Ne olur.. Ne olur yardım edin... Dayanamıyorum artık...

sanırım eşinizi bırakıp evden başına buyruk çıkıp gitmen eşini ezip gitmen sanırım eşinin kafasında soru işaretlerine yol açtı, canım keşke evden çıkıp gitmek yerine beraber dışarı çıkıp içinizdeki kafanızdaki tüm soru işaretlerini beraber bir akşam yemeğinde başbaşa çözseydiniz belki şuan bu konumda olmazdınız..

canın eşin gitmeni hazmedemedi bence o yüzden senden nefret ediyor.ama annesi gel çok kötü durumda diyor yani bence hala seviyor.bence fazla dırdır yapma.ona sıcaklık göster onu çok sevdiğini ve pişman olduğunu söyle hala düzelmezse senbilirsin.ama bence hata sende bu yüzdenden kazanmaya çalış eşini

canım bence seni tutan birşey yok orda sadece sevgi,sevgin içinde senden nefret ettiğini söleyen bi koca yüzünden gururunu ayaklar altına almamalısın bence daha 20 yaşındasın vede çocukta yaşının küçük ve çocuğunun olmaması bence avantaj bu çektikelerinin yanında bence zorla güzellik olmaz zorlamanında sadece senin hayatını mahvetceğini düşünüyorum ALLAH yardımcın olsun çok ii düşün daha çok psikolojin bozulmadan:1no2:

canın eşin gitmeni hazmedemedi bence o yüzden senden nefret ediyor.ama annesi gel çok kötü durumda diyor yani bence hala seviyor.bence fazla dırdır yapma.ona sıcaklık göster onu çok sevdiğini ve pişman olduğunu söyle hala düzelmezse senbilirsin.ama bence hata sende bu yüzdenden kazanmaya çalış eşini

ne demişler adamı vezir edende rezil edende kadındır aynı şey erkekler içinde geçerli sonuçta arkadaş keyfinden çekip gitmemiş şartlar öyle zorlamış insanın patlama noktası geçince mantık falan kalmıyo....eşini kazanmaya çalış lafıda yanlış bence
şöyle bişi var tecrübe olarak söylüyorum bunları boşuna değil laf olsun diye değil
KARISINA SAHİP ÇIKAMAYAN Bİ ERKEKTEN Bİ HALT OLMAZ arkadaşın kocasıda ailesine karşı arkadaşımızı koruyamamış gereken yerde sahip çıkamamış ailesine laf diyememiş...kusura bakmayın lütfen ama can çıkar huy çıkmaz o adam 70inede gelse böyle olur değişmez.arkadaşa tavsiyemeşini kazanmayla vakit kaybetmek yerine ayakları üzerinde durmaya çalış.seni istemeyen birini kazanmaya çalışıpta kendini aşşağılattırma.bebekte yokmuş bence uğraşma canım emin ol allah belamı versinki aynı şeylerin katkat fazlasını bende yaşadım ama allaha şükür kocamdan yana değil ailesiyle allahıma binlerce şükürler olsun kocam hep sahip çıkar ezdirmez bu yüzden bırakmam ama senin eşin gibi yapsaydı asla uğraşmazdım onunla emin ol

Ahh be canım çok küçük evlenmişsin o yüzden yapmışsın hatalarını.Tabiki eşini seviyorsun ama baksana eşine sana eşlik vazifesini yapmadığı gibi bide daima seni sevmediğini senden nefret ettiğini söyleyen bir eş...Şu hayatta insan nelerden vazgeçmiyor ki....Düşün,taşın karar ver daha gençliğinin baharındasın.Tamam şimdi seviyorsun ama bu böyle nereye kadar gidecek...İnan insanoğlu öyle şeylere dayanıyor ki ne acılara katlanıyor...

Ahh be canım çok küçük evlenmişsin o yüzden yapmışsın hatalarını.Tabiki eşini seviyorsun ama baksana eşine sana eşlik vazifesini yapmadığı gibi bide daima seni sevmediğini senden nefret ettiğini söyleyen bir eş...Şu hayatta insan nelerden vazgeçmiyor ki....Düşün,taşın karar ver daha gençliğinin baharındasın.Tamam şimdi seviyorsun ama bu böyle nereye kadar gidecek...İnan insanoğlu öyle şeylere dayanıyor ki ne acılara katlanıyor...

çok haklısın canım bizimde başımızdan geçti zamanında ne unutulmaz denilenler unutuluyor onsuz yaşayamam dediklerimiz oldu ama bak hala yaşıyoruzzz...zaman herşeyi unutturuyor...bana sahip çıkmayan benden nefret ettiğini söyleyen bi koca asla istemem ve istenmediğim yerdede bi dk durmam ben istersem öleyim aşkımdan aslında bende küçüğüm büyük değilim ama çok ağır şeyler yaşadım büyüdüm kendimi inanınki 35 gibi falan hissediyorum 2 olmama rağmen ben hayattan en iyi şunu öğrendim ÜÇ KURUŞLUK İNSANLARA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERMEYECEKSİN HERKESE HAKETTİĞİNİ VERECEKSİN....VEDE NE OLURSA OLSUN ONURUNDAN ŞEREFİNDEN ÖDÜN VERMEYECEKSİN yasakkelime

güzelim anlamadığım evden bir günlüğüne de olsa neden kaçıyorsun? kaçıp da nereye gidiyorsun? çok küçük yaşta evlenmişsin tam da yaşına uygun çocukca bir tavır sergilemişsin bravo sana yanii.. seni sevmiyorum, seni istemiyorum vs. demesi bir yana da, senden nefret ediyorum demesi artık o evliliğin yürüse de bir anlam ifade etmeyeceğini gösteriyor..karar senin..

canım seni sevmeyen istemeyen gitmeni isteyen bir erkekle ömür geçmez
bencede gururlu ol seni istemeyeni sende isteme
çok seviyorum onsuz olamıyorum demişsin daha yaşın çok genç.gençliğinin cahilliğiyle böyle konuşuyorsun.onsuz yapamayacağını düşünüyosun
ama inan insan zamanla neleri unutuyo canım sen bugünlerinide eşinide unutursun
kararlı ol ol mantıklı düşün canım
zaten bu gidişle sen onu bırakmasan bile eşin seni bırakır gibime geliyo
sen ondan önce davran gururunu kurtar

arkadasim biraz gururlu ol
seni istemiyorum diyeni sen hic isteme
ne demisler ask sevgi karin doyurmuyor
bu durumdada ask demekki evlilik yürütmüyor
bence aklini kullan ve ailende yanindaysa ailene dön
simdi seni istemiyorum diyen kusura bakma ama yarin seni aldatir

ha sende hata yok degil sende 1 gecede olsa esini birakip gitmeyecektin
biz bazen oluyorki okadar bunaliyoruz ama asla hataya hatayla karsilik vermiyoruz
allah yardimcin olsun ne diyim

canım gerçekten çok üzüldüm yaşında çok küçükmüş
bence çok fazla taviz vermişsin ilk seni istemiyorum dediğinde çekip gidecektin eğer gerçekten istiyorsa yalvarır yakarır ikna ederdi seni yok gerçekten istemiyorsa zaten bitmesi en iyisi istenilmeyen yerde ne işin var.şimdi sürekli der tabi nasıl olsa sende bırakma gibi bir niyet yok
sevgiden önce bu adamın sana saygısı yok iyi düşün en iyi kararı yine sen verebilirsin

uzmanlar ergenlik 25 e kadar sürer diyor,bu yaşa kadar insanın kararlarına tam olarak güvenilmez diyor.
bence senin yaşadıklarının çoğu küçüklüğünden kaynaklanıyor.
herkes bu yaşta annesinin babasının dizi dibinde,sen ev derdi,el derdi çekiyorsun.bunu bu yaşta taşımak çok zor.
başka bir aileye adapye olmak,evlendiğin insanla yeni ve sadece iki kişilik bir düzen kurmak tam bir erişkin için bile zorken,bu yaşta haydi haydi zor.yaşın küçükte olsa adımlarını tutarlı atmaya çalış canım.yalvar yakar koşarsan kaçar güzelim,yerinde ağır dur,gözü yuvasındaysa seni bırakamaz,
yani şuan senin değil onun adımı önemli,sentavrıda tutarlı ol yeterki.

sen ve kocan değil,seni 16 yaşında daha çocukluktan yeni yeni çıkan küçücük bi kızı evlendiren annen babandır suçlu....sizden evcilik oynamanızı istemişler ama oyun sona ermiş....:kahve:

Canim durumuna cok üzüldüm inan,
insan ne diyecegini bilemiyor, ALLAH yardimcin olsun...
O bi günlügüne evden kacman esinin güvenini cok sarsti sanirim, bu yüzden mi bu kdr sogudu senden? yoksa baska sebebleride mi var... pek aciklayici olmamis yazin, esinin senden neden bu kadar sogudunu anlayamadim...
Sabret diyecegim bi süre, ama düzelmezsede ayrilmaktan baska caren yok ne yazikki...
Gururunu bu kadar ayaklar altina almak, sevgisiz bi ortamda yasamak psikolojini dahada bozucaktir ileride, bu durumda senin en cok kendini düsünmen lazim...

İlk önce cevaplarınız için tşk ederim.
Benim küçük yaşta evlenmem en büyük yalnış oldu daha gençliğimi yaşayamadan koca derdi kaynana derdi çekiyorum.Ama tabi yapacak bişey yok bundan snra eşimden ayrılamam çünkü onu çok seviyorum bide en son gelişimde annemin evinden,babam dediki bundan sonra kocan seni dövsede kapıyada atsa gelmiyecen dedi yani herşeye katlanmak zorundayım.Eşim bana neden öyle davranıyo derseniz benim evden kaçmam oldu keşke gitmeseydim pişmanım gitmemin sebebide eşimdi hiç kahveden eve gelmiyo du annesinin sözünden çıkmıyo benim anneme babama hakaret ediyo yani bunları yasamadan kimse bilemez.Onu ne kadar sevsemde boşmuş olan hep bana oluyo size tavsiyem arkadaslar eşlerinizin kıymetini bilin allaha kimsenin yuvasını huzursuz etmesin ne yasadığın belli nede yasayacağın.Ben eşimin üstüne gitmiyorum belki düzelir diye allaha dua ediyorum.
YUVAMIZI DÜZELTMEK İÇİN Bİ SEBEP VER DİYE.
SORULARINIZ VARSA YAZIN CEVAPLAYAYIM....

Babani cok kinadim gercekten,
nasil böyle birsey söyleyebilir?
Annene babana hakaret eden, seni sevmeyen, hatta nefret ettigini söyleyen, kahveden cikmayan bi adamin yaninda ne kadar kalabilirsin ki güzelim?

Benim küçük yaşta evlenmem en büyük yalnış oldu daha gençliğimi yaşayamadan koca derdi kaynana derdi çekiyorum.Ama tabi yapacak bişey yok bundan snra eşimden ayrılamam çünkü onu çok seviyorum bide en son gelişimde annemin evinden,babam dediki bundan sonra kocan seni dövsede kapıyada atsa gelmiyecen dedi yani herşeye katlanmak zorundayım.Eşim bana neden öyle davranıyo derseniz benim evden kaçmam oldu keşke gitmeseydim pişmanım gitmemin sebebide eşimdi hiç kahveden eve gelmiyo du annesinin sözünden çıkmıyo benim anneme babama hakaret ediyo yani bunları yasamadan kimse bilemez.Onu ne kadar sevsemde boşmuş olan hep bana oluyo size tavsiyem arkadaslar eşlerinizin kıymetini bilin allaha kimsenin yuvasını huzursuz etmesin ne yasadığın belli nede yasayacağın.Ben eşimin üstüne gitmiyorum belki düzelir diye allaha dua ediyorum.

.anne babanıza devamlı hakaret edip,zamanını kahvede geçiren, bir adamsa ,elbette annenizin yanınıza gideceksiniz. anneye babaya hakarette ne demek. siz onun annesine hakaret etseniz ne yapardı acaba... pişman olacak ne yapmışsınız ki.. bu hakaretlere dayanamayıp babanızın evine gitmişsiniz... gittiğiniz yer belli. aklını başına toplayıp,sizden özür dilemesi gerekirken, birde zeytinyağı gibi üste çıkmış. ve siz hala kendinizi suçluyorsunuz.
babanızada söyleyecek bir şeyim yok. o da çok gurursuzmuş ki,kızına istenmediği yerde durmasını söyleyebiliyor..birde kapıya koysa ve dövsede gelmiyeceksin ne demek... nasıl bir babalık bu. nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor. pes..
eşinizin,üstüne gitmenize de, gerek yok. zaten eşiniz devamlı sizi üzüyor ve aşağılıyor.,
babanızda kabul etmiyorsa gidecek bir yeriniz de yoksa,eşinizle aranızı düzeltmekten başka çareniz yok.
bu durumda en çok korktuğum,sizi sevmediğini ve nefret ettiğini düşünen bir erkeğin,sizi bırakıp bir başkasına bakması. bunun olma olasılığı var gibi, geldi . umarım, böyle bir şey olmaz.

kıyamam sana ya daha gencecik yaşında şu taşıdığın koskocaman sorumluluğa bak...evden kaçıp gitmeni yanlış bulamıyorum çünkü gençliğin verdiği cahilik bu yaptığın,o yüzden seni kınayamam.ama babanın yaptığı çok acımasızca..benim kızıma kimse el kaldıramaz onu incitemez arkasında ben varım diyeceğine iice yalnız bırakıyo seni bu kadar yanlışların içinde..sen eşini çok seviyorsun ama o sana sırtını dönüyo.bak bi tanem bence bi süre eşini rahat bırak hiçbirşeyi üsteleme akışına bırak herşeyi,seninde ona ilginin azaldığını görünce bakalım neler olacak...baktın olmuyor eşin gerçekten seni istemiyor o zaman yapacak bişey yok zorlada güzellik olmaz cnm,gelişmelerden haberdar et bizi olur mu k.i.b

Back