- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.139
takma kafana inşaallah olacak hadi iyi geceler canım Allah rahatlık versinSukurrr haklisin cnmmm bugece rahat uyucammm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takma kafana inşaallah olacak hadi iyi geceler canım Allah rahatlık versinSukurrr haklisin cnmmm bugece rahat uyucammm
Yarin en gec 3te sizi ve kendiki aydinlaticam cunlu bole belirsizlik beni tuketiyo;(
Benimde 10 gunum kuzu ama hic umudum kalmadi yaptigin testler negatif negatif negatifti idrarla;(
ay sabahtan beri sana bakıyorum göremedim bugün test yapacaksın sanmıştım moralini bozma yarın hayırlı haberlerini bekliyorum
Öyle umutsuz olma canım ya ben çok okudum idrar testinde negatif olup kan testinde pozitif çıkanı
Allahım ne zor bir süreç bende merak ediyorum ama keşke o testi yapmasaydın şimdi 2 günün nasıl geçecek tatlım söylermisinn
Lütfen zor biliyorum ama kafana takma birazcık daha sabır olurum??
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnmm olumsuz sonucu gormekten korktugum icin gidemedim hastaneye;(idrarla.baktim yine.ama.yine.kotu sonucu gorunce.uzuldum umudumu kaybettim sanki olsa.cikardi diye.dusunuyorum ne.bilim yaa yarin 11.gun yarin baktiricam cnku dayanamiyorumm;((
Gercekten varmi idrarda.negatif kanda.pozitif bn hic okumadim ve su an umutsuzlugun dibini yasiyorum.agla agla.agla öldüm;((
baktır bakalım ne çıkacak ben de zor sabrediyorum haber ver ama inş güzel olur
takma kafana inşaallah olacak hadi iyi geceler canım Allah rahatlık versin
Ins kuuzu ins;(
Gercekten varmi idrarda.negatif kanda.pozitif bn hic okumadim ve su an umutsuzlugun dibini yasiyorum.agla agla.agla öldüm;((
Rubelle igg iggm falan cart curt bn doktora gitmeden once zeynep kamilden kagit aldiydim neler yapilcak diye hepsine baktrdim colnsukur tertemiz.. simdi buhafta 8inde smear testi olduydum onun.sonucunu alcam ins oda temizdir.. kan vercem cumarteai gunude.. sonucu alirim.netten..
Yuzde 18 diyr ama anlmadimm cantanem ne diyr bak ywtiyrr diyr obizden daha bilgili bu konuda..
Ins tatlim inş;(
allah (c.c) kuluna 3 şekilde cevap verir:
Evet! Der istediğini verir
hayır! Der daha iyisini verir
bekle ! Der en iyisini verir
Hepinize günaydınlar kızlar.inşallah güzel haberler alırız bugün.bende bugün erkenciyim evi süpürücem yemek yapıcam ütü yapıcam yarına ve diğer günlere hazırlık
Hepinize günaydınlar kızlar.inşallah güzel haberler alırız bugün.bende bugün erkenciyim evi süpürücem yemek yapıcam ütü yapıcam yarına ve diğer günlere hazırlık
Gunaayyyydiiiiñnnnnnn:)) kolay gelsin canimmmm... bende simdi evden cikicam kontrolum var bugun. Bakalim yumoslarim kac mm olmussss
yesilinci