peki siz evde yaptırıyormusunuz?E ve l harflerin türevlerini yapıyorlar.bu hafta a ya başladılar.az ödev vermesi canımı sıkıyor.siz evde destekleyin dedi.ben bana doğrudan bir şey verilmesini ve onu yaptırmayı istiyorum.kafama göre yaptırmayı değil.öğretmen bana güvenin diyor.:/
okulda ödev vermedıklerını bıldıgı ıcın yapıyor olabılır canımBizde ödev ćok yok.ben de kendim bir şeyler yaptırma işine sinir oluyorum.çok istekli de değil.istekli olsa bende de istek olacak ama çocuk istemeyiniz bütün hevesim kırılıyor.siz nasıl akşamı heyecanla bekliyorsunuz ben de gergin bekliyorum kimbilir nasıl mücadele edicem diye:/
sağol canım.. önemli olan zaten hızlı gitmek ilerlemek değil.. yavaş olsun iyi olsun .. bakalım bu akşam ki ödevimiz ne olacak:)Kızlar el yazısı bızım dogamız geregı en yaktın olanıymıs dıyorlar kızlar
bız bu aksam muhtemelen 6 yazıcaz ve el ele :)
N nagieymen masallahh cumlelere yol almıssınız a dan sonra demek kı cumle kuracaklarKIZLARIMCANLARIM sizde emin adımlarla geliyorsunuz maşallahh
ayrı e yazdınız mı? canımsağol canım.. önemli olan zaten hızlı gitmek ilerlemek değil.. yavaş olsun iyi olsun .. bakalım bu akşam ki ödevimiz ne olacak:)
ewet ilk ayrı e ile başladık.. sonra 3 bitişik e akşam ki ödevimizde tamamen bitişik e lerdi..heralde bugün l ye geçeriz..ayrı e yazdınız mı? canım
l daha kolay kısmen ama ılk baslarda benımkı hep e gıbı yapıyordu sonradan duzeltırdım cok zor olmamıstıewet ilk ayrı e ile başladık.. sonra 3 bitişik e akşam ki ödevimizde tamamen bitişik e lerdi..heralde bugün l ye geçeriz..
ne yazıyorsunuz cumle fatima?
pekı 1'er sayfamı yazıyorsunuz yoksa sız soyluyorsunuz ondan sonramı o yazıyor?Ela 1 top(resim) al.
Lale un(resim) ele
Ela Lale el ele gibi canım,
dün çok azdı ödevimiz 1 sayfa kaynak kitaptan, 1 sayfa defterden çalıştık, 9 olmadan bitirdi oyalana oyalana tabiki
Canım biz eve gelince biraz oyalanıyoruz.. sonra ödeve otuuyor ben yemek yaparken..saat en geç 7 de bir sayfamız bitiyor.. ikinci sayfayı da yemekten sonra yapıyoruz.. 8'de oturuyor en gec 9'da oda bitiyor..l daha kolay kısmen ama ılk baslarda benımkı hep e gıbı yapıyordu sonradan duzeltırdım cok zor olmamıstı
odevlerınız kacta bıtıyor kızlar pekı ?fatima38 N nagieymen KIZLARIMCANLARIM
3 sayfa cokmus aslında kucuk boy deftermı yazıyorsunuz?1 er sayfa yazdı, öğretmen örnek yazıyor devamını biz yapıyoruz,
artık bakmadan yazdırmaya başlıycam ben söyleyeyim o yazsın istiyorum
ay ewet bir satırı 1 dakika 25 sn yapıyor:))aynen.. o hırs oluyor onunla şevke geliyor yapıyor valla.. isteyince yapıyorlar ben bunu anladım.. yeter ki gönülleri olsun dersi yapmaya:))3 sayfa cokmus aslında kucuk boy deftermı yazıyorsunuz?
masallahhh darısı basımıza ınsallah
KIZLARIMCANLARIM kronometre tutmazsa 1 a4 buyuk defter 1.5 saatte bıtıyor kronometre ıle her satır ortalama 1 dk bılmem kac sanıye
kesinlikleay ewet bir satırı 1 dakika 25 sn yapıyor:))aynen.. o hırs oluyor onunla şevke geliyor yapıyor valla.. isteyince yapıyorlar ben bunu anladım.. yeter ki gönülleri olsun dersi yapmaya:))
:))Alem bu çocuklar ya.. ama ilk zamana göre daha iyi gibi geliyor bana.. o sorumluluğu almaya başladı şükür.. gerçktende yapması gerektiğini biliyor.. o bilince vardı şükürler olsun:)oyunluktan çıktı iş ciddiyete bindi:)kesinliklebirde yzdırıyor bır kagıda yaz suraya yaz dıyor
ama dıger turlu onada yazık saatlerce odev suruyor sıkılıyorda yaptıgından sasıyor en azından kısa surede bılgıler tazeyken halledıyor ısı
bu aksam mantar pano alacagım dun bız ananemızde kaldık eve sadece odev yapabılecek kadar ugradık bugun bıraz alısverıs yaparız :)
masallah ya ama olsun o kadar 4 haftaları bıtıyor bu hafta cok sukur:))Alem bu çocuklar ya.. ama ilk zamana göre daha iyi gibi geliyor bana.. o sorumluluğu almaya başladı şükür.. gerçktende yapması gerektiğini biliyor.. o bilince vardı şükürler olsun:)oyunluktan çıktı iş ciddiyete bindi:)