- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #17.221
İnşAllah hepimiz mutlu oluruz canım Allah güç verir inşAllah![]()
çok zor ya inşAllah başa çıkabiliriz zorluklarlakorkunç işte
![]()
inşallah canım nikahta keramet vardır iyi olacak iyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah hepimiz mutlu oluruz canım Allah güç verir inşAllah![]()
çok zor ya inşAllah başa çıkabiliriz zorluklarlakorkunç işte
![]()
Aminnn : ) Salonda olacak canım nikah şapkası alayım mı senceinşallah canım nikahta keramet vardır iyi olacak iyinikahınız salonda mı kıyılacak düğün öncesi mi
![]()
Aminnn : ) Salonda olacak canım nikah şapkası alayım mı sence![]()
1250 süpermiş ayy ben düşünemem orayı bize uzaksınız muhtemelen salonda uzaktır
ama sende illa hafta sonu deme ya artık herkes hafta içi yapıyor millet işten çıkar gelir ne farkeder ki![]()
biraz şey bişey işte sanki onun dediği herşey doğruymuş gibi davranıyorafiyet olsun kuzum
![]()
Ben nikah şapkasına bayılıyorum yahuAminnn : ) Salonda olacak canım nikah şapkası alayım mı sence![]()
Evet canım bizim burda size çok uzakOlmadı öyle yaparım artık gelmek isteyen gelsin ama sırf bu yüzden gelemeyen olursa çok üzülürüm..
evet ama erken kalkarlar bu seferhiç merak etme canım gelmek isteyen kişi hafta içi hafta sonu dinler mi hiç![]()
evet ama erken kalkarlar bu seferBenim arkadaşın nişan ve kına salonunu 500e tuttu kaplıkayada fakat yıkılacakmış artık vermiyorlar şans iştte
![]()
Fsm tarafı çok pahalı ki canımo taraflarda uygun galiba fiyatlar baksana iyiymiş vallabizim buralar uçuyor tutabilene aşk olsun
![]()
Fsm tarafı çok pahalı ki canımBuralar daha uygun aslında kır düğünü istiyordum ben ama fiyatlar onda da çok uçuk
![]()
Pazar günü annemin arkadaşının oğlu evlendi goldda gerçekten harika canım onlar 6000e tuttmuşlarama biz neden isteklerimizi gerçekleştiremeyceğiz ki düğün olayındabende gold düğün salonunda istiyorum hemde çokkk otel kısmında 8000 bincikmiş
![]()
Pazar günü annemin arkadaşının oğlu evlendi goldda gerçekten harika canım onlar 6000e tuttmuşlarİkramlar çok güzel mini pizzalar falan
![]()
hafta içi 8000 mievet benimde haziranda arkadaşım evlendi orda haftaiçi olmasına rağmen 8000 dediler..aynen baya da ikramlık çeşidi vardı ama orasının da bikaç değişik salonu varmış demekki fiyatlari değişiyor seçime göre![]()
hafta içi 8000 mio parayla hafta sonu sarperi tutardım brn olsam
birde ona çok diyordum
![]()
Uluyolda canım sgkya çok yakınsarper neresi bilmiyorum benvalla o fiyat canım ama salon aşırı büyüktü gerçi yarısı doluydu ya
![]()
Uluyolda canım sgkya çok yakınAl işte ne gerek var boşa masraf hey Allahım
![]()
Bak işte orası gerçekten çok şık canım güzel bir yer masalar falan da çok şık ben seviyorum orasınıdur orası da aklımda olsun düğün için ilk defa duydum içi nasıl güzel mi![]()
Bak işte orası gerçekten çok şık canım güzel bir yer masalar falan da çok şık ben seviyorum orasınıPist biraz daha küçüük sadece diğerlerine göre sanırım
bilmiyom ki heves ettim : (şimdik ben onu pek sevmiyorum ama sen bilirsin tabi duvak yeterli olmaz mı![]()
Hafta sonu 7500 canım çok değil aslındafiyatta uçuktur o zaman![]()