günlüğüme pek uğrayan olmuyor artık ama eğer gören birisi varsa şu soruya bakabilir mi sıyırıcaamm
çok kolay bir soru aslında ama dünden beri uğraşıyorum uğraşıyorum her defasında 90 buluyorum
Eki Görüntüle 816906
Ya DOC diyormussss dunden beri ben DOB olarak aliyorum 80-x ile 70i topluyorum gelip gidip bir de kavga ediyorum dergiyle sanirim iyi degilim
Bir yerde dikkatsizlik yapınca hata olduğunu bilsen bile inatla üstüne gidince bulunamıyor. Biraz bırakıp soruyu unutunca bakmak işe yarıyor ben de, tabi inadımı kırıp bırakabilirsem
kızlar çok sorum birikti hepsini birden soramayacağım için yeniden eskiye doğru bazılarını buraya yükleyeceğim görüp çözüp yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 817421 Eki Görüntüle 817422 Eki Görüntüle 817423 Eki Görüntüle 817424
Son 2 soruyu anlatayım.
3.soruda anın en büyük asal sayı değeri 23 oluyor.
xin en büyük değeri için ise 2 üzeri kaç olabilir diye bakıyorum. içinde 22 tane 2 çıkıyor. Toplamı 45.Cevap anahtarı 54 mü diyor ? İnceledim bir kaç kez ama çözümü çok büyük ihtimalle böyle, cevap anahtarında problem olabilir.
Son soruda yine çarpanlarda kaç tane 11 olduğuna bakacağız.
11den 21 e kadar 11 tane var. 22 de 2 tane 11 var. Toplam 13 ediyor.
Diğer sorular için elimde kalem kağıt varken tekrar bakayım ama taban aritmetiğim tam sayılmaz yine çözemeyebilirim.
kızlar çok sorum birikti hepsini birden soramayacağım için yeniden eskiye doğru bazılarını buraya yükleyeceğim görüp çözüp yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 817421 Eki Görüntüle 817422 Eki Görüntüle 817423 Eki Görüntüle 817424
2. kısımdaki sorularda 16nın cevabı E seceneği işaretlemeyi unutmuşum
dergi 3 de bitti 4 kaldı sadece yetiştiremedim onu salıya :/ neyse artık olduğu kadarıyla ben yokken dağıttılar mı birşey bilmiyorum dağıtmışlarsa bu hafta bayağı bir yoğun olacağım demektir
Fem dersanesine gidiyorsun sanırım öylemi ? :)
hayır finaldeyim ben
hmm.tamam anladım ben dergi falan yazmış oldugunu gorunce fem sandım ama tabi finalinde dergileri var unutmuşum :) şuan kacıncı dergidesin peki?
Su soruya bakabilir misinizEki Görüntüle 828483