- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.181
çatlayacaksın meraktan : Dekleyebilirsin ne diyim canım ama buraya resim at demeayrıca o düğün resimlerini görücem çıkarın yok hele ki nurdan da gelirse düğüne, oynarken isterim sizden foto
Hesabımı kapatmıştım ben : P napıyon nasıl gidiyorAman da aman sen uğrarmıydın buralara
Aynı canım benim.. Seni sormalı az kaldı valla artık evli bir hatun olacaksınHesabımı kapatmıştım ben : P napıyon nasıl gidiyor
Prenses diye hatırlıyorum canımÇok da hoştu hem.. Fazlasına gerek yok zaten birde melodi var orasıda güzel yemekli2500 ama extramı değil mi bilmiyorum araştırmak lazım
çatlayacaksın meraktan : D
Valla evet canım katılıyorum sen kına salonunu düşün boşverprensese gitmiştim bende beğenmiştim biz yemekli düşünmüyoruz zaten de fiyat kabarık olmasınaman gerçi karşı taraf düşünsün bunu da ben stres edecek değilim
Valla evet canım katılıyorum sen kına salonunu düşün boşver
Girişme canım da araştır sen yine de aklında bulunsun zorlanmazsınişte düğün salonunu bulmadan kınaya da girişmek istemiyorum
bende aynı canım yorgunum dün ankaraya gittim nikah işlemleri için tüm gün yollarda ayakkabı vurdu iyileşmesini umut ediyorum yoksa çok fena olacak : / evet evli olacam korkuyom benAynı canım benim.. Seni sormalı az kaldı valla artık evli bir hatun olacaksınGelinlik kaftan herşey alınmış çok sevindim bol bol foto bekliyorum bak senden
10 gün sonra görürüm seniçatlamayacağım işte geçti gitti ohh
Vazelin var bilmem bilirmisin küçük kırmızı kutuda çok iyi geliyor varsa onu sür çok iyi geliyor.. Neden korkuyorsun kibende aynı canım yorgunum dün ankaraya gittim nikah işlemleri için tüm gün yollarda ayakkabı vurdu iyileşmesini umut ediyorum yoksa çok fena olacak : / evet evli olacam korkuyom benekleyecem canım inşallah
10 gün sonra görürüm seni
bilirim canım deneyeyim sağolVazelin var bilmem bilirmisin küçük kırmızı kutuda çok iyi geliyor varsa onu sür çok iyi geliyor.. Neden korkuyorsun ki
10 gün sonra görürüm seni
Girişme canım da araştır sen yine de aklında bulunsun zorlanmazsın
bilirim canım deneyeyim sağolkorkuyom işte korkunç değil mi
ediyomsanki sen beni merak etmiyorsun
karlıtepe salonları da var o da baya güzel ama pahalı
ediyomhadi gel ekleşelim at faceini bana
dimi ama dimi : D iki ucu şeyli değnek resmenkorkunç korkunç katılıyorum sana
dimi ama dimi : D iki ucu şeyli değnek resmen
dimi ama dimi : D iki ucu şeyli değnek resmen
ben ona sarıyom zaten pek etki etkmez bana : Daynen her açıdan korkunçgerçi seni kötü etkilemiş olmayayım kalmış şurda sayılı gün sonra bide benim yüzümden müstakbel kocana sarma
bilirim canım deneyeyim sağolkorkuyom işte korkunç değil mi
sanki sen beni merak etmiyorsun
karlıtepe salonları da var o da baya güzel ama pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?