- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.637
test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
aaaaaaaaaaaaa acill haber ver bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
kendiliğinden gebe kalma şansın varmı canım peki
bugün yine kontrole gittim sagdakiler 12 lere çıkmış soldakiler biri 14 biri 13 diğerleri 12. bugün 6. günüm e2 testi verdim yine 2 bucukta cıkacak. ona gore bı dahakı kontrolume cagıracak
canim sen hangi ilde hangi hastanede tedavidesin?
istanbul zeynep kamil hastanesi
anladim canim. bende su an istanbul tup bebek merkezinde test sonucumu bekliyirum. aynu hastanedemiyiz yoksa diye bi sormak istedim. guzel hayirli sonuclarimiz olmadi duasiyla. :)
amin canim insallahbende 5 yıl once ılk asılamamı orda yaptrmıstım. komsum var orda yaptırdı tuttu ıkızdı hatta dun dogurmus. darısı bızeee
bugün yine kontrole gittim sagdakiler 12 lere çıkmış soldakiler biri 14 biri 13 diğerleri 12. bugün 6. günüm e2 testi verdim yine 2 bucukta cıkacak. ona gore bı dahakı kontrolume cagıracak
O zamaaaan hayırlı olsun diyelim tebrik ederim canım darısı başımıza:)
ne guzelll. RABBİM(CC) HAYİRLA nasib etsin, hayirli evlatlar nasib estsin insallah.
çok heyecanlandım okur okumaz bizi merakta bırakma güzel haberler bekliyoruz
Hayirli olsun, çok çok sevindim :) Allah kucaginiza almayi da nasip etsin!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun)Allah tamamını erdirsin))
kaliteli kaliteli yumişlerin olsun canım :)
kızlar değerim 340 çıktı :) hamilesin dedi drum :) ctesi tekrarlayacağım :) Allahım hepimizin kucaklarını doldursun inşallah :)
kızlar değerim 340 çıktı :) hamilesin dedi drum :) ctesi tekrarlayacağım :) Allahım hepimizin kucaklarını doldursun inşallah :)
inşallah bana da nasip olur bu haberi vermek, kendi kendime defalarca tekrarlamak istiyorum, bu ikinci denemem, haftaya salı gibi yumurtalar toplanacak, açıkçası merak ve heyecan içindeyim, tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
inşallah hepimiz verelim, sen de sağlıkla bebeğine kavuşursun, allah hiç bir kadını annelik duygusundan mahrum bırakmasın.inşallah güzel haberler verirsin bize ilk önce kaliteli yumoşların olsun sonra sana tutunup sağlıklı bebişlerin olsun.
inşallah hepimiz verelim, sen de sağlıkla bebeğine kavuşursun, allah hiç bir kadını annelik duygusundan mahrum bırakmasın.
amiiiiin, ben istanbuldayım, brüksel tüp bebeğe gidiyorum, geçen kasım ayında ilk denememi yaptım malesef herşey çok iyi olmasına rağmen bebişim tutunamadı bana düşündüm düşündüm çözemedim nedenini, ikincisine hazırlanıyorum bakalım ay sonu gibi sonuç belli olacak, karışık duygular içindeyim ama umudumu kaybetmiyorum.aminnnn... canım inşallah.... tanıdığım tanımadığım benimle aynı durumda olan bebeğini bekleyen bütün bayanlar için hep ama hep dua ediyorum. sen hangi ildesin? ben ankaradayım temmuz adetimde başlanacak tedavime