- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #18.021
olsun kaptın tektaşı bi iki haftacık beklersin
sonuçta bundan sonra ömür boyu takacağız inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun kaptın tektaşı bi iki haftacık beklersin
Amanın çocuk tam senlik canım bence tamam at giriyorumo kadar arıza yapıyorum ama yok, geçen gün boşuna uğraşma kolay pes etmem, kolay kaçmam ben dedi atayım hemen canım önceden gönderdiğin mail adresine
benim çanta ve ayakkabı düşkünlüğümden bahsediyorduk, bi de parfüm hastalıgımdan bu dana da masraflıymışsın baya dedi, ben de gözün mü korktu deyince, yok ya napalım bogazımızdan kısar yine isteklerini alırız dedi
Ay ne kadar güzel canım ya inşallah istediğiniz gibi olur çok beklemeden evlenirsiniz
sağol tatlım inşaAllah 6 ay içinde nişa düğün olup bitecek gibi
bugun çocuk evlilik muhabbeti yaptı kalbime iniyordu zaten ne dedim de konuyu kapattım hiç hatırlamıyorum
Ay ne kadar güzel canım ya inşallah istediğiniz gibi olur çok beklemeden evlenirsiniz
kız ben bu çocuku sevdim iyi davran
ya sorma, tam benlik. bazen bi trip atıyor gönül alacam diye canım çıkıyor. bazen de kesin tükürecek çarkıma diyorum, alttan alıyor. hala çözemedim kendisiniAmanın çocuk tam senlik canım bence tamam at giriyorum
aaaa kim o kim kızzz kim nolii
ya ben daha bi 2 3 sene en az istemiyorum evlilik, düzenimi kuramadım daha. para lazım, ofis açmam lazım falan. bu arada evlilik koca vs hiç istedigim bişey degil de ondan sanırım. elim ayagıma dolanıyor resmen
yavrum korkma bu kadar yaaaa
ya hakkımdan geliyor diye diyorsun dimi
ya sorma, tam benlik. bazen bi trip atıyor gönül alacam diye canım çıkıyor. bazen de kesin tükürecek çarkıma diyorum, alttan alıyor. hala çözemedim kendisini
gönderdim bu arada resmi
evvet aynen öyle hahaahaa
ama sen de kim bilir neler diyorsundur ona trip atıyordur Gördüm canım tipide müsait sana bence değerlendirin birbirinizi baksana iyi gibi konuşmaları falanya hakkımdan geliyor diye diyorsun dimi
ya sorma, tam benlik. bazen bi trip atıyor gönül alacam diye canım çıkıyor. bazen de kesin tükürecek çarkıma diyorum, alttan alıyor. hala çözemedim kendisini
gönderdim bu arada resmi
o kadar arıza yapıyorum ama yok, geçen gün boşuna uğraşma kolay pes etmem, kolay kaçmam ben dedi atayım hemen canım önceden gönderdiğin mail adresine
çocuga da kendimi bir anlattım ki, valla benle neden konuştugunu anlamıyorum
oo neler demiyorum ki uyuza bugun ben dırdırcıyım dedim, valla çekemem döner arkamı giderim, sen kendi kendine konuşursun dedi dedim çok açık sözlüymüşsün tebrik ederim seni bu arada boyu da 190 mış, ben en çok bunu sevdimama sen de kim bilir neler diyorsundur ona trip atıyordur Gördüm canım tipide müsait sana bence değerlendirin birbirinizi baksana iyi gibi konuşmaları falan
nedense bütün arkadaşlarım öyle diyortuttum ben bu yeni arkadaşııı
gördüm canım, cevap da yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamış mıyımxyzt-5544 canım sana alıntı yaptım görmedin mi aceba
onun da kafa pek çalışmıyor o zamandemekki o da değişik tip bu tarzı seviyoree zaman
Bak ne güzel açık sözlüler her zaman br sıfır öndedir bence canım sorun değil diyip sonra gerçek yüzünü gösterse daha kötü 1.90 boy iyidir benim sözlümün boyu da 1.90oo neler demiyorum ki uyuza bugun ben dırdırcıyım dedim, valla çekemem döner arkamı giderim, sen kendi kendine konuşursun dedi dedim çok açık sözlüymüşsün tebrik ederim seni bu arada boyu da 190 mış, ben en çok bunu sevdim
nedense bütün arkadaşlarım öyle diyor
gördüm canım, cevap da yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamış mıyım
onun da kafa pek çalışmıyor o zaman
Bak ne güzel açık sözlüler her zaman br sıfır öndedir bence canım sorun değil diyip sonra gerçek yüzünü gösterse daha kötü 1.90 boy iyidir benim sözlümün boyu da 1.90
bende şimdiden gerçek yüzümü gösteriyorum işte de yok kaçmıyor bi türlü benden
benim boy da 170, 190 ı karşılarım sorun olmaz da çok değnek gibi lan, kapılardan sığmaz diye korkuyorum
halam birini bulmuş bana canım da 2 haftadır msj laşıyoruz işte bakalım kısmet
ya ben daha bi 2 3 sene en az istemiyorum evlilik, düzenimi kuramadım daha. para lazım, ofis açmam lazım falan. bu arada evlilik koca vs hiç istedigim bişey degil de ondan sanırım. elim ayagıma dolanıyor resmen
oo daha iyi işte e o seni gördümü canıım ne düşünüyorsunuz anlat yahu Benim boy 1.60 ben bile karşılıyorum topuklularla da daha iyi oluyorum merak etme yani, sığıyorlar sorun yok canım hemde çok iyi duruyor yanındabende şimdiden gerçek yüzümü gösteriyorum işte de yok kaçmıyor bi türlü benden
benim boy da 170, 190 ı karşılarım sorun olmaz da çok değnek gibi lan, kapılardan sığmaz diye korkuyorum