kızlar nerdesiniz konu açılmış ama pek aktif değil galiba
kızlar mrb, ben de ağustos ayında dondurulmuşumla 2. denememi yapıcam inş. benim de sebepsiz infertilite, 2 yıldır istememize rağmen olamadı daha maalesefumarım hepimiz ağustos ayında birbirinden güzel haberlerimizi paylaşırız :)
Umarim 2inci denemen son olurda mis kokulu yawrucugunu alirsin kucagina kuşum çok zor çok helede bazi haddini bilmez insanlar yüzünden daha zor bilmiyorum Rabbim kimseye yasatmasin yinede
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen cnm benim katılıyorum sana, böyle etrafımda sürekli soru soran, ee naptınız hadi artık yapın bi çocuk beklemeyin daha fazla, ee neden yapmıyosunuz olmuyo mu yoksa gibi saçma sapan sorulardan gerçekten çok bıktım... bana kalsa rahatım aslında, allahım ne zaman isterse o zaman olsun diyorum ama işte çevresel sebepler cnm :) neyse inş ağustos ayında sustururuz böyle densizleri
İnşaallah canim yaa sirf onlar sussun die yaninapalim nasip kismet bu isler Rabbim isterse ol derse olur gerisi bos bide su konuşanlar olmasa super olabilir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen cnm inş yaa, umuyorum ki bu topic ağustosta bebiş haberleriyle dolucak buna gönülden inanıyorum susturucaz herkesi
Merhaba kızlar dün transferimin 8. Günü idrarda cok silik çizgi gördüm ve bugun kanda degerim 17 cıktı dr artabilir 2 gün sonra yine bakalım dedi ama yükselme ihtimali var mı bilmiyorum az önce yine idrar yaptım dünkine göre daha belirgin çıktı umutlanmayı çok istiyorum benzer bi olay bilen duyan var mı lütfen varsa yazsın duymaya çok ihtiyacım var ..
canım gene sakinliğini koru. ama bence müjde benden hamilesin hayırlısı ile kucağına da aldırmayı nasip etsin yüce rabbimmutlaka 2 gün sonraki neticeyi bize bildir olur mu
merhaba arkadaşlar,
bende 34 yaşındayım. yüksek fsh ve düşük amh7-8 aydır uğraşıyorduk taki bu sonuçları alana kadar. şuan vitamin desteği alıyorum. adetimi bekliyorum. ilk tüp bebek denemem olacak. umarım herşey yolunda gider. kucağımız mis kokulu bebeklerle dolar [/QUOT
mrb hayirli haberlerini duyariz ins nerde yaptiriorsunuz
Bende bu ay tup bebege basliyorummmmm ilk kez olacak cok heyecanliyimm neler olacak meraktan uyuyamiyorum....
Aminnn cnm bnim ins hersey gonlunce gonlunuzce olur nerde basliyacaksin umidihar benm istnbul tup bebek aret kamer hayirlisi olur ins ilaclari aldik adet gununu beklioruz hayirlisiyla
meraba canlar ben de ağustos eylül gibi tüp bebek düşünenlerdenim bol bol takılıp paylaşalım deneyimlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?