2014 Şubat Anneleri

ben geçen ay 22 snde adet oldum ben 6 gün kala öğrendim kan testim 57 çıktı perşembe tekrar yaptırcm ama adet günm gelmedi daha çok korkuyorm adetle atılır diye arada adet sancım oluyor

canını sıkma güzelim ben hala çekiyorum o adet sancılarını hergün olmasada....çok normal korkma...benim bat 3 haziran idi ve okulun mezuniyet töreni vardı neyse iyice oynadım coştum ve ben zıpladıkça karnım ağrıdıı ooooh dedim içimden daha hareket edeyimde bir güzel adet olayım dedim ama ne kolbastılar oynadım ne halaylar çektim tık yok ve bir baktım hamileymişim öğrendiğim anda serildim koltuğa aman birşey olmasın bebişe:)

işte bebiş doğana kadar böyle bişey oldumu olacakmı diye düşünmeden edemycz:)

valla ben 9 haftlik olunca gidecegim...simdi erken gitsem vajinal yaparlar...gecen sene vajinal ultrason oldugum gun cok agrim olmustu...
zaten su siralar tezle mesgulum...

valla ben 9 haftlik olunca gidecegim...simdi erken gitsem vajinal yaparlar...gecen sene vajinal ultrason oldugum gun cok agrim olmustu...
zaten su siralar tezle mesgulum...

tmm canim sen bilirsin :) ben daha tez asamasina gelmedim, makale icin ugrasiyorum. ins her sey yolundadir ve gittigimzde goruruz bebislerimizi :):)
bi sey sorcam anne babaniza soylediniz mi? ne zaman soylemek gerek acaba? ben ultrasondan sonra soyliyim diye dusunmustum...

ben kalp atışından sonra herkese söyleyelim dedim eşim de kabul etti öyle yapıcaz

benim tez neredeyse 2 sene surdu, inan biktim artik...journal yayinlarindan sonra ekim gibi savunmami yaparim sanirim...artik kendi odam ve maasim olsun istiyorum bir universitede:))) tezin en zevkli kismindasin aslinda..bransin ne bilmiyorum ama senin tez sureci daha kisa surebilir malum dogumdan sonra nasil olsa uykusuz kalacagiz bolbol...:))) ama simdi onemli olan bebek hepimiz icin...
ben anneme hemen soyledim, daha once dusugum oldugu halde...arkadaslara, cevreye soylemiyorum sadece...

Son düzenleme:
ben kalp atışından sonra herkese söyleyelim dedim eşim de kabul etti öyle yapıcaz

senin kalp atisi randevun ne zaman? benim daha cok var, 19 gun, in cenemi tutabilirim :):)

biyoloji bransim canim, deney yapiyorum ben hala, makaleyi yolladik iste simdi de reviewer larin istedigi deneyleri yapmam gerek 3 ay suremiz var, sonra geri yollycas makaleyi, kabul ederlerse sonra komiteyi topliycam ve tez yazmaya basliycam. simdilik plan boyle bakalim ins her sey yolunda gider... tez asamasi bizde kisa suruyor, yayinlardgn makaleleri bir araya getiriyorsun, bi de giris bi sonuc al sana tez.. o yuzden ins 2013 bitmeden mezun olurum ben de diye umuyorum... artik dogumdan once dogumdan sonra diye hayatimizi ikiye ayirmamiz gerekecek :) ben kimseye soylemedim, esim ve ben bi de sizler biliyosunuz.. benim de gecen sene subatta dusugum olmustu, ondan biraz tirsiyorum.. Allahim meleklerimizi korusun insss...

12 haftalik olana kadar kendini cok yorma ama...
siz sanirim TR'ye donmeyi dusunmuyorsunuz...biz dusunuyoruz, zaten vakif univler yurtdisi doktoralilari kapiyor biliyorsun...burda aileden hic kimse yok, cok bunaldigim zamanlar oldu...zaten vatandasiz, pizman olursak geri doneriz...
hep birlikte asacagiz bu 8 ayi, cok guzel gececek insallah:))

Son düzenleme:
Kızlar Herkese Mutlu bir gün diliyorum...
Kısmetse bende 2014 Şubat annesi olacağım... 24 şubat muhtemel doğum tarihi, benim bat 20 hazirandı ben dayanamadım, 15 haziranda öğrendim... değerim, 79 du... DR. dün tekrar istedi, iki günde iki kattı üstüne çıkacakmı diye çok şükür 228 olmuş :)) ve bende bugün hemen aranıza katılmak istedim...
Yaşım 26
ilk çocuk
izmirdeyim

Haftaya çağırdı doktorum hem bebeği hem keseyi görürüz dedi.... ben haycanlıyım çok.... nisan ayında bir düşüğüm oldu, birazda korkum vardı ama bu topik bana çok çok iyi geldi o korkumu atmama yardımcı oldu.. bu nedenle hepinize çok teşekkür ederim... umaraım burada heycanlarımızı paylaşarak mükemmel bir hamilelik geçiririz, sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız:)

amin canım inşallah
dr bunu kullanabilirsin dedi 3. aya kadar denerim ben zaten sürekli ilaç kullanabilen birisi değilim 10*15 güne bırakırım kesin

canım dr dün bana muayene de kahve rengi akıntı olabilir çok normal kırmızı gelirse hemen gel dedi
içeride biriken kanlar olabilir dedi

günaydın şubat annişleriiii...benim keyfim yok.iyi değilim...iştahsızlık var....hiçbir şey yiyemiyorum...midem bulanıyor...2 kilo vermişim.47 kiloyum

iç canım bol bol 1 bardak işyerinde içersem 1 bardakda evde içerim iyi olduğum ana dnk getirisem harika olur
güle güle sende iyi bak bol bol güzel mamalar ye

keşke yiyebilsem speedy'immmbir de benim bugün son folik asit ve cuma günü dr a gidecem....kendim almalımıyım sence...devam edebilmek için....

Kızlar ben de sıfır bulantı var yaa. E tabii bulanmasını istediğimden değil ama, pek çok kişinin başlamış bulantısı. Szlerde durumlar nasıl ??

maşallah kuzum yaaabende bulantı vardı hafif ama dün itibariyle kusma da başladı.....ve iştahsızlık var

Bugün en guzel gününüzden daha guzel olsun günaydın ❤

Hastayım hasta dün gece su gibi burun akıntım oldu sağ gözüm dahil .nasıl geçicek

Amanıııııın, topiğimizin ilk ikiz bebişleri geliyooooor. Bunu halayla kutlamak lazım teyyy teyyyy teyyyy.
Gözün aydın canım.....

canım benim adetten bir gün önce yani bugün değerim 488,5 çıktı. bu yazdığını okuyunca bende acaba dedim. değerim yüksekmi sence

maşallah değerler çok güzel inşallah ikinci sürpriz yumurtamızıda görürüz... herşeyın hakkııımızda hayırlısı olsun.. yarınn anlayacamm :)))) yatcaz kalkcaz doktora gitcez:))

gunaydın herkese kızlar
bugün nasılmış bebişler ??

randevumuza geri sayım yapıyoruz biz c.tesi randevumuz var inş.

iki gebelik varmış bir tane tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş.

araştırmalara göre bir çok gebelik aslında ikiz başlarmış fakat döllenmenin ikl haftasında biri diğerini eritirmiş
yada 5.haftaya kadar

allah hakkımıza hayırlısını versin

amin canım.. verdiğin bilgiler çok güzel bunun için teşekkür ederimmm.... nasıl gidiyorrr hamilelik benım sabahları bulanmam var o kdara ve progestan uyuşturuyor benı bunun dışında bişeyımmmmmm yokkkk... yarın kontrolumuz var:)

inşallah cnm, duanı eksik etme, senin de az kalmış, ALLAH yardımcın olsun..darısı tüm isteyenlere olsun hayırlısyla..
ınsalah canım rabbım hayırlı ıse nasıp etsın saglıkı gecırmek nasıp etsın ınsl dua ıleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…