- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.435
çok sevindim bir ömür mutluluklar diliyorum cnmEvet tam 1 sene önce sen nasılsın
iyiyim bende iş güç devam. Bir ara giremedim buraya ama bir süredir sıkı takip ediyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim bir ömür mutluluklar diliyorum cnmEvet tam 1 sene önce sen nasılsın
Biz askerlikten kurtulamadık eşimin mesleği olduçok sevindim bir ömür mutluluklar diliyorum cnm
iyiyim bende iş güç devam. Bir ara giremedim buraya ama bir süredir sıkı takip ediyorum :)
aa var mıydı böyle bir planı peki ?Biz askerlikten kurtulamadık eşimin mesleği oldu
3 yıl oldu göreve başlayalı vardı öyle bir plan . Siirt tayin yerimiz Irak’ta görev yaptık afrin Zeytindalı bir sürü şeyaa var mıydı böyle bir planı peki ?
Görev yeriniz neresi?
yıpratıcı bir süreç olmalı. olsun huzur olduktan sonra hepsi atlatılır.3 yıl oldu göreve başlayalı vardı öyle bir plan . Siirt tayin yerimiz Irak’ta görev yaptık afrin Zeytindalı bir sürü şey
Evet çok zor dönemler 6 aydır ayrıydık zaten şehir içi görevleri saymıyorum bile . 1 senede 4 ay anca birlikte uyudukyıpratıcı bir süreç olmalı. olsun huzur olduktan sonra hepsi atlatılır.
neden asker olmayı seçti canım.Evet çok zor dönemler 6 aydır ayrıydık zaten şehir içi görevleri saymıyorum bile . 1 senede 4 ay anca birlikte uyuduk
Öyle tercih ettineden asker olmayı seçti canım.
Normalde işinden memnun değil miydi ?
Çok şükür iyiyim canım benim sen nasılsınbirini görebilmek ne güzel. Geçti bitti valla.
Hepinizle konuşmak istiyorum beraber güzel şeyler paylaştık.
Nasılsın ?
iyiyim bende tatlım. Sende ne var ne yok ?Çok şükür iyiyim canım benim sen nasılsın
Bende evliyim Rabbime bin şükür 8 temmuzda bir yıl olacak inşallah. Tugceyle az zaman var aramızdaiyiyim bende tatlım. Sende ne var ne yok ?
Tuçemiz evlenmiş :)
aa çok sevindim. Bir ömür mutluluklar diliyorum canımBende evliyim Rabbime bin şükür 8 temmuzda bir yıl olacak inşallah. Tugceyle az zaman var aramızda
Allah razı olsun canım çok teşekkür ediyorumaa çok sevindim. Bir ömür mutluluklar diliyorum canım