- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.981
sen benden daha iyi bilirsin kediler yalnızlık vs
ayy tamam tamam elimden geleni yapacam söz
eger ankaraya gelecek olursa mutlaka haberiniz olur canım, onun dışında eğer adamı arkasına bakmadan kaçırtmazsam uzun bi süre böyle devam eder senırımbizi bilgilendir yani arada merak ederim, ama olumsuzluk duymayalım
eger ankaraya gelecek olursa mutlaka haberiniz olur canım, onun dışında eğer adamı arkasına bakmadan kaçırtmazsam uzun bi süre böyle devam eder senırım
şu an sabah günaydın dan gece iyi geceler e kadar msj laşıyoruz, sevgilim olsa bu kadar msj laşmazdık kesin
bu ne yahu biz nişanlıyız günde iki sefer konuşuyoruz eskidik biz eskidikne güzel tüketmeyin bu güzel günleri inş sonu aşk olur yaa inşallah
siz koskoca nişanlısınız artık bık bık ne msj laşacaksınız tel debiz daha birbirimizi tanımaya çalışıyoruz falan çok iş var çok
ben normalde boşlukta oldugum için ilgi gördü mü direk atlarım diye korkuyordum ama neyse ki hala mantıgım varmış bi yerlerde baya frenliyor beni saolsun
olsun özlüyorum işte
yani tabi sen daha iyi bilirsin ortayı bul mantık da çok gerekmiyor aşk da ama olsun, bi zaman sonra seni de kaybederiz
Nurdancımmmm neler duyuyorumay ben onu hiç yapamıyorum yageçen nasıl bunalttıysam çocugu artık, resmen isyan etti
bende isterdim seninle, kafede, durakta, kütüphanede bi yerde tanışmayı ama napayım kısmet buymuş. her seferinde gündeme getirip huzur mu kaçıracaksın dedi, ben aynen böyle kaldım
o yuzden bikaç gündür biraz daha yumuşadım
Ben gece burdayım canım hep seninle denk gelemedik şimdide evde yokum ama yarından itibaren görev başıceren nerlerde yaa, yine kaybolmuş ortalıktan
Nurdancımmmm neler duyuyorumKızlara katılıyorum fevri davranma çok bak bu yazdığına bende kızdım Kısmetinin nerden nasıl olacağını bilemezsin pozitif ol ay hayırlısıdır inşallah ne sevinirim senin adına
ne görevi ne başı kızBen gece burdayım canım hep seninle denk gelemedik şimdide evde yokum ama yarından itibaren görev başı
Kızlar ben de evlilik teklifimi aldımm tektaşımı kaptım sonunda
gözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsun
Kızlar ben de evlilik teklifimi aldımm tektaşımı kaptım sonunda
sağol canım.. bizim ilk tanıştığımız yerde teklif etti :)
tektaşım bana büyük canım yaw 8 numara yokmuş tekrar gitti atölyeye tekrar yapılacakmış
ama yine de elimde fotosu var göndereyim 1 sn bekler misin
sağol canım.. bizim ilk tanıştığımız yerde teklif etti :)
tektaşım bana büyük canım yaw 8 numara yokmuş tekrar gitti atölyeye tekrar yapılacakmış
ama yine de elimde fotosu var göndereyim 1 sn bekler misin
Eki Görüntüle 1281776 Eki Görüntüle 1281777 Eki Görüntüle 1281779
güzel günlerde kullan canım hep mutlu olun
inşaAllah canım sağol beğendin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?