İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

peki siz evde yaptırıyormusunuz?
mesela el ele filan yazdılarmı?

günaydın buarada herkeslere
biz dun aksam 1 sayfa 5 yazdık
1 sayfa okulda ele yazmış yıldız almış aksam 1 sayfada biz yazdık ele
ve yardımcı yayınlar kıtabından henuz bısey yapmadı ogretmen ama e ve l harfı var muhtemelen gerıde donemıcek bızde o kıtabı yaptırtmaya basladık hemde bılgı guncellemesı olsun elı daha alıssın dıye dusunuyorum.
dun okul pantolonunu maaf etmıs benımde makınem zaman ayarlıydı bı turlu durduramadım esofmanla gıdecek bugun okula
ıstanbulda sakır sakır yagmur yagıyor neysekı servısle gıdıyor
evet bu kadar bızden sımdılık

okulda ödev vermedıklerını bıldıgı ıcın yapıyor olabılır canım
bızde ılk haftalarda cok zorlandık ama sonradan o bılınc yerlestı sımdı kendısı defterıyle mutfaga gelıyor ben yemek hazırlarken ama su yardımcı yayınlar kıtabındakıler odev degıl mesela onlarda nazlanıyor malesef

günaydın güzel anneler dün epey ödevimiz vardı uykusu geldi bitiremedik iki sayfası bugüne kaldı az önce aradı uyanır uyanmaz yapmış paşam

bu arada biz cümlelere başladık " lale, ela el ele "- ela 5 (muz resmi) al "- gibi cümleler kurup yazıyoruz dün itibariyle A-a bitmiş durumda çocuğun önünden söylemedim ama dün toplamda 8 sayfa kadar ödev vardı bana bile fenalık bastı

bursa da bazı okullar düz yazı eğitim veriyormuş sizler böyle bişey duydunuz mu böyle bir ayrım olabilir mi olabilirse biz neden bu eziyeti çekiyoruz kafamda deli sorular

bizimde dün iki sayfa ödevimiz vardı.. birini yaptık birini de sabah yapacaktı.. etüte gidiyor benim kızıım.. biraz önce öğretmeni aradı yapmış şükür..birleşik e deyiz hala..

Kızlar el yazısı bızım dogamız geregı en yaktın olanıymıs dıyorlar kızlar

bız bu aksam muhtemelen 6 yazıcaz ve el ele :)
N nagieymen masallahh cumlelere yol almıssınız a dan sonra demek kı cumle kuracaklar KIZLARIMCANLARIM sizde emin adımlarla geliyorsunuz maşallahh

sağol canım.. önemli olan zaten hızlı gitmek ilerlemek değil.. yavaş olsun iyi olsun .. bakalım bu akşam ki ödevimiz ne olacak:)

Ela 1 top(resim) al.
Lale un(resim) ele
Ela Lale el ele gibi canım,

dün çok azdı ödevimiz 1 sayfa kaynak kitaptan, 1 sayfa defterden çalıştık, 9 olmadan bitirdi oyalana oyalana tabiki
pekı 1'er sayfamı yazıyorsunuz yoksa sız soyluyorsunuz ondan sonramı o yazıyor?
buarada 1 sınıflarda bunlardan yazılı olacaklarmıs ama tam ne zaman bılmıyorum

1 er sayfa yazdı, öğretmen örnek yazıyor devamını biz yapıyoruz,
artık bakmadan yazdırmaya başlıycam ben söyleyeyim o yazsın istiyorum

Canım biz eve gelince biraz oyalanıyoruz.. sonra ödeve otuuyor ben yemek yaparken..saat en geç 7 de bir sayfamız bitiyor.. ikinci sayfayı da yemekten sonra yapıyoruz.. 8'de oturuyor en gec 9'da oda bitiyor..
şu kronometre tutmayı bizde yapıyoruz.. o zaman daha bir şevkle yapıyor..:)

1 er sayfa yazdı, öğretmen örnek yazıyor devamını biz yapıyoruz,
artık bakmadan yazdırmaya başlıycam ben söyleyeyim o yazsın istiyorum
3 sayfa cokmus aslında kucuk boy deftermı yazıyorsunuz?

masallahhh darısı basımıza ınsallah

KIZLARIMCANLARIM kronometre tutmazsa 1 a4 buyuk defter 1.5 saatte bıtıyor kronometre ıle her satır ortalama 1 dk bılmem kac sanıye

ay ewet bir satırı 1 dakika 25 sn yapıyor:))aynen.. o hırs oluyor onunla şevke geliyor yapıyor valla.. isteyince yapıyorlar ben bunu anladım.. yeter ki gönülleri olsun dersi yapmaya:))

ay ewet bir satırı 1 dakika 25 sn yapıyor:))aynen.. o hırs oluyor onunla şevke geliyor yapıyor valla.. isteyince yapıyorlar ben bunu anladım.. yeter ki gönülleri olsun dersi yapmaya:))
kesinlikle birde yzdırıyor bır kagıda yaz suraya yaz dıyor
ama dıger turlu onada yazık saatlerce odev suruyor sıkılıyorda yaptıgından sasıyor en azından kısa surede bılgıler tazeyken halledıyor ısı
bu aksam mantar pano alacagım dun bız ananemızde kaldık eve sadece odev yapabılecek kadar ugradık bugun bıraz alısverıs yaparız :)

:))Alem bu çocuklar ya.. ama ilk zamana göre daha iyi gibi geliyor bana.. o sorumluluğu almaya başladı şükür.. gerçktende yapması gerektiğini biliyor.. o bilince vardı şükürler olsun:)oyunluktan çıktı iş ciddiyete bindi:)

masallah ya ama olsun o kadar 4 haftaları bıtıyor bu hafta cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…