- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.241
hatırlamıyom ki şu an hatasının farkında olup olmadığını başım ağrıyorEvet canım bizim burda size çok uzakOlmadı öyle yaparım artık gelmek isteyen gelsin ama sırf bu yüzden gelemeyen olursa çok üzülürüm..
Sağol canım
Benim sözlümde öyle anlayabiliyorum seni ama hatasını falan kabul ediyor senin nişanlında ediyorsa özür dileyebiliyorsa onu da halledebilirsiniz
Kıyamam ya ama bence evlilik farklı aslında biraz da şans bence bu işler evlennce daha iyi olanda var daha kötü olandahatırlamıyom ki şu an hatasının farkında olup olmadığını başım ağrıyor
nasıl görmedin ya nasıl görmezsin beni nasılBen nikah şapkasına bayılıyorum yahuSeni görmedim hiç yüzünü falan bilmiyorum ama bazılarına inanılmaz yakışıyor Yalnız salonda olacaksa şapkayı ne zaman takacaksın gelinliğin üzerine duvak olacaksa
bilmiyom ki heves ettim : (
İnşAllah hepimizinki çok çok çok çok iyi olur kuzucumKıyamam ya ama bence evlilik farklı aslında biraz da şans bence bu işler evlennce daha iyi olanda var daha kötü olanda
Hafta sonu 7500 canım çok değil aslındaHafta içi 8000i varsayarsak
benimkine söyle onu birde : D Kafayı yiyecek yakındaheves ettiysen tabi ki almalısın bi kere olacak içinde bişey kalmasın
nasıl görmedin ya nasıl görmezsin beni nasılnikah 9 buçukta olacak canım duvakla girip şapkyı taktırayımdiyorum ama emin değilim : / 3-4 gündür baya yedim ya gelinliğe sığmazsamm bi paket halley yedim hani şu 8 li paketler var ya
İnşAllah hepimizinki çok çok çok çok iyi olur kuzucumbana bi korku filmi söyleser misin canım çoktandır izlemedim :/ birde sende face aç : (
Gizlisin canımhatunlar ben çevirim içi görünüyo muyum yoksa gizli miyim
3e de var 5e de canım iyice araştırmak lazımkafamda 7000 ler 8000 ler sıyırdım valla
3e de var 5e de canım iyice araştırmak lazım
bizim burası uzak olmasa 1250ye hallederdik hafta içimümkünse benim kınama 2 ler olsun gerisine karışmam
arkadaşının arkadaşıyım işte aaa hani şu aslı varya işte onun arkadaşı il dışında yaşıyorum arkadaşımı görmek için geldim sen de oradaydın tanıştık kaynaştık ve face friends i olmaya karar verdik işte bu kadarCanım benim facem var ama ortak sizin için yalan bulmam lazımSen buraya hiç atmadın ki foto nasıl göreyim
Canım aç dabbe izle çok iyi geliyor 5i izledin mi nete gelmiştir
Aaa doğru ya hatırladım canım valla kusura bakma aklım gidiyor bu aralararkadaşının arkadaşıyım işte aaa hani şu aslı varya işte onun arkadaşı il dışında yaşıyorum arkadaşımı görmek için geldim sen de oradaydın tanıştık kaynaştık ve face friends i olmaya karar verdik işte bu kadar
atmıştım avatara koymuştum
ama o çok korkunçlu olmaz mı ya biraz şeye kayıyor ben psycho olurum onu izlersem
bizim burası uzak olmasa 1250ye hallederdik hafta içi
Aaa doğru ya hatırladım canım valla kusura bakma aklım gidiyor bu aralarson yarım saati çok korkunçlu ama film çok güzel izle bak
Ben kaçıyorum kızlar sözlümle alışveriş keyfi yapcam 12ye doğru gelirim buralarda olursunuz inşallah
iyi eğlenceler bebekAaa doğru ya hatırladım canım valla kusura bakma aklım gidiyor bu aralarson yarım saati çok korkunçlu ama film çok güzel izle bak
Ben kaçıyorum kızlar sözlümle alışveriş keyfi yapcam 12ye doğru gelirim buralarda olursunuz inşallah
ediyomhadi gel ekleşelim at faceini bana
düşünme evresindeyim : D
hani bize hani bizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?