- 8 Nisan 2013
- 119
- 18
- 48
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
Daha çok erken düşünmek için :) ama fikir sahibi olursun fena olmaz :) yaza kadar çok vaktin var emin ol kafandan binlerce şey geçer kıyafet olsun tepsi olsun :) o yüzen acele etme akışına bırak
Merhaba kızlaaaaar,
Kısmetse önümüzdeki yaz (Muhtemelen Temmuz ayında) beni istemeye geleceklerr :)
Çok heyecanlıyım. Ne yapmak, ne almak gerek nasıl ağırlamalı misafirleri bi beyin fırtınası yapalım,
Kimler yazın söz/nişan yapıyor?
Bu arada söz ile nişan arasında ne fark var yahu, biri bana açıklasın
Not: Biz istanbul'da yaşıyoruz müstakbel sözlüm ile, çalışıyoruz ve okul var.
O Karadenizli, biz Egedeyiz, misafir edeceğiz ailesini evimizde ama nasıl yürür bu işler?
Söze geldiklerinde nasıl ağırlamalıyız? Bohça filan nasıl yapılır?
Haydi birlikte konuşalım
Şimdiden hayırlı olsun canım.Benimde yaz girmeden söz olacak.Sanırım söz ile nişan arasında fark;söz istemeye geldiklerinde aile arasında yüzük takıosun,nişanda ise salon,orkestra daha geniş bir topluluk,davetiye vs unsurlar girio.
Geçen gün bir tanıdığım sözlendi.Onlarında mesafe çoktu.Ama söz takılmadan önce erkek evi gelip tanışıldı.2.gelişlerinde Allah'ın emri kondu.Mesafe çok olduğundan yemek filan yemişler.Sonrada yüzükleri takıp dönmüşler.
Bohçayada bildiğim kadarıyla iç çamaşırı,parfüm,pijama ,traş seti,gömlek ,kravat,mendil konulabiliyor-
Anladım canım, sağolasın, mesafe olduğu için dediğin gibi bir gelecekler şöyle 1 hafta filan misafirimiz olucaklar gibi gözüküyor :)
bunun içinde tanışma isteme, yüzük olur. Öyle orkestralı salonlu nişan istemiyorum gereksiz masraf olacak :/ evime eşya alırım onu yapana kadar diye düşünüyorum :) acaba isteme olduktan sonra kızlar arasında bi buluşma yapıp müzikli oynamalı bir şey mi yapsak diyorum :)
Bizim de yazın tanışma, söz, nişan olacak, öbür yaza da düğün olacak inşallah :)
İkisi arasında zaman fazla olduğu için çeyiz, eşya kısmını seneye ayırdım yaza kadar ne yapsam ki :)
Nasıl giyinmek lazım :) Güzel söz tepsisi filan nerden alabilirim ki??
İstendikten sonra gençler dışarı eğlenmeye gidiyor genelde.Ama kızlar arasındada buluşma güzel bir fikirmiş:)Ya da kına gecesi yerine kızlar gelin hamamı yapıyor düğünden önce.O çok güzel oluyormuş:)
Biz isteme sözü bir yapıp nişanıda sonra bir cafe tarzı bir yerde (küçük ama)ya da dışarda ailelerle bir yemek tarzında düşündüköyle eğlence falan olmadan yüzükleri takıcaz sonra biz arkadaşlarla gideriz eğlenmeye. Sözde de kıza tek taşı takılıyo erkeğe de istenirse bir yüzük. şu an herşey belirsiz olduğundan tarih olarak ben de bir alsam diyorum bişeyler bi daha var diyorum karıştım kaldım :44:
aynen aynen ortada kaldım ben de :) erkek yüzük alacak, çikoleta, çiçek alacak, bizim de önceden söz tepsisi, fincan filan mı almamız gerek :) elbise kılık kıyafet yaklaşınca alırız :) Gelenlere verilecek başka bir şey olur mu ki ??
şimdiden hayırlı olsunnn :)) bizde 2014 mayıs söz, haziran gibi de nişan düşünüyoruz. 2015 te de düğün Allah nasip ederse :)) seni çok iyi anlıyorum tam olarak ne yapılır bilmiyorum ve çok heyecanlıyım.. bende de aynı durum var erkek tarafı eskişehir de biz istanbulda. tanışma ve söz iki aşamada olcak bizde git gel zor olur belki bizde de kalmalı olur ama nasıl olur bilmiyorum, kız evinde kalınması doğrumu, olur mu şüphelerim var belkide 2 kez gidip gelirler.
ben söz ve nişanı ayrı düşündüğüm için bohça verme kısmı nişan zamanı olur.. sadece onun için aklıma yatan bir fikir var.o da şu bohçalar için sandıklar oluyor deri kaplamalı felan onu çok gereksiz buluyorum. iki tarafta valiz alıp ona koysa mesela kıza gelicekk bohçada valiz pembe kırmızı vb. gibi renklerde, erkeğe gidicek olan mavi siyah vb. gibi renklerde olsa hem onları ileride seyahatlerimizde kullanabiliriz :)))
Eki Görüntüle 878678 Eki Görüntüle 878679
Merhaba kızlaaaaar,
Kısmetse önümüzdeki yaz (Muhtemelen Temmuz ayında) beni istemeye geleceklerr :)
Çok heyecanlıyım. Ne yapmak, ne almak gerek nasıl ağırlamalı misafirleri bi beyin fırtınası yapalım,
Kimler yazın söz/nişan yapıyor?
Bu arada söz ile nişan arasında ne fark var yahu, biri bana açıklasın
Not: Biz istanbul'da yaşıyoruz müstakbel sözlüm ile, çalışıyoruz ve okul var.
O Karadenizli, biz Egedeyiz, misafir edeceğiz ailesini evimizde ama nasıl yürür bu işler?
Söze geldiklerinde nasıl ağırlamalıyız? Bohça filan nasıl yapılır?
Haydi birlikte konuşalım
Bizim de yazın tanışma, söz, nişan olacak, öbür yaza da düğün olacak inşallah :)
İkisi arasında zaman fazla olduğu için çeyiz, eşya kısmını seneye ayırdım yaza kadar ne yapsam ki :)
Nasıl giyinmek lazım :) Güzel söz tepsisi filan nerden alabilirim ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?