- 11 Kasım 2015
- 835
- 1.214
- 113
Merhaba. Sizin tedaviniz nasıl ilerledi nasil yöntemler yapıldı bilmiyorum ama bende şöyle ilerledi. Ben tahlillerimi yapip gittiğim için durumumu biliyordum yani amh düşüktü böyle bir gerçek vardı. Kişiye göre yontemimizi doktorum söyledi yolumuz zor ama imkansız değil dedi yani ne umudumuzu kesti nede net olabilir dedi. İletişime gelince Brüksele ilk gittiğimde tedavim başladı ve bize hemşire hatti numarası verdiler ilaçlarımla ilgili tedavimle ilgili her saat arayıp bilgi alabiliyorum. Haftasonu ise p.tesi dönüş yapalim diyorlar. Ve hatta iki üç defa doktorum bile arayip bilgi verdi klinikteki yüz yüze görüşme haricinde telefonla bile İletişime geçtik. Şuan rahim dinlendirmedeyim ve adetle transfer sürecine geçicem. Benim durumum böyle sizin memnun kalmamaniz için üzüldüm. Umarım sizin beklentilerinizi karsilayan bir klinikte kendinizi güvende hissettiğiniz doktorla tedavinizi gerçekleştirirsiniz. İyi günler dilerimBrükseli kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Tam bir para tuzağı ve orada Allah’a emanetsiniz yani tedavi yöntemlerini hiç beğenmedim. Ve yaşım genç olmasına rağmen doktor bizi o kadar dibe soktu ki resmen 30 yaşında beni menopoz olabilceğim durumuna getirdi. Yorumları resmen bir daha çocuğum bişe olamayacak gibiydi resmen.her gittiğimde kan alıyorlardı. Değişik kasvetli bir yer hiç tavsiye etmem. Doktorla zaten muayeneden sonra hiç görüşemiyorsun. Birşey sormak için sürekli bir yrrr yönlendiriliyorsun yok burası şu hat yok bu hat değişik değişik şeyler. Hiç memnun kalmadık ve her adım orada para çok dikkkat edin.