- 2 Mayıs 2008
- 1.929
- 151
Benim doktorum cok israr etti transfer yapmayalim diye ama beni ikna edemedi. Ben kendimi cok iyi hissediyodum ohss olmam ben dedim bir ay daha beklemek istemedim ama doktorumu dinlemedigim icin cok pismanim... simdi nefes alma dese nefesimi tutarim:))
canım yaaa işte onda mantıklı düşemiyorsun ben oshh oldugumda dotorama ulaşamadık ilk gece ( malesef )beni numune hastenesine kaldırdılar bana demesinler mi ölüm tehlikesi filan var diye ben hepten panik oldum.sonra psikolojim çok bozuldu 20 günde 15 kilo kilo verdim hiç bir şey yemiyodum ve sürekli cıkarıyodum ağlama krizleri dışardan gelen araba kornalarından bile rahatsız oluyodum ilaç kullandım 6 ay çok şükür elhamdürüllah şimdi iyiyim rabbim bir daha yaşatmasın canım
yesilinci
Âmin canım ben kocamı zor ikna ettim söylememesi için o da çok doğrucu Davut dedim söylemesek tutmayacakmı niye strese sokuyorsun beni dedim anca ikna ettim.
Senin daha zormuş aynı binada benim karnım şiş 4-5 aylık gibi bide iş yapmıyorum temizlik yapmıyorum ablamın evindeyim semtte eşimin akrabaları çok Bayram ziyaretine mecbur kalmayalım diye tatildeyiz dedik tutana kadar haberleri olmasın da tuttuktan sonra söylerim zırt pırt olmuyo mu niye tüp yapmıyosunuz yaşınız geçti deli ettiler beni her ay açıklama bekliyorlar benden oldu mu olacak mı olmuyo mu vah vah vahhh sinirler
söyleme canım en güzeli yapmışsın en yazından inşallah tutarda tutmazsada kimseye laf anlatmak zorunda kalmazsın (