İlk önce cevaplarınız için tşk ederim.
Benim küçük yaşta evlenmem en büyük yalnış oldu daha gençliğimi yaşayamadan koca derdi kaynana derdi çekiyorum.Ama tabi yapacak bişey yok bundan snra eşimden ayrılamam çünkü onu çok seviyorum bide en son gelişimde annemin evinden,babam dediki bundan sonra kocan seni dövsede kapıyada atsa gelmiyecen dedi yani herşeye katlanmak zorundayım.Eşim bana neden öyle davranıyo derseniz benim evden kaçmam oldu keşke gitmeseydim pişmanım gitmemin sebebide eşimdi hiç kahveden eve gelmiyo du annesinin sözünden çıkmıyo benim anneme babama hakaret ediyo yani bunları yasamadan kimse bilemez.Onu ne kadar sevsemde boşmuş olan hep bana oluyo size tavsiyem arkadaslar eşlerinizin kıymetini bilin allaha kimsenin yuvasını huzursuz etmesin ne yasadığın belli nede yasayacağın.Ben eşimin üstüne gitmiyorum belki düzelir diye allaha dua ediyorum.
YUVAMIZI DÜZELTMEK İÇİN Bİ SEBEP VER DİYE.
SORULARINIZ VARSA YAZIN CEVAPLAYAYIM....
.anne babanıza devamlı hakaret edip,zamanını kahvede geçiren, bir adamsa ,elbette annenizin yanınıza gideceksiniz. anneye babaya hakarette ne demek. siz onun annesine hakaret etseniz ne yapardı acaba... pişman olacak ne yapmışsınız ki.. bu hakaretlere dayanamayıp babanızın evine gitmişsiniz... gittiğiniz yer belli. aklını başına toplayıp,sizden özür dilemesi gerekirken, birde zeytinyağı gibi üste çıkmış. ve siz hala kendinizi suçluyorsunuz.
babanızada söyleyecek bir şeyim yok. o da çok gurursuzmuş ki,kızına istenmediği yerde durmasını söyleyebiliyor..birde kapıya koysa ve dövsede gelmiyeceksin ne demek... nasıl bir babalık bu. nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor. pes..
eşinizin,üstüne gitmenize de, gerek yok. zaten eşiniz devamlı sizi üzüyor ve aşağılıyor.,
babanızda kabul etmiyorsa gidecek bir yeriniz de yoksa,eşinizle aranızı düzeltmekten başka çareniz yok.
bu durumda en çok korktuğum,sizi sevmediğini ve nefret ettiğini düşünen bir erkeğin,sizi bırakıp bir başkasına bakması. bunun olma olasılığı var gibi, geldi . umarım, böyle bir şey olmaz.