2014 yılı anne olmak isteyenler,gelin birbirimize destek olalım

hangi aşamadasınız..?


  • Ankete Katılan
    161
Stres cok onemlı rol oynuyormus bu durumda ya,bazı ınsanlar stres yapmayı bırakıp vazgectıgı anda cabalarından beklemedıgı zamanda hamıle kalıyormus..

evet kesinlikle öyle, hatta sebebi belli olmayan infertiliteyi bazıları öyle açıklıyormuş.. özellikle hamile kalacak mıyım kalamayacak mıyım gibi düşüncelerin neden olduğu yoğun stres vücutta bir hormonun salgılanmasına neden oluyormuş, o da gebelik oluşumuna engel oluyormuş.. belki de bu yüzden bazı insanlar tam da artık ümidini kaybettiği ve vazgeçtiği anda hamile olduğunun haberini alıyorlar..
 

Aynen öyle ki doktorda boyle acıklıyor cunku kafanız rahatladı artık yataga sadece bebek dusuncesıyle gırmıyorsunuz dıyor.bı ara vıdeoda ızlemıstım bı doktoru bunları soylemıstı
 
Günaydın hepinize hayırlı cumalar...

günaydın kuzular hastayım daha ıyıleşemedım akşam 8buçkta yattım bu seferde çok uyumaktan başım ağrıdı bugunler degerlı gunlerım benım hamıle kalmak için ama rahımfılmı sonrası 2gun ılışkı yasaktı mıkrop kapmayım dıye
 

Kızlar hepimizin cuması mübaek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
 

canım çok geçmiş olsun dikkay et kendine bu aralar her yerde salgın var koru kendini.bugünlerini de iyi değerlendir tatlım senin için gerçekten önemli için:)
 

Olsun kafana takmamaya calıs bılıyorum zaman gecsın ıstemıyorsundur ama önce senın saglıgın sonra bebıs gelsın ,sen nekadar saglıklı olursan bebısın okadar saglıklı olur.

Buarada forumdakı arkadaslar kac yaslarındasınız,yenı evlıler var benım gıbı aramızda ondan merak edıyorum biras
=)
 
kizlar bizde bebis istiyoruz adetime 6 gun var ama geçmiyor günler :) bide psilolojikmidir bilmiyorm ama bikac belirtikm var :44: erken test yapip ogrenen varmi aranızda ?

canım genelde bu durumlarda gerçekten psikoljikmen acaba hamilemiyim diye düşünüyoruz.daha da varmış adetine bence hiç test yapma adetin geçsin bi ondan sonra denersin.inşallah öylesindir tatlım:)
 
 

Tatlım şimdi bi de adwtlisin iyice duygusala bağlamışsın çok normal, adet olana kadar hamile olduğumuza dair kendimizi o kadar çok umutlandırıyoruz ki olmayınca sonu hüsran oluyor ,2-3 gün kendimize gelemiyoruz. Aslında tam zamanında adet olmak bile bir nimet. Bunu böyle düşünüp kendimizi rahatlatmamız lazım.
 
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…