- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.201
ay teşekkür ederim canım o senin güzelliğinne güzelmişsin kız sen maşallah
öyle olmuyo işte : / ya da yaşadığım şeyler beni çok bunalttı bilmiyorum umarım düşüncelerim değişirBence harika birşey neden korkunç olsun ki sevdiğin adamla aynı evi aynı hayatı paylaşacaksın
Hmm ne kadar ki ben bilmiyorum orayı
Bence harika birşey neden korkunç olsun ki sevdiğin adamla aynı evi aynı hayatı paylaşacaksın
Hmm ne kadar ki ben bilmiyorum orayı
Değişir mutlaka canım kötü şeyler düşünme zor günler geçirdin ondan korkuyorsun.. Arada herkese olur o sonuçta evin içinde tanıyacaksın onu yeni yeni huylarınız ortaya çıkacak bunlar elbette korkutur ama sevgi saygı ve aşk varsa hepsi hallolur gibime geliyor benimöyle olmuyo işte : / ya da yaşadığım şeyler beni çok bunalttı bilmiyorum umarım düşüncelerim değişir
5000 mi Allahım millet uçmuş ya kına için hemde düğünde değil5000 bini geçer sanırım canım tam da bilmiyorum arkadasımın olmuştu düğünü orda da fiyatı net bilmiyorum ama ilk orayla görüşücez..iki tarafa da yakın çünkü..
beşevler carrefour un orda canım..
5000 mi Allahım millet uçmuş ya kına için hemde düğünde değilAllah yardımcımız olsun
Hmm kınadan konuşunca kına için sandım düğün için olabilir bence 5000 çok değilyaa amin ama o kadar veremem ki canım kına için max 2.500 çıkar benden..
düğün için burayı istiyorum ben
ben ona sarıyom zaten pek etki etkmez bana : D
Hmm kınadan konuşunca kına için sandım düğün için olabilir bence 5000 çok değil
İnşAllah canım ya o bana uyacak mı o durum beni korkutuyorDeğişir mutlaka canım kötü şeyler düşünme zor günler geçirdin ondan korkuyorsun.. Arada herkese olur o sonuçta evin içinde tanıyacaksın onu yeni yeni huylarınız ortaya çıkacak bunlar elbette korkutur ama sevgi saygı ve aşk varsa hepsi hallolur gibime geliyor benim
kaçacak yerim yok mu yasarma sarma artık kocan sayılır üzme eşini aynı evin içine girince yine ona kalacaksın
senin işin daha zor hem nişan hem düğün Allah kat kat yardımcın olsunkazançlar salonlara gidiyor ya sinir olmamak elde değil
Neden uymasın kiİnşAllah canım ya o bana uyacak mı o durum beni korkutuyor
kaçacak yerim yok mu ya
Hiç sorma canım nasıl olacak bilmiyorum burada bir salon gördüm bayıldım nişan için 1250 dediler ama hafta içi olmadı öyle yaparım bana kalsa nikah yeter
biraz şey bişey işte sanki onun dediği herşey doğruymuş gibi davranıyorHiç sorma canım nasıl olacak bilmiyorum burada bir salon gördüm bayıldım nişan için 1250 dediler ama hafta içi olmadı öyle yaparım bana kalsa nikah yeter
Neden uymasın ki
Kızlar siz devam edin yemek yiyip geliyorum
asıl o görsün aile içi şiddet uygulayacam ona : Pmaalesef o atarları evde yap da gör
biraz şey bişey işte sanki onun dediği herşey doğruymuş gibi davranıyorafiyet olsun kuzum
asıl o görsün aile içi şiddet uygulayacam ona : P
çok zor ya inşAllah başa çıkabiliriz zorluklarlabenimki de öyle ayrıca inatçı dediğim dedik biri bazen boğuluyor gibi oluyorum
İnşAllah hepimiz mutlu oluruz canım Allah güç verir inşAllahboşver canım düşünme öyle aile içi huzursuzluk çok kötü..ben eminim çok mutlu olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?