Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2014 temmuz agustosda tup bebek deneyecekler hayyyydiiii :)))))
canım sen malatya dogu fertılde tup bebek yaptırdın sanırım bende dusunuyorum ama bıde tupler tıklaı oldugu ıcın yapıyoruz sızzde sorun ne dır ve ınsallah olumlu sonuc almıssındır
allah yardımcınız olsun arkadaşlar bende 2 tüp atlattım olumsuz şimdi 3ü deneyecegız ama önce morfolojiyi yükseltmemiz gerekiyomuş sanırım o yukselmedende 3.tüp tutmayacak. benim durumumda olan varmı yada bana bişeyler önerecek olan.
Merhaba @umudum2 Tup bebek icin dr arastirmasindayim. Ilk denemem olacak ve Ulun beye gitmekte alternatiflerden birisi. Sen iki kez Ulun beyde tedavi gordun galiba ve ucuncude baska bir merkezde evladina kavustun Yeni uyeyim ve ozelden yazamadihim icin burdan sormak zorunda kaldim Ilk Sorum; 3. tedavini nerde gordun? Ikinci soru; Ulun beyle tedavindeki negatiflerde sence doktor yaklasiminin etkisi var miydi?