2014 Yarenleri! :)

az kaldı bebeğim evet son 6 hafta işte.. aminn kuzucum aminnn
 
bnde seni yerim kiz sende tatlsn balim ama safak da dedgn gbi ayri bi tatli hehe vay be 28 massallah az kalms balim darisi bizlere.olsun :)
 
merhaba canım.. hosgeldin.. Anlat bakalım gnün nasıl geçti iyimisin? geçen yıl bu gece bindirmiştim . Seni öyle iyi anlıyorum ki. Bence fazla oturma yat.. zme fazla kendini lütfen.
Gunum nasil gecsin okuldaydim aklimdaydi hep son gundu sonucta.. Oda hasta bogazlarindan bi iyilestiremedik orda daha kotu olur diye korkuyorum.. iyi olamiyorumki keske o gun daha cok sarilsaymisim deyip kendime kiziyorum uyumaliyim yoksa dahada kotu olucam biliyorum .. Sagol canim destegin icin
 
oooo efuliiiim giresuna gelmişsin sevdiceğimin memleketine 30 dan dusunce cok cabuk geçiyor sadece 10 da takılıyorsun biraz oda cok az kaldığı için :)
Çok şükür canım Bugünleri gördük . Gerçekten son zamanlar daha ağır kaplumbağa hızıyla geçiyor sanki.
Çok şükür askerine kavuştun daha nasıl bitecek nasıl kalcak diye Konuşurken bırakmamak üzere sarılmak nasip oldu.zaman gerçekten geçiyor.
Darısı bizlere inşallah canım güzel günler bizim olsun
 
o duygu hepimizde oluyor cnım emin ol.. gecmıse bakıyorsun keşke dıyorsun kırmasaymışım onu hiç keşke daha cok sarılıp opseymısım. İnan dun gibi aklımda bu dusunceler. ama bi zman sonra askerlik kolaylaşınca geçiyor o dusunceler sadece safagına odaklanıyorsun. Vee oda birgn bitiyor elbet. Kİmleri gönderidik kimler dönmedikii.. rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın sevdiğini..
 
Güneşçiiimm Allah kavuştursun güzeliiim,Rabbim sağ gidip selaamet getirmeyi nasip etsin inşallah. Hepimizinkine içinde de seninkine canımm
Amin canimm aminn burdaki yarenlerimiz icinde oyle.. Cok daha iyi anladim bu durumu.. Ne kadar zormus .. bir an once yapsin gelsin.. Saglicalikla hayirlisiyla tek istegim..
 
öyle valla efulim.. şaka gibi geliyor insana sona gelince. Diyorsun hangi ara gönderdim hangi ara geldi. Ama o sırada çektiklerini bir sen bi allah biliyor. Dogum sancısı gibi bişey bu ya vallaa.. :) Darısıııııı burdaki ve dısadaki tüm yarenlere annelere canım.. inşallahj gzel günler bizi bekliyor..
 
bnde seni yerim kiz sende tatlsn balim ama safak da dedgn gbi ayri bi tatli hehe vay be 28 massallah az kalms balim darisi bizlere.olsun :)
Âmin kuzum.sağsalim kavuşalım artık.geçen günlerin Acısını çıkartalım .
Bu zorunlu ayrılık insanı olgunlaştırıyor.gönlüne koyduğun adamın değerini daha da bir öğretiyor .rabbim sarılmayı nasip etsin tez zamanda :)
 
aynen kuzum smdikler byle kiz fazla zaman gecmeden hamile.kalyorlar evkndktn snra :) darisi sana bzlere olsun balim sevdgnden cocuk olmasi ne kadan guzel bi duygu RABBKM hepimze yasatsn :)
hahaha vallaa öylee bazen senden çocuğum olsun şarkısı çıkıyor onume hahaha bir etkileniyorum varya o sarkıdan ınsallah o gunleride gösterir rabbim bize.. :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…