- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #18.001
nasıl teklif etti kız, anlatsana detaylıı
beğendim canım, çok zarif duruyor
bu arada fotoları yükledim aynı msja
ya işte biz studyoda tanısmıstık il orda gördüm asık oldum tavladım kısa bir sürecti
gitar caldım sarkı söyledim o da bateri basındaydı
ben teklif edeceğini biliyordum zaten
sonra güller kurutmuş yıllarca bugün için
kafamdan aşağı döktü onları bi güzel
ordan da teklif etti ordan da yemeğe gittik
bu kadar
gördüm gördümmm, yakışmışş, güzel günlerde kullan inşallah
ben kolay kolay kaybolmam artık gibi geliyor ama büyük konuşmayım da şimdi başıma gelmesin
korktuğum gibi küçük olmadı görünce bir oh çektim valla :)
taşının büyüklüğü makul benim için :)
sağol canım :)
oo neler duyuyorum teklif mi geldi yoksaçok sevindim canım çok hayırlısı olsun
inşallah başına gelir ohh çok büyük konuştun
bi önceki sayfada canım resimler
oo neler duyuyorum teklif mi geldi yoksaçok sevindim canım çok hayırlısı olsun
bugun çocuk evlilik muhabbeti yaptı kalbime iniyordu zatenne dedim de konuyu kapattım hiç hatırlamıyorum
sağol canım çok teşekkür ederim
sende tek taşlılar kervanına katıldın canımcım insan çıkarmak istemiyor ilk günler
Aman başlarda tut canım sen dur arıza çıkarma bana da özelden at fotoyu bende merak ettim benim neyim eksikbenim kafayı biliyorsun yavrum, biraz sorunlu çalışıyor bu konudayani biraz sinir bozucu olabiliyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum genelde
ne görevi ne başı kız
aa nasıl ne dedi evlilikle ilgili ayy çok heyecanlı
Hayırlı olsun canım çok sevindim devamı da bir an önce gelir inşallah da beklemezsin biz gibiKızlar ben de evlilik teklifimi aldımm tektaşımı kaptım sonunda
eveeet :) ben de çıkarmak istemiyordum ama parmağıma büyük :) küçültülecek çıkarmak zorunda kaldım :) 1-2 haftaya geri gelecek inş :)
o kadar arıza yapıyorum ama yok, geçen gün boşuna uğraşma kolay pes etmem, kolay kaçmam ben dediAman başlarda tut canım sen dur arıza çıkarma bana da özelden at fotoyu bende merak ettim benim neyim eksik
Burada topiği kolluyorum ya siz yokken
Hayırlı olsun canım çok sevindim devamı da bir an önce gelir inşallah da beklemezsin biz gibi
benim çanta ve ayakkabı düşkünlüğümden bahsediyorduk, bi de parfüm hastalıgımdanbu dana da masraflıymışsın baya dedi, ben de gözün mü korktu deyince, yok ya napalım bogazımızdan kısar yine isteklerini alırız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?