Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Ben cumartesi heyacanını tasıyorummm az kaldı azzz :)

ayy ne güzel heyecanlar inş çok güzel geçer
sabunlarını çok merak ettim..bende sabun dağıtmayı düşünüyorum da
herkese mi dağıtacaksın yoksa sadece kadınlara mı??
 
Selam kızçeler..
Nasılsınız bakalım..

Selam canım nerelerdesin yoksun bir kaç gündür =)

Merhabaa :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canımm =))

Ben cumartesi heyacanını tasıyorummm az kaldı azzz :)

Bizde bekliyoruz canım tüm detayları burada görmek istiyoruz =))


Sizde sorun sürekli söylemesi bizde de bir kere söylemesi sanırım.. Konuş diyorum sana ne yapacaklar ne kadar yardım edecekler yok inat işte kendi çabalayıp duruyor..
 
Kızlar ben gecen aralıkta evlendim, kendime balık model gelinlik diktirdim, 34 bedenim ama 36 ya kadar arkadan esneme payı var, 1 gün giyeceğim şeye para dökmiyim diyen zayıf gelin adayları varsa ödünç verebilirim, kiralamak değil maksat tamamen borcsuz harcsız kolay evlenin, istanbul anadolu yakasındayım. Bu arada kına malzemeleride boşta duruyo, mendil sepet vs..


Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
 
Kızçeler cd yapıyorum evde kapının önünde eğleniriz diye biz tekirdağlıyız erkek tarafı çankırılı ...aklınıza gelen müzikler var mı...bizim için rumeli , roman havaları erkek tarafı içinde misket koydum...birde aklıma gelen pop hareketli müzikleri koydum, sizin aklınıza gelen böyle bildiğiniz müzik listesi var mı ?
 
slmm kızlar ayy uzunca aralar verır oldumm gremıyorum hııcc nasılsınız bakiyimm..... bide cesminaz naptın kız cok merak ettm aradı mı seninki
 
Erkekler aklına geleni söylüyor hemen canım ,, sende tabii etkilendin haklı olarak , ailelerin arasına girmek gercekten zor yaa ,

Çok tezcanlı :)


Aynen, vallahi de aynen, billahide aynen ya önce bir gel, aradan 1-2 hafta geçsin, yani sanki böyle o çok üzerinde durdukça yavanlaşıyor ailesi için, böyle hissediyorum yani..
 
Son düzenleme:
Kızlar yine içime skntılar geldi. Sevgilim aradı ve grupca pikniğe gidiceklerini söyledi. Kız erkek karısık. Bnde biraz tavırlı konustm. Sizce yanlış bi tutum mu sergiledim. Ya tamam gitsin nolcak zaten. Ama ne biliym ya. Sinir oluyorum


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Aynı şehirde değil misiniz? Öyle olsa sende git diyecektim canım ve bu işler karşılıklı olur, yani onun tutumu böyle bir durumda sana ne olurdu kıskançlık yapmaktan ziyade? Çünkü bazı erkekler kendilerine herşeyi mübah, karşı cinse yasak görüyorlar. O arkadaşlarıyla çıkar, kız - erkekek karışık pikniğe, cafeye gidebilir ama sen/ben gidemeyiz mesela? En nefret ettiğim durumdur bu, mesela benim ilişkimde arkadaşlarıyla kız/erkek gezip birşeyler yapması sıkıntı değil, ama o gidip bana gitme, etme derse o zaman sende gidemezsin, yok öyle 3 kuruşa 5 köfte derim.
 

Canım malesef ayrı şehirlerdeyiz .. Benim erkek arkadasım yok ki öyle. Bi yere gidilcek falan.. Ama olsa gitme demez. Aksine bana git diyo. Ama yok arkadasım. Bnm erkek arkadasm olmasını gerektiren bi ortamım yok. Gerek de yok. Bnm durum böyle olunca o en ufak bşy yapsa gözüme batıyo. Üzülüyorum


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 


Normalde çifler birbirlerinin hayatına müdahale etmemeli diye düşünürüm hep, çünkü hepimizin sevgilimiz dışında da bir hayatı olmalı. Ben herşeyni sevgilisine endeksleyen kişileri normal bulmuyorum maalesef, hatta benim erkek arkadaşım böyleydi, çok çevresi olmadığından bir de aynı şehir de olduğumuzdan her anımız birlikte geçerdi, üni. döneminde de beraberdik, kız arkadaşlarım bile tam anlamıyla olamadı diyebilirim. Bir yere gideceğiz desem, bende geleyim ya da beraber çıkalım derdi. Kız kardeşimle kuzenimle bile başbaşa ev dışında vakit geçiremez olmuştum. Ya o da gelmek istiyordu, ya da beraber çıkalım diyordu.

Benim tahammülüm de zayıflayınca olaya el bastım, bu şekilde olmaz onlar benim ailem, sadece sen yoksun ki benim hayatım da, kaldı ki onlar senden önce de vardı. Ben şimdi sadece sen varmışsın gibi daha ne kadar davranabilirim dedim? Sonra da düzeldi tabiki, farkına vardı bazı şeylerin. Benim erkek arkadaşım 4 kız içinde çalışıyor, işyerinin yarısı yabancı uyruklu bayanların ağırlıkta olduğu bir yer.

Yemek düzenleniyor, kahvaltı düzenleniyor, noel kutlaması falan resimlerini görüyorum, benim böyle etkinliklere katılabilecek ne arkadaş çevrem, ne de iş çevrem yoktur mesela, şimdi benim yok diye ona sorun çıkarmam, engellemem veya tartışmam doğru olmaz. Yani güven problemin yoksa bence içini ferah tut canım..
 

Ya eve cok haklısın sende. Bende çok istiyorum. Mücade içindeyim günlerdir. Biz faceleri kapatmstkk. Ona sürekli bn giriomsn falan diodm. O da yok diodu ki girmiyodu da. Snra bi gün çok sinirlendi. Madem sürekli soruyosun acıyorum bende bi işe yarasn bari sorman ddi. Açtı. Snra bn de ona inat actm ama kapattm. Çünkü bn sürekli o ne yapıo diye bakıyorm. Watsappta da öle. Çevrimiçi olsa kimle konsuyosun falan.. Watsabımı da kapattm. Huzursuz oluyorm sürekli ona bakıcam diye. Bende kendimi soyutladm herşeyden. Az önce watsap acaym ddm. Açtm. Snra içime skntı geldi yine. Sanki yine bu sebeplerden kavga edicekmişiz gibi. Kötü hissediyorum ya. O da diyo ki al bunu. Önce watsapı ac sonra face i. Ama acıp bnm profilime bakma kendine güven bakmıcam de bakma diyo. Ama yapamıyorm. Kendime güvenim yok bu konuda. Ona dedim ki. Face şifreni istesem verir misn dedm. Ama istedgmden deil merak ediyorm ddm. O da face i kullanım amaclı kullansan veririm ama öle yapmıcaksn beni kontrol için istiyosn dedi. E haklı. Veririsem daha da tetiklerim dedi. Öyle dedm. Çok kötü bi durumdayım.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 


Canım niye böylesin ki sen? Whatssapım da var facemde hatta ortak, keşke tek tek açsaydık ama erkek arkadaşım genelde kendisininkin de değil de benim facem de olduğu için böyle açtık. Niye böyle sürekli yanlış birşeyler yapacakmış gibi tedirgin oluyorsun ki? Bu sıkar karşı tarafı bir süreden sonra, tahammülsüzleştirir, kendine özgüvenin olmalı, ne kadar özgüvenin olursa ne yapıp ne ettiğini de o kadar az umursarsın. :26:
 

Keşke olabilsem rahaat. Bu arada mesaj attı. Sadece erkekler oldgnu sölemeyi unuttum die :) bnde bn üzülmiyim die mi böle diosn ddm. Grupla diye nie ddn o zaman ddm. Yoo grup erkekleri iştee dedi. Şapşal :)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Nacizane fikrim erkekleri böyle sıkarsanız asla huzur bir ilişki sağlayamassınız , ben kendimden örnek verirsem asla arkadaslarıyla bulusmasına kızmam o zaten bana bilgisini verir bende tamam derim oda bana karısmaz arkadaslarımla bulusmama ikimizde birbirimizin ne yaptığın biliriz ,, arkdasın da dediği gibi özgüvenin tam olsun o sana bilgi verdiği zaman tamam hayatım iyi eğlenceler de zamanını gecirmeye bırak ,, öyle rahat edemessin...karsındakinide bir süre den sonra bezdirirsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…