- 21 Nisan 2012
- 3.306
- 90
ben geçen ay 22 snde adet oldum ben 6 gün kala öğrendim kan testim 57 çıktı perşembe tekrar yaptırcm ama adet günm gelmedi daha çok korkuyorm adetle atılır diye arada adet sancım oluyor
canını sıkma güzelim ben hala çekiyorum o adet sancılarını hergün olmasada....çok normal korkma...benim bat 3 haziran idi ve okulun mezuniyet töreni vardı neyse iyice oynadım coştum ve ben zıpladıkça karnım ağrıdıı ooooh dedim içimden daha hareket edeyimde bir güzel adet olayım dedim ama ne kolbastılar oynadım ne halaylar çektim tık yok ve bir baktım hamileymişim öğrendiğim anda serildim koltuğa aman birşey olmasın bebişe:)
amin inss canim, sen haftaya mi gidiyosun??
merhaba canimm.. evet gecti, cumartesiydi, olmadim cok sukur... ama ben gecen hafta carsambadan beri silik cizgi goruyordum, bat tan 3 gun once yani. bat tan bi gun once 103.5 tu, bugun iste bat tan 2 gun sonra 401.8 cikti cok sukur :):) senin bat ne zaman??
valla ben 9 haftlik olunca gidecegim...simdi erken gitsem vajinal yaparlar...gecen sene vajinal ultrason oldugum gun cok agrim olmustu...
zaten su siralar tezle mesgulum...
tmm canim sen bilirsin :) ben daha tez asamasina gelmedim, makale icin ugrasiyorum. ins her sey yolundadir ve gittigimzde goruruz bebislerimizi :):)
bi sey sorcam anne babaniza soylediniz mi? ne zaman soylemek gerek acaba? ben ultrasondan sonra soyliyim diye dusunmustum...
tmm canim sen bilirsin :) ben daha tez asamasina gelmedim, makale icin ugrasiyorum. ins her sey yolundadir ve gittigimzde goruruz bebislerimizi :):)
bi sey sorcam anne babaniza soylediniz mi? ne zaman soylemek gerek acaba? ben ultrasondan sonra soyliyim diye dusunmustum...
ben kalp atışından sonra herkese söyleyelim dedim eşim de kabul etti öyle yapıcaz
benim tez neredeyse 2 sene surdu, inan biktim artik...journal yayinlarindan sonra ekim gibi savunmami yaparim sanirim...artik kendi odam ve maasim olsun istiyorum bir universitede:))) tezin en zevkli kismindasin aslinda..bransin ne bilmiyorum ama senin tez sureci daha kisa surebilir malum dogumdan sonra nasil olsa uykusuz kalacagiz bolbol...:))) ama simdi onemli olan bebek hepimiz icin...
ben anneme hemen soyledim, daha once dusugum oldugu halde...arkadaslara, cevreye soylemiyorum sadece...
senin kalp atisi randevun ne zaman? benim daha cok var, 19 gun, in cenemi tutabilirim :):)
biyoloji bransim canim, deney yapiyorum ben hala, makaleyi yolladik iste simdi de reviewer larin istedigi deneyleri yapmam gerek 3 ay suremiz var, sonra geri yollycas makaleyi, kabul ederlerse sonra komiteyi topliycam ve tez yazmaya basliycam. simdilik plan boyle bakalim ins her sey yolunda gider... tez asamasi bizde kisa suruyor, yayinlardgn makaleleri bir araya getiriyorsun, bi de giris bi sonuc al sana tez.. o yuzden ins 2013 bitmeden mezun olurum ben de diye umuyorum... artik dogumdan once dogumdan sonra diye hayatimizi ikiye ayirmamiz gerekecek :) ben kimseye soylemedim, esim ve ben bi de sizler biliyosunuz.. benim de gecen sene subatta dusugum olmustu, ondan biraz tirsiyorum.. Allahim meleklerimizi korusun insss...
Ayyy ne güzel bir duygudur maşallah cnm, rabbim sana 2 kat sabır güç verir merak etme,:) hayırlı olsun. inşallah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı evlatlar doğurursun..:)
5 temmuz a randevu verdiler ultrason icin... artik bekliyces yapicak bi sey yok... burda boyle yapiyolar... inss her sey yolunda giderr :):)
Canım benim çok sevindim ohh ne güzel inş herkesin güzel haberlerini alırız...Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın..Kötü günler göstermesin inş..Benim mide yanmasına doktor şurup verdi ama kullanma dedi.. 3. aya kadar kimseye ilaç kullanmını tavsiye etmiyoruz demişti tabi senin doktorun verdiğine göre bi problem olmaz inş..
kızlar cnm çok sıkıldı.salı gunu khverengı kanamam olmuştu çarşamba sadece sabah bır kere oldu.cumartesi butun gun geldi nerdeyse kahverengıler.pazar çbişey yoktu ama bıraz once lavaboda gene geldı sankı bıraz çoktu.o kadar korkuyorumkı anlatamam.ben 7 yıl bekledım bu bebeği.salı gunu ılk kanamada dr u aradım stres yapmışsındır yat dılen dedı.zaten bişe yaptığım yok yatıyorum nolur dua edın bana bişey olmasın.
iç canım bol bol 1 bardak işyerinde içersem 1 bardakda evde içerim iyi olduğum ana dnk getirisem harika olur
güle güle sende iyi bak bol bol güzel mamalar ye
Kızlar ben de sıfır bulantı var yaa. E tabii bulanmasını istediğimden değil ama,pek çok kişinin başlamış bulantısı. Szlerde durumlar nasıl ??
bilmiyomki sekerim. :) fener tutulmus tavsan gibi kalakaldim. kocise saat basi soruyorum. biz bugun ruyami yasadik diye :)). ama cok ediseliyim. nasil tasiycam nasil dogurcam nasil buyutcem. alahin gucune gitmesin .uc yil cocuk diye yandim. simdi saskin ordek oldum :)
canım benim adetten bir gün önce yani bugün değerim 488,5 çıktı. bu yazdığını okuyunca bende acaba dedim. değerim yüksekmi sence
gunaydın herkese kızlar
bugün nasılmış bebişler ??
randevumuza geri sayım yapıyoruz biz c.tesi randevumuz var inş.
iki gebelik varmış bir tane tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş.
araştırmalara göre bir çok gebelik aslında ikiz başlarmış fakat döllenmenin ikl haftasında biri diğerini eritirmiş
yada 5.haftaya kadar
allah hakkımıza hayırlısını versin
ınsalah canım rabbım hayırlı ıse nasıp etsın saglıkı gecırmek nasıp etsın ınsl dua ıleeeeinşallah cnm, duanı eksik etme, senin de az kalmış, ALLAH yardımcın olsun..darısı tüm isteyenlere olsun hayırlısyla..