- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.961
aman tanrımmmm, neler duyuyoruzzzz
ben konuşmadım ama o konuştu bu konuyuolsun canım hiç öyle düşünme kısmet bu işler..merak ettim bak şimdi beğendiysen iyidir peki hiç buluşmayı konuşmadınız mı gerçi şehirler farklı dimi
ortada bişey yok kız daha
ben konuşmadım ama o konuştu bu konuyueğer bu haftasonu çalışmasaydı gelecekmişti buraya oyle düşünmüş, ama mesai vermişler. ben de zaten istemiyordum görüşmeyi isabet oldu
face ten atayım mı resmini sana
190 boyu varmış, yakışmasa da zorla yakıştırtırızeveeettt çok isterim atbakayım bizim güzel kızımıza yakışıyor mu
ortada bişey yok kız daha
ben konuşmadım ama o konuştu bu konuyueğer bu haftasonu çalışmasaydı gelecekmişti buraya oyle düşünmüş, ama mesai vermişler. ben de zaten istemiyordum görüşmeyi isabet oldu
face ten atayım mı resmini sana
190 boyu varmış, yakışmasa da zorla yakıştırtırız
tabi canım laf onlar önemli olan anlaşmaksen yine görüşme tekliflerine fevri cevap verme gelsin görüşün ayol ne olacak
tabi canım laf onlar önemli olan anlaşmaksen yine görüşme tekliflerine fevri cevap verme gelsin görüşün ayol ne olacak
tamam kuzuummmm
ben zaten cevap vermiyorum, geçiştiriyorum sadece
ben tanışma şeklimizden rahatsızım işte tek sıkıntım o, o yuzden sürekli bi atar halim var. onu bi atlatabilsem iyi olacak da elimde degil. zorla benimle görüşüyormuş gibi hissediyorum
selencimiee katılıyorummm, kestirip atma, bi kere buluş görüş bakalımmm
bak benim yakın arkadaşım da aileler vasıta oldu, telefon-mesaj-face üzerinden tanıştılar önce, sonra çocuk geldi buraya görüştüler falan filan... sonuç, eylülde nişanlandılar, 25 nisanda da düğünleri var
işte sana değişik geliyor ama buda bi tanışma şekli be canımayy beğendim ben vallam tipini inş içi de güzeldir de olur bu iş hayırlısı olsun çok sevinicem olursa eğer
eğer ben kaçırmazsam çocugu kaprislerimle diye de ekleyelim tabi
aman sakın, kaprislerine hakim ol avucuna alana kadar
ay ben onu hiç yapamıyorum yageçen nasıl bunalttıysam çocugu artık, resmen isyan etti
bende isterdim seninle, kafede, durakta, kütüphanede bi yerde tanışmayı ama napayım kısmet buymuş. her seferinde gündeme getirip huzur mu kaçıracaksın dedi, ben aynen böyle kaldım
o yuzden bikaç gündür biraz daha yumuşadım
artık nasıl sürekli bu tanışma olayını açtıysa hakkat isyan etmişbende kızdım sana şimdik
tamam yaa kızma hemen, gönlünü almak için arıza çıkartmıyorum işte bikaç gündür
haa şöyleee
ankarada aynı odada kaldıgım yakın bir arkadaşım var da, bazen msj laşırken falan yanımda oluyor, senin hakkından ancak bu çocuk gelir diyor
hadi bakalım inşallah canım, yoksa sonuçlarına katlanırsın
sonuçları derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?