Aaa konu anlatımı yokmuymuş ? Belki sonra vereceklerdir ama yoksa finalin dergisi mi vardı konu anlatımı yerine ?
Düzey belirleme sınavına girdim bugün 120 soruydu mat türkçe sosyal kimya ve biyolojide sorun yoktu(normalde biyoloji de sorunlu olurdu benim için) geometrinin 2 3 sorusunu yaptım sadece gerisi boştu fizikte çalışmadığım bir sürü konu vardı onlardan hatırladıklarımı yaptım gerisi boş bakalım sonuç ne olacak
İnşallah güzel gelir sonuç, güzel bir sınıfta olursun..
Zamanın ne durumdaydı ?
120 soruya 120 dakikaydı işte 110 dk da bitti 5 dk kodlama 5 dk da boşlara bakabildiğim kadarıyla baktım feni ellemedim yalnış çıkar diye
Sen fene karşı biraz ön yargılı olabilir misin ? Aynı benim geometriye davrandığım gibi davranıyorsun da
uyuşamadık biz bu dershaneyle arkadaş dün akşamüstü mesaj attılar yarın gamzenin dersi 12:30da başlayacaktır diye az öncede 27 eylül devamsızlığı 4 saattir dedi aradık ders sabahtı diyorlar
Nasıl bir dersane o ya ?
Şimdiden bir sert çıkış bence sen onlara da dikkat etsinler.
valla anlamadım ki canım bir de bana kızıyor telefonda gelmemişim diyeşaka gibi birşey oldu bugün benim için sınıfa astıkları programda öyle yazıyordu çarşamba günü gittiğimde şimdi önümüzdeki haftalarda salı çarşamba öğlen perşembe cuma sabah olacakmış
İlk günler geçsin de olmaz heralde bir daha, bir de dediğin gibi ilk konular zaten alışma falan derken hızlı da geçilmez.
alışmak istemiyorum şuan tek derdim diğer belirleme sınavını atlatıp ilk sınıfa geçmek o yüzden ilk derslerde gidip 4 saati dersle 1saati yolla öldürmek istemiyorum
Geç tabi ki, her zaman en çok ilgilenilen sınıftır ilk sınıf, hem seviye ona göre ..
Sen bol bol çalış sınava kadar.