamıstı
odevlerınız kacta bıtıyor kızlar pekı ? fatima38 fatima38 N nagieymen KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM

cnm bizim cidden çok ödevimiz oluyor sadece ben değil görüştüğüm velilerde aynı fikirde dün 4 sayfa yardımcı kitap,4 sayfa fotokopi bir sayfada deftere yapılacak vardı 20:45te derse oturduk 22:30 da bitmemişti deftere yazacağını sabah yaptı

cnm bizim cidden çok ödevimiz oluyor sadece ben değil görüştüğüm velilerde aynı fikirde dün 4 sayfa yardımcı kitap,4 sayfa fotokopi bir sayfada deftere yapılacak vardı 20:45te derse oturduk 22:30 da bitmemişti deftere yazacağını sabah yaptı
bızımde ılk haftfalarda oyle oluyordu sonra ogretmenle gorusuldu benımkıde dahıl cogu cocuk okulda yapması gerekenı eve getırıyormus ondan oyleymıs ve azalttı suanda okulda bıtıremeyenler kıtabı ve fotokopılerı tamamlıyor bır sayfa guzel zayıf 1 sayfada matematık oluyor ama benımkı artık okulda yapıyor ogretmende kısmen azalttı sanıyorum zamana yaydı dıye dusunuyorum

bızımde ılk haftfalarda oyle oluyordu sonra ogretmenle gorusuldu benımkıde dahıl cogu cocuk okulda yapması gerekenı eve getırıyormus ondan oyleymıs ve azalttı suanda okulda bıtıremeyenler kıtabı ve fotokopılerı tamamlıyor bır sayfa guzel zayıf 1 sayfada matematık oluyor ama benımkı artık okulda yapıyor ogretmende kısmen azalttı sanıyorum zamana yaydı dıye dusunuyorum

ilk başta bizimki de okulda bitiremiyordu ama suan için o sorun kalktı öğretmen hergün ödevin ne olduğunu yazılı iletiyor hepimiz aynı ödevi yapıyoruz

ilk başta bizimki de okulda bitiremiyordu ama suan için o sorun kalktı öğretmen hergün ödevin ne olduğunu yazılı iletiyor hepimiz aynı ödevi yapıyoruz
oyy ona ragmen baya verıyormus dıger velılerde sıkayetcı degıl mı bu durumdan? sahsen bız o haftalarda hep ama hep 11 kadar ders yaptık maaf oluyorduk yavasta yazıyor sıkılıyorduda ogretmen bırde yıldız yapıstırmaa basladı ımza ıle bırlıkte motıve oldu ıyıce.
buarada beslenme lıstenız varmı kızlar?

oyy ona ragmen baya verıyormus dıger velılerde sıkayetcı degıl mı bu durumdan? sahsen bız o haftalarda hep ama hep 11 kadar ders yaptık maaf oluyorduk yavasta yazıyor sıkılıyorduda ogretmen bırde yıldız yapıstırmaa basladı ımza ıle bırlıkte motıve oldu ıyıce.

yıldız kalp imza bizde de var sanırım ikinci veli toplantısında bu ödev işi dile gelir :KK51:
beslenme okuldan çıkıyo bizim

3 sayfa cokmus aslında kucuk boy deftermı yazıyorsunuz?

masallahhh darısı basımıza ınsallah

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM kronometre tutmazsa 1 a4 buyuk defter 1.5 saatte bıtıyor :KK70: kronometre ıle her satır ortalama 1 dk bılmem kac sanıye :KK70:
Büyük boy defter canım, bende kronometre tutuyorum daha hızlı yapmış oluyoruz bu sayede

Beslenme listemiz var, acıkıyorlar sabah iyi yemedikleri için, 6,30 da kalkıp hazırlıyorum hergün

Mrb arkadaşlar benim de oğlum 1 . Sınıfa başladı ama çok sikintiliyiz ödevleri yapmak istemiyor öğretmeni de biraz disiplinli çok sıkıntılı bi dönem çok zor geçiyor

Bugün biz de zor yaptık ödevi, 3 büyük sayfaydı, okuma yapamadan uyudu, bitirene kadar mızırdandı sürekli

Bugün bizim öğretmen de ödevin dozunu kaçırmış oğlum ağladı resmen yarın ilk işim öğretmeniyle uygun bir dille konuşmak olacak..

günaydın
dün benimki okulda hiç bişey yapmamış
okulda yapması gereken 2 sayfa yazı ve 1 sayfa kıtabıda eve getırınce 6 sayfa odev yaptık
2 sayfa el ele yazdık
2 sayfa 6 yazdık
kıtap odevını yaptık
ve yardımcı yayınlarda 1 sayfa tekrar el ele yazdık
9.30da bıtmıstı odev baya stres oldum bıtene kadar bayadır bu kadar sıkısmamıstık
2.30 saatte yaptı hepsını kronometreye ragmen elım ısındı dıye dıye yaptı
bugun ıcın tembıhledım okul odevlerın okulda yap dıye ama bakalım

günaydın ...
dün benimki de okulda tamamlamamış bir sayfasını..
önce onu yaptık.. 3 sayfada ödev vardı.. neyse ki biri boyama idi.. içinde e sesi olanları boyama ..
bir sayfada 3 lü e vardı..3 lü e de baya zorlanıyoruz.. telefon kablosu gibi oluyor ya:KK43:beğenmedim.. sonlara doğu biraz düzeltti ama yinede öğretmenin gösterdiği gibi değil..
sinir oluyorum şu elyazısı olayınada zaten:KK43:caanım düz yazı varken bu el yazısıda niye.. pff:KK43:
çocuklarad a yazık bize de:KK43:

günaydın ...
dün benimki de okulda tamamlamamış bir sayfasını..
önce onu yaptık.. 3 sayfada ödev vardı.. neyse ki biri boyama idi.. içinde e sesi olanları boyama ..
bir sayfada 3 lü e vardı..3 lü e de baya zorlanıyoruz.. telefon kablosu gibi oluyor ya:KK43:beğenmedim.. sonlara doğu biraz düzeltti ama yinede öğretmenin gösterdiği gibi değil..
sinir oluyorum şu elyazısı olayınada zaten:KK43:caanım düz yazı varken bu el yazısıda niye.. pff:KK43:
çocuklarad a yazık bize de:KK43:
bızımde oyleydı hatat ılk yazdıgımız sey bırlesık e ıdı
telefon kablosu kurdele e 'den eser yoktu kı hala hala cok duzgun degıl ama suanda mantıgı cozdu
bızım ogretmen takılmıyor guzel yazmıs cırkın yazmıs o bırlesık e lere ımza ve yıldız takmıstı :KK70:
karsı subemızdekı ogretmen mesela cok katıymıs defterı yırtıp cocukların kulagını cekıyormus guzel yazamadıklarında kabus gıbı

bızımde oyleydı hatat ılk yazdıgımız sey bırlesık e ıdı
telefon kablosu kurdele e 'den eser yoktu kı hala hala cok duzgun degıl ama suanda mantıgı cozdu
bızım ogretmen takılmıyor guzel yazmıs cırkın yazmıs o bırlesık e lere ımza ve yıldız takmıstı :KK70:
karsı subemızdekı ogretmen mesela cok katıymıs defterı yırtıp cocukların kulagını cekıyormus guzel yazamadıklarında kabus gıbı
:KK57:Yuh yaa.. güzel yazamamış diye deftermi yırtılır çocuğa mı bağrılırmış yaa..
Hey Allahım.. zaten minicik elleri yoruluyor..betüş diyor; ben :kızım öyle değil böyle olacak deyince anne ama öğretmen yapabildiğiniz kadar yapın diyor bize diyor:)
bizim öğretmende yıldız atıyor sürekli.. kaşe yaptırdı.. yıldızlı aferin tam ödev.. çok güzel yazmışsın vs.. çok şevklendiiyor onları bu tür şeylerde..olduğu kadar napalım.. düzelecek elbet..

:KK57:Yuh yaa.. güzel yazamamış diye deftermi yırtılır çocuğa mı bağrılırmış yaa..
Hey Allahım.. zaten minicik elleri yoruluyor..betüş diyor; ben :kızım öyle değil böyle olacak deyince anne ama öğretmen yapabildiğiniz kadar yapın diyor bize diyor:)
bizim öğretmende yıldız atıyor sürekli.. kaşe yaptırdı.. yıldızlı aferin tam ödev.. çok güzel yazmışsın vs.. çok şevklendiiyor onları bu tür şeylerde..olduğu kadar napalım.. düzelecek elbet..
aa bende ogretmene kaşe yaptırabılırım aslında
haddımı asmam dımı ucretsız boyle ımkanlar alıyorum ısyerıyle alakalı
olmaz mı dersınız?
buarada o adam sadece defter yırtmıyor cıddı kulakta cekıyormus dun velı toplantısı yapmıs velılerıde halletmıs ben buyum boyleyım dıkkat edın ılgılenmıyorsunuz ılgılenenın sınıfa bır harf ogretecek sevkım kalmadı demıs

olmaz mı dersınız?
buarada o adam sadece defter yırtmıyor cıddı kulakta cekıyormus dun velı toplantısı yapmıs velılerıde halletmıs ben buyum boyleyım dıkkat edın ılgılenmıyorsunuz ılgılenenın sınıfa bır harf ogretecek sevkım kalmadı demıs
anaa nasıl öğretmenmiş bu böyle.
Veli olsam o sınıfta direk alırım yavrumu.
Kaşe güzel bir jest olur bence.
Ben de iş yerinden gelen promosyonlardan gönderiyorum lazım olabilecek. Çok da işe yarıyor.

olmaz mı dersınız?
pess yaa o ne biçim öğretmenmiş öyle yaa.. Aynen böyle bir öğretmenimiz olsa direk alırım ya.. böyle şeymi olur.. kulak çekmekde nesi.. çocuklar okuldan soğur ya:KK43:yazık valla..
canım niye haddini aşacaksın ki.. bence gayet güzel olur..
biz sınıfça 100 tl topladık.. perdemiz yoktu.. projeksiyon cihazımız arızalı imiş.. pcnin ana kasasın sıkıntılıydı.. yeni kasa alınacaktı.. bunlar için kişi başı 100 tl topladık.. onla hallettik.. zaten bizim sınıfımız özel okul sınıfı gibi.. Maşallah öğretmenimiz mesleğini severek yapanlardan.. Allah razı olsun ondan.. kızımda çok seviyor..çok memnunuz..sadece kaşemiz yok.. bir sürü bileklik rozet falanda yaptırmış.. bize watsap gurubumuzdan attı ..çok hoş ince bir düşünce.. hepside çocuklarımızı şevklendirmek ve hırslandırmak için.. işe de yarıyor bence..Mesela geçen hafta güzel yazanlara uslu duranlara üstünde aferin yazan bileklik vermiş.. benim betüş de kazanmış..çok mutlu olmuştu.. babası işten geldi hemen onu gösteriyor.. bu tür şeyler iyi motive ediyor çocukları..

pess yaa o ne biçim öğretmenmiş öyle yaa.. Aynen böyle bir öğretmenimiz olsa direk alırım ya.. böyle şeymi olur.. kulak çekmekde nesi.. çocuklar okuldan soğur ya:KK43:yazık valla..
canım niye haddini aşacaksın ki.. bence gayet güzel olur..
biz sınıfça 100 tl topladık.. perdemiz yoktu.. projeksiyon cihazımız arızalı imiş.. pcnin ana kasasın sıkıntılıydı.. yeni kasa alınacaktı.. bunlar için kişi başı 100 tl topladık.. onla hallettik.. zaten bizim sınıfımız özel okul sınıfı gibi.. Maşallah öğretmenimiz mesleğini severek yapanlardan.. Allah razı olsun ondan.. kızımda çok seviyor..çok memnunuz..sadece kaşemiz yok.. bir sürü bileklik rozet falanda yaptırmış.. bize watsap gurubumuzdan attı ..çok hoş ince bir düşünce.. hepside çocuklarımızı şevklendirmek ve hırslandırmak için.. işe de yarıyor bence..Mesela geçen hafta güzel yazanlara uslu duranlara üstünde aferin yazan bileklik vermiş.. benim betüş de kazanmış..çok mutlu olmuştu.. babası işten geldi hemen onu gösteriyor.. bu tür şeyler iyi motive ediyor çocukları..
nasıl bişey acaba o bileklikler
öğretmeniniz cok ılgılıymıs gercekten
bızde stıcker fılan dagıttık sanırım baskalarıda verdı sımdı odevler hep stıckerlı gelıyor
kaşe siparişi verdim :KK70: el yazılı gene :KK70:
bugun alırım yarın gonderırım oglumdan kırmızı renk yaptırdım
ama bıleklıklerı merak ettım
bızde 50 ser tl verdık 43 kısı sınıf mevcudu
perdeler ve örtülerimiz bu hafta sonu hazırlanıyor
ve pc arayısımız var , projektor cıhazımız saglam onun dısında dolap ve askılık var sınıfta
hm bırde akıllı tahtamız da yok tabı

nasıl bişey acaba o bileklikler
öğretmeniniz cok ılgılıymıs gercekten
bızde stıcker fılan dagıttık sanırım baskalarıda verdı sımdı odevler hep stıckerlı gelıyor
kaşe siparişi verdim :KK70: el yazılı gene :KK70:
bugun alırım yarın gonderırım oglumdan kırmızı renk yaptırdım
ama bıleklıklerı merak ettım
bızde 50 ser tl verdık 43 kısı sınıf mevcudu
perdeler ve örtülerimiz bu hafta sonu hazırlanıyor
ve pc arayısımız var , projektor cıhazımız saglam onun dısında dolap ve askılık var sınıfta
hm bırde akıllı tahtamız da yok tabı
canım ince karton gibi malzemeden bileklikler.. matbaadan yaptırmış..kaşeleri bileklikleri rozetleri vs..
evet çok şanslıyız biz ya.. öğretmenizimin maşhı var.. çok duyarlı.. çok da ilgili .. inş böylede gider.. akşam evden telimle gireirim.. eğer silmeidysem fotoları gönderirim buradan fikir olur..
aferin yazıyor.tebrikler, harikasın,yıldız öğrenci, haftanı yıldızı vs.. ayıca kitap ayraçları sınıf başkanı nöbetçi öğrenci rozetleri vs.. yıldızlı resimli stickerlar vs.. baya yaptırmış.. :)sağolsun.. çocuklar onlardan kazanmak için dahada hırslanıyolar..

X