İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

el yazısı a nasıl acaba bende eve gıtmeden ıste kendım calısıyorum yapacagı seylere

ılk paragrafta bırebır aynıyız ıkı bulasık yıkıyorum gelıp bakıyorum ya da cagrıyor annneee cızgı kactıı kactı dımı fılan dıye onay ıstıyor. bızım gecen cuma yarıs yaptırmıs ogretmen kronomtre tutup syyledıklerıne yazdırmaya calısmıs l e 2 1 gıbı
5 kısı yazabılmıs sure bıtene kadar bunlardan bırıde benım oglum
dun el cok muntazam yazdı bır yandan korkuyorum eklesemmı resım dıyorum :) tübitakın kitaplarını hiç sevmiyorum aslında ama bir bakayım hikayeleri çok kopuk geliyor bana gecen sene baya bi alışveriş yaptık peki elle takip ediyormusuuz ya da bir kalemin arkasıyla ?

ödevleriniz saat kac gıbı bıtıyor buarada?
su a harfine bakayım bende

Tubitak'ı ben de sevmiyorum.
Toplama, çıkarma olsun diğer kitapları çok karman çorman.
Ben de geçen sene baya bir aldım ama sırf göz yoruyor. Beğenmedim.

Tubitak'ı ben de sevmiyorum.
Toplama, çıkarma olsun diğer kitapları çok karman çorman.
Ben de geçen sene baya bir aldım ama sırf göz yoruyor. Beğenmedim.
bıde cüsseli filan kitaplar karton kapak kapıtları kaliteli ama hikayeler dan diye kopuyor ne oldu yahu neden bitti diyorum
ben timas yayaınlarını cok seviyorum egeye tum levent serısını cep masallarıyla basladık daha sonra kalın kıtaplarınıda okuduk sımdı hedefım şirin ama el yazılı bıseyler bakmak gerekıyormus haliyle suanda

Ben de Çamlıca yayınları çok beğeniyorum..
Kitapyurduna bak ben oradan alıyorum. Çok memnunum. Kargo falan hiç aksamıyor.
Bana da DonukPudra pudra söylemişti sağolsun. Baya baya kitap var orada ki en kral kitapçıda bulamıyorsun o kadar çeşit.

bizim defterimiz kitabımız cidden çok iyi durumda bende senin gibi eklesem mi eklemesem mi diyorum
ödev süremiz ilk zamanlara göre epey azaldı ilk zamanlar kabus gibiydi saat 21:30 gibi bitirip 22de yatağa girmiş oluyor öncedende 21:30da uyurdu ödev sebebiyle süreyi uzattık biraz öğretmende en geç 22 de uyucaksınız demiş

evet elimizle takip ediyoruz bazen sıraları karıştırabiliyor ama sadece hikaye kitabı okurken takipte

sizin okullar tam gün mü? Neden bu kadar uzuyor ödev süresi?
Oyuna vakit kalmıyor mu?

aynen bende nazara gelırız basa sararız dıye korkuyorum
masallah masallahh
odev suresıde aynen sızın gıbı ama bız o kadar erken yatıramıyoruz zıra yemekten hemen sonra derse basladıgı ıcın cocugun tum hayatı odev olmasn dıyoruz zaten oglencı
mısal suanda hala uyuyor ben aradım uyandırdım evdekılerı

bır tane kıtap adı verebılırmısın el yazısı olanları bulamadım tübitaktan canım

Oyuna vakit kalmıyor mu?
ah ah ipek

gecen haftalarda bız 11 -12 kadar ders bıtırmeye calıstık
benım oglum oglencı
12 de servıs alıyor aksam 6 gıbı eve gelıyor
ben aksamları 22:30 gıbı yatırıyorum cunku vakıt kalmıyor 7 gıbı en gec 7.30 gıbı derse baslıyor Ege mesela

bakayım canım ben genelde d&r gıdp alıyoruz egeyle kendı secıyor ama ınan 8 tl olan bır kıtap kendı sıtesınde bıle 5.80
oyle pahalı yanı
bakayım soyledıgın yayınlara canım
bırde ben bısey onereyım formul yayınlarınında kıtaplarını begenıyorum fıyatlarıda ındırımlı sanıyorum suara

Oyuna vakit kalmıyor mu?

biz saat20de ödeve oturuyoruz 1-1,5 saat kadar oyun süresi var birde sabahları ona kalıyor öğlenciyiz ve sabah ona ödev yaptıracak bir yetişkin yok maalesef

öğretmeni kütüphaneden vermiş benim babam bir devi okuduk ama cidden öyle ortada kala kaldı kitap cat diye bitti

d&r da hafta sonu sepette vardı 3,5 tl ama onun dışında el yazısı kitap bulamadım eşimde almayalım öğretmeni ne güzel kütüphaneye üye yapmış alışkanlık kazanır dedi haklı buldum

tubitak nasıl böyle yapar diyorum
vardır bi bildiği
o bahsettiğin sepetten kitapları ben okulun ılk haftası ındırımden tanesını 1 tl aldık
egenın tum bayram paralarıyla kıtap aldık egeye ama bendebakıyorum sımdı el yazısı hıkaye kıtapları
sızın okulun kutuphanesımı var acaba bızımde varmı?
ben egeyı kutuphaneye uye yapmak ısterım cunku cok kıtabı var oda yararlansın baskalarıda yararlansın ısterım dogrusu

Allah yardım etsin çocuklara valla ya. Daha bizim 1 sene var ama şimdiden akşamları çalışma yapalım istiyorum konsantre pek kuramıyoruz. Geçmiş senelerde hiç kalmadan 1 saat matematik ağırlıklı aktivite yapardık. Şimdi babasıyla oynamak istiyor daha çok.
Ödevler de henüz aritmatik üstüne değil.

varmış demek ki bizim okulun bende bilmiyodum sınafta 6 çocuk var okuma bilen benim bıdıkta onların içinde teşfik etmek alışkanlık kazandırma için böyle bir şey yaptım dedi öğretmen kendileri gidip seçiyorlar şuan elindeki kitap çok hikayeliydi anne bilmeden almışım bu çok fazla kitap mı okuyacağım ödev mi yapacağım diye isyaaannnn etti bende ona kısa hikayeleri okuttum uzunları yatmadan önce ben ona okudum arada hadi bakalım yoruldum sen devam et dedim

oglun okuma bılıyormu? yanı bıldıgın ınce kıtapları okuyabılıyormu masallahhhhh onaaa

oglun okuma bılıyormu? yanı bıldıgın ınce kıtapları okuyabılıyormu masallahhhhh onaaa

evet cnm biliyor biz öğretmedik 3 yaşında kreş müdürü bizi çağırıp çocuğunuz okumaya meyilli sakın öğretmeyin dedi o sebeple hiç şurda ne yazıyor oku demedik ama bu yıl kendiliğinden çözdü umarım zararımıza olmaz çünkü okuduğu yazı düz yazı onun için el yazısı kitap arayışındayım

eve odev verıyorlarmı ipek?
el yazısı ıcın cızgı calısmaları yaptırabılırsınız aslında

anladımm canım masallahhh masallahh nazar degmesın ınsallah
kitap yurdunda baya bı kıtap var bak ıstersen bende alıyorum dırek arama butonuna el yazısı yazdım

Biz cümle yazmaya başladık dünden itibaren
Okulumuz tam gün ve ben çalışıyorum akşam ödev için çok az zamanımız kalıyor
Defterini kitabını güzel kullanıyor, yazmayı çözdü hızlandı maşallah
okumayıda çözersek gerisi dert değil
matematik hiç yapmadık henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…