Gözün aydın canım gözümüz aydın maşallah Rabbim doğumunda da bu sevinci yaşamayı nasip etsin topiğimizin ilk bebişi mi oldu şimdi maşallah
Çok tesekkürler elsezg darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım gözümüz aydın maşallah Rabbim doğumunda da bu sevinci yaşamayı nasip etsin topiğimizin ilk bebişi mi oldu şimdi maşallah
Çatlatma iğnesi olmadan almazlar toplamaya .. Elinde var mı iğne ya da buna dair bişi dediler mi ? Ararlar belki
Helen!
iyi haberlerle gelmişsin!!!
harika!!!
Rabbim kocağına sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah...
Ay umut doldu içim :)
merhaba arkadaşlar,
bende bu ay tüp bebek yaptıranlardanım..ptesi transferim yapıldı,bugün 5.günüm oluyor sanırım.
bu 4.denemem, inşallah bu kez pozitif olur artık.
Kaçıncı kalite, kaç hücreli, kaçın gün embriyosu transfer edildi yazabilir misiniz?
Bi de kaç tane :)
Benim ki 5. Gün embriyosuydu 1 tanesi 1. Kalite diğeri 2. Katiteydi transfer sonrası 7. Gün çizgi gördüm 9. Günü çift çizgi koyulaşınca bhcg baktırdım ama sadece 17 çıktı dr gec tutunmuş olabilir dedi ama hiç umudum yoktu sonra 2 gün arayla baktırdım 27 - 41- 140-420 diye arttı dr pazartesi ultrasonda görmek istiyor hatta 2 kese bile olabilir artışın atak yapmış dedi çok heycanlıyım inşallah görebilirimmmm inşallah hepimiz görebilrizzzz
Hayırlı olsun canım .. Bebeğin inşallah sana sıkı sıkı tutunur .. Benim de salı günü transferim oldu 3. Günüm bugün( ertesi günden başlanıyormuş sayma )
en zor ve heyecanlı kısmı. haftaya ben de yaşayacağım bunları. :26:
inşallah kavuşursunuz bebeğinize, kaçıncı gün transferiydi ve kaç tane transfer edildi size acaba?
Benim ki 5. Gün embriyosuydu 1 tanesi 1. Kalite diğeri 2. Katiteydi transfer sonrası 7. Gün çizgi gördüm 9. Günü çift çizgi koyulaşınca bhcg baktırdım ama sadece 17 çıktı dr gec tutunmuş olabilir dedi ama hiç umudum yoktu sonra 2 gün arayla baktırdım 27 - 41- 140-420 diye arttı dr pazartesi ultrasonda görmek istiyor hatta 2 kese bile olabilir artışın atak yapmış dedi çok heycanlıyım inşallah görebilirimmmm inşallah hepimiz görebilrizzzz
hastaneyeı aradım kan sonucum cıkmıs yarın gece 11 de catlatmayı yapıyorum . ptesı 8 de hastaneye gıdıyorum toplamam var
seninkide hayırlı olsun canım. transferlerimiz arka arkaya olmuş,ne güzel.. inşallah güzel sonuçlarıda peş peşe alırız.
çok klasik olucak ama belirti hissediyomusun hiç :)
teşekkür ederim,inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. bu mübarek ay hepimize şans getirsin.
benim 3.gün embriyosuydu, 2tane 1.kalite
kızalr bısey sorcam mesela ben ptesı yumurta toplatıcamya persembe transfer olursa 3. gun embrıyosumu oluyo 4. gunmu? yanı toplamamnın yapıldıgı gun 1. gun olarak sayılıyomu?
hastaneyeı aradım kan sonucum cıkmıs yarın gece 11 de catlatmayı yapıyorum . ptesı 8 de hastaneye gıdıyorum toplamam var
kızalr bısey sorcam mesela ben ptesı yumurta toplatıcamya persembe transfer olursa 3. gun embrıyosumu oluyo 4. gunmu? yanı toplamamnın yapıldıgı gun 1. gun olarak sayılıyomu?
3. Gün embriyosu oluyor canım ... Sayarken de transfer sonrasından sonra saymaya başlıyorsun
canım hadi hayırlısı :) kaliteli kaliteli embriyoların olsun inşallah :)
canım toplama günü sayılmıyor :) perşembe 3. gün oluyor tatlım :)
Kaçıncı kalite, kaç hücreli, kaçın gün embriyosu transfer edildi yazabilir misiniz?
Bi de kaç tane :)
merhaba arkadaşlar,
bende bu ay tüp bebek yaptıranlardanım..ptesi transferim yapıldı,bugün 5.günüm oluyor sanırım.
bu 4.denemem, inşallah bu kez pozitif olur artık.
Kızlarr iyi haberlerle geldim kan testimi tekrar ettim 140 tan 425 e çıkmış sanırım tutunmuş inanın ilk gün o kadar ağlamıştım ki çünkü degerim 2 gün sonra 17 den 23 e yükselmişti sonra 41 e sonra 140 a ve şimdide 425 olmuş çıkmaz diyip kendinizi harap etmeyin benim gibi.. Çok bakıyordum bu siteye degeri düşük yükselip sonra normale dönen var mı diye belki birileri okuyunca umut olur diye paylaşmak istedim..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyy maşallah canım ne güzel haber aldım yaaaa helen ve sendennn RABBİMMM kollarına alacağın günüde nasip etsin sağlıklı sıhatli bir 9 ay geçir inşallah bitanemmmm çok mutlu oldum
süper nix.. dilerim en iyisi en kaliteli bissürü yumurtan olur .)
Benim transferim dün gerçekleşti 2 tane 2. kalite 6 hücreli embriyom transfer edildi..
Klasik yine sinir oldum hastaneme. bana hangi kalitede kaç hücreli embriyo transfer edileceğini transfer sandalyesine oturduğumda söylediler! Doktorum zahmet edip önceden bilgi vermedi! embriyologlardan da bilgi alamadım. Belki ben onları dondurtup bir kez daha ilaçla yumurta geliştirme evresini tekrarlayalım, belki 1. kalite elde edebiliriz. olmadı 2. kalitelerle yola devam edelim diyecektim!!!!!
sinir oluyorum inan bana!
transferden önce mutlaka hangi kalitede kaç embriyon var öğren nix.. bilerek gir transfere. Bende sandalyedeyken ve aletler vs takılmışken embriyolog geldi bağıra bağıra "bebekleriniz geldi 2 tane 2. kalite 6 hücreli" dediğinde, beynimden vurulmmuşa döndüm ve mutlu olmam gerekirken aşırı moralsiz ve ağlaya ağlaya terkettim amelyathaneyi!
önce bil, bilerek gir oraya ve benim yaşadıklarımı yaşama tamam mı?
yüreğim seninle...
Kafunder... Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim tamamına erdirsin inş...
Bugün 2 güzel haber aldım umut oldunuz bana ve nicemize...
:) ayy... süper bişe bu....
darısı tüm isteyenlerin başına inş...
anladım kızlar bayramda yatışta olucam yani. bayramın 2. günü 12. günüm oluyo a çifte bayram yapıcam yada hüsran inşallah çifte bayram yaşarız hepımız eğer hamile kalırsam tutarsa dogumum nisan ortasına geliyo. ben 2.5 ay once 20 nisanda 24 yasındakı tek erkek kardesımı trafık kazasında kaybettım. eger tutarsa kardesımı kaybettıgım ay olan nısan ayında allhım bana yenı bır can vermıs olacak.
Slm chileque... Benimde salı günü oldu transferim.. 3. Gün embriyoları .. 1 tane 8 hücreli 2.kalite.. 1 tane 7 hücreli 2.kalite transfer edildi ... Dr um bana girmeden söyledi, ama yapacak başka bişeyim yoktu en iyi yumurtalarım onlarmış ... 1 tane de blsto gitmiş onu dondurduk... İnşallah tutunurlar bize sıkı sıkı.. Umutsuz olmak istemiyorum ama hiç bişi de hissetmiyorum .. Daha belirti aramak için çok mu erken ki
3. Gün embriyosu oluyor canım ... Sayarken de transfer sonrasından sonra saymaya başlıyorsun
anladım kızlar bayramda yatışta olucam yani. bayramın 2. günü 12. günüm oluyo a çifte bayram yapıcam yada hüsran inşallah çifte bayram yaşarız hepımız eğer hamile kalırsam tutarsa dogumum nisan ortasına geliyo. ben 2.5 ay once 20 nisanda 24 yasındakı tek erkek kardesımı trafık kazasında kaybettım. eger tutarsa kardesımı kaybettıgım ay olan nısan ayında allhım bana yenı bır can vermıs olacak.
çili kaç gün dünlendim ben transferden sonra 1 hafta izin kullanıcam sonrada bayram tatılı var yanı sonucu ogrenene kadr hıc calısmıcammerhaba htc... dilerim sıkı sıkı tutunur bebişlerin sana...
Belirtiler için çok ama çok erken...
Neyse ki yarın işbaşı yapıyorum ben... kafam dağılacak :)
aminnnn kardeşlerimiz cennetten bi emnanet yollar ınsallah bızebaşın sağolsun, bizim durumumuz çok benziyor, bende geçen sene kaybettim abimi, o yüzden umutla bekledim, aynı anda olacak senle transferimiz sanırım umarım yüce Rabbim bize kaybettiğimiz canımızı tekrar bağışlar.